ЦСКА-Локомотив(Пд)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ЦСКА-Локомотив(Пд)

Мнениеот Old_death » 28 фев 2010 20:13

До acmilan

Вчера беше обещал да не пишеш повече във форума на ЦСКА,а сега гледам че пак не си се удържал,а на всичкото отгоре ме и коментираш!Ще ти задам един елементарен въпрос,на който ако отговориш честно,ще разбереш прав ли бях снощи в поста си към теб.Как се нарича постъпка,при която обещаваш нещо,а после не държиш на думата си?Как се нарича човек,който постъпва така?

Относно съдийството.При положението за първата дузпа и от луната се вижда,че нападателя удря с ръка в гърдите защитника,а после пада,като уцелен от снаряд!Правилното решение е жълт картон за симулация.Втората дузпа е 100%-това.Но преди това имаше отменен гол за ЦСКА заради измислена засада.Това положение бе много тънко и може да мине в графата със съдийските грешки,но не такова е положението с подминатите картони.Беше пожален Кюмюрджиев!Умишлено ритане на съперник отзад при спряла игра.Класически червен картон.Даксон-жълт картон за грубо нарушение и след това втори за оспорване на съдийско решение и предизвикателно поведение.Тук никой не коментира и мълчанието на съдията при безумното влизане на играч на Локото,мисля че беше Бенжалюн,в краката на Чавдаров без никакъв шанс да играе с топката.Класически минимум жълт картон.Същия този играч няколко минути след това получи картон за груба игра!Трима пожалени от изгонване играчи на Локото.Това е положението.Да се вдигаме и да сменяме съдийската комисия ;) След като за признат нередовен гол и отменен редовен смениха старата комисия,какво да кажем сега!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 28 фев 2010 21:38

По неволя бях в "А" сектор. Имаше хора, които освиркаха най-вече Тъча, който през второто беше от близката страна. След последния съдийски сигнал, освиркващите си тръгнаха първи. При прибирането в тунела всичко беше наред. Поздравихме всички играли някога в ЦСКА, а и те ни поздравиха, дори Чилика и Електрическия. Котев дори се отби да говори с феновете. Това е...

Колкото до Тъча - пропусна да се разпише за 3-3 в 80-та минута. Защо ли ми е позанто... А после, защо не е в ЦСКА...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 фев 2010 22:26

Old_death написа:До acmilan

Вчера беше обещал да не пишеш повече във форума на ЦСКА,а сега гледам че пак не си се удържал,а на всичкото отгоре ме и коментираш!Ще ти задам един елементарен въпрос,на който ако отговориш честно,ще разбереш прав ли бях снощи в поста си към теб.Как се нарича постъпка,при която обещаваш нещо,а после не държиш на думата си?Как се нарича човек,който постъпва така?

Относно съдийството.При положението за първата дузпа и от луната се вижда,че нападателя удря с ръка в гърдите защитника,а после пада,като уцелен от снаряд!Правилното решение е жълт картон за симулация.Втората дузпа е 100%-това.Но преди това имаше отменен гол за ЦСКА заради измислена засада.Това положение бе много тънко и може да мине в графата със съдийските грешки,но не такова е положението с подминатите картони.Беше пожален Кюмюрджиев!Умишлено ритане на съперник отзад при спряла игра.Класически червен картон.Даксон-жълт картон за грубо нарушение и след това втори за оспорване на съдийско решение и предизвикателно поведение.Тук никой не коментира и мълчанието на съдията при безумното влизане на играч на Локото,мисля че беше Бенжалюн,в краката на Чавдаров без никакъв шанс да играе с топката.Класически минимум жълт картон.Същия този играч няколко минути след това получи картон за груба игра!Трима пожалени от изгонване играчи на Локото.Това е положението.Да се вдигаме и да сменяме съдийската комисия ;) След като за признат нередовен гол и отменен редовен смениха старата комисия,какво да кажем сега!

Защо не ми зададе този въпрос в личното си съобщение към мен?Правим се на големи мъже из форума ли?Като имаш нещо,ми го пиши,ще го изясним,няма проблем.Ако мислиш,че не трябва да пиша в темата,когато някой ме коментира,значи не си много в час,честно.Пиша го на теб,нека го прочете и който друг има проблем с мен,пишете ми като имате проблем,ще го разрешим.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 мар 2010 08:30

Old_death написа:Относно съдийството.При положението за първата дузпа и от луната се вижда,че нападателя удря с ръка в гърдите защитника,а после пада,като уцелен от снаряд!Правилното решение е жълт картон за симулация.Втората дузпа е 100%-това.Но преди това имаше отменен гол за ЦСКА заради измислена засада.Това положение бе много тънко и може да мине в графата със съдийските грешки,но не такова е положението с подминатите картони.Беше пожален Кюмюрджиев!Умишлено ритане на съперник отзад при спряла игра.Класически червен картон.Даксон-жълт картон за грубо нарушение и след това втори за оспорване на съдийско решение и предизвикателно поведение.Тук никой не коментира и мълчанието на съдията при безумното влизане на играч на Локото,мисля че беше Бенжалюн,в краката на Чавдаров без никакъв шанс да играе с топката.Класически минимум жълт картон.Същия този играч няколко минути след това получи картон за груба игра!Трима пожалени от изгонване играчи на Локото.Това е положението.Да се вдигаме и да сменяме съдийската комисия ;) След като за признат нередовен гол и отменен редовен смениха старата комисия,какво да кажем сега!

Дембелето влезе на Здравко по БЕЗУМЕН начин-с нинджа скок, цяло чудо е че не го отнесе! Съдията се направи на чукнат там, но си беше за жълт картон... незнам може би е скочил на страни от Здравко, но на мене ми се видя на косъм... отделно от това Локо играха в стила на колегите ни от Подуянйеее, ритаха като говеда, и мачкаха всичко, след това, разбира се, и на съдията се набираха... поведение типично за нискокапацитетен сумалийски пъдар. Даксончо действително можеше да отнесе червеното картонче, а онзи нещастник-Кюмюрджиев ли какъв е трябваше да получи директен червен, и солидна глоба, както стана с Рио Фърдинанд от МЮ за подобна ситуация, ако не ме лъже паметта...
Най-лошото обаче е, че всички искаме един по-добър футбол, а на хората на терена и извън него(БФС) грам не им дреме. И тук ще спомена пак колегите от лагера на Левски, ето хората се вдигнаха и го показаха, в последствие падна съдииската комисия. Но в крайна сметка на терена всичко си остава същото... викаме треньори от чужбина, играчи от чужбина... все тая. Само ще си останем с надеждите, и "дербитата"!
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”