Вчера беше обещал да не пишеш повече във форума на ЦСКА,а сега гледам че пак не си се удържал,а на всичкото отгоре ме и коментираш!Ще ти задам един елементарен въпрос,на който ако отговориш честно,ще разбереш прав ли бях снощи в поста си към теб.Как се нарича постъпка,при която обещаваш нещо,а после не държиш на думата си?Как се нарича човек,който постъпва така?
Относно съдийството.При положението за първата дузпа и от луната се вижда,че нападателя удря с ръка в гърдите защитника,а после пада,като уцелен от снаряд!Правилното решение е жълт картон за симулация.Втората дузпа е 100%-това.Но преди това имаше отменен гол за ЦСКА заради измислена засада.Това положение бе много тънко и може да мине в графата със съдийските грешки,но не такова е положението с подминатите картони.Беше пожален Кюмюрджиев!Умишлено ритане на съперник отзад при спряла игра.Класически червен картон.Даксон-жълт картон за грубо нарушение и след това втори за оспорване на съдийско решение и предизвикателно поведение.Тук никой не коментира и мълчанието на съдията при безумното влизане на играч на Локото,мисля че беше Бенжалюн,в краката на Чавдаров без никакъв шанс да играе с топката.Класически минимум жълт картон.Същия този играч няколко минути след това получи картон за груба игра!Трима пожалени от изгонване играчи на Локото.Това е положението.Да се вдигаме и да сменяме съдийската комисия