efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
SiirStenleyRoise
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.
Дори и да бяха дали дузпа и да бием с 2:0, то футбола който играе Левски при този иснапски турист е скандален. С този отбор ли ще ходим в Европа? Генчев е много слаб треньор и играехме ужасно при него,но поне взимахме победи,не вярвах,че може да е по-зле...
Благодарим Ви, г-н Сираков!
-
icemanbg33
- Контакти:
Вълчан написа:icemanbg33 написа:Вълчан написа:Все си мисля ,че Илиев е добър треньор. Добре разгада играта на сините. Изглежда има и по умни играчи макар и не блестящи ,но да се справят.
Толкоз е добър, че до 78’ нямаше точен удар, губеше с 1-0 и съдията им беше спестил 100% дузпа. После правиш 2 точни удара и вкарваш два гола.
Късмет, подпиране, и наши простотии. Нищо добро няма в отбора на морето и то се вижда в другите мачове. И да не забравям, тоя смешен отбор, срещу тирето пак ще ми направят нарушение в 20 минутка.
Пусни си пак мача на повторение. Удари си имаха и късмет ,че не бяха точни. Съдията не го упреквайте. Дългата ръка на ТИМ понякога действа без никой даже и да подозира.
Прочети коментара, говоря за точни удари. Имат 2 за 90 минути. Оная греда, много трудно да влезе, други сериозни положения не се сещам. Дългата ръка на ТИМ пак е аргумент в моята кошница. Доста по-лесно е да си “добър” треньор когато ръката е в действие.
Най-гадно е,че се подиграха с публиката,иначе ми е утеха ,че тере спирката е извън четворката
САМО ЛЕВСКИ!
-
icemanbg33
- Контакти:
SiirStenleyRoise написа:Дори и да бяха дали дузпа и да бием с 2:0, то футбола който играе Левски при този иснапски турист е скандален. С този отбор ли ще ходим в Европа? Генчев е много слаб треньор и играехме ужасно при него,но поне взимахме победи,не вярвах,че може да е по-зле...
Футбола който играе Левски е много предвидим и го играе всеки втори отбор в Европа. Когато обаче защитата е палава всяко положение е гол.
CSKA69 написа:tmanolov написа:Bog_Puyol написа:Сега манолката ще каже, че Насо е играл обръщалка за да оправи бюджета.
Ти го каза, аз за този мач нямам инфо. Казах, че истински ще е мачът ни във Варна и той ше е тестът за отбора. Паднахме. Иначе на Левски са обещани ект, така както на Лудогорец е обещана титла, а на припоците - стадион (и няма да играят в ект). Всичко е точно
ЦСКА ще играе в евротурнирите през Купата, без значение дали я печели или не ;) Който разбрал, разбрал..
ЦСКА умрЕ, но ЦСКА-София няма да играе в ект - тива ви е цената за стадиона
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
alexdb написа:Предполагам, че испанското менте пак ще е изключително доволен от играта.
Иначе този човек когато и да бъде изгонен ще е късно. Всеки мач в който Левски поведе тоя връща отбора назад и почва да клати за контраатаки и за пазене на резултата от което следва пълен хаос и вече не помня колко загубени точки.
Не искам да съм лош пророк, но този палячо загуби купата срещу Морето, а днес май загуби и второто място.
Извинявай, ако не желаеш да те цитирам. Това с връщането на отбора назад реално отговаря на някои от отборите, които е водил по-рано в кариерата си, които предимно разчитат на това, а не на тотална доминация в играта, много висока преса и непрекъснат натиск.
Генчев изобщо не беше лош треньор. В Лудогорец пазя добри спомени от него особено есента на 2019г и мачовете в Европа, където премазахме Ференцварош и ЦСКА Москва с разгромни победи.
Рашка капут, Буданов салют ! 
NOMER14 написа:Ясно е защо не даде дузпата вече.
Няма какво да се добави към това, което казваш :D
CHELSEA
-
icemanbg33
- Контакти:
Въпроса за Генчев е принципен. Не махаш треньор когато изпълнява целите си.
vvessel написа:alexdb написа:Предполагам, че испанското менте пак ще е изключително доволен от играта.
Иначе този човек когато и да бъде изгонен ще е късно. Всеки мач в който Левски поведе тоя връща отбора назад и почва да клати за контраатаки и за пазене на резултата от което следва пълен хаос и вече не помня колко загубени точки.
Не искам да съм лош пророк, но този палячо загуби купата срещу Морето, а днес май загуби и второто място.
Той клати, но контраатака аз така и не видях. Само едно клатене и ритане на топката напред- назад , но главно назад. Този наистина ще загуби и второто място, но ще е майтап ако загуби и третото, защото Арда както са се засилили като нищо ще ни прескочат. И тогава ще дойде най-големия срам с отпадане на баража, най- вероятно от тирето.
Като нищо. Не знам какъв е регламента и как ще са точно мачовете в плейофите, но като загубим първия домакински мач не ми се мисли. Но важното е, че Тренера е доволен пак от играта.