Левски-Фк Баку [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски-Фк Баку [официална тема]
Левски го очаква доста труден мач. мисля, че ще отстраним фк баку, с 1:0.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- metodito
- Контакти:
Според мен, измъчена победа с 1 гол. Слаба игра и пропуски на Йовов от голлинията. Ако стане така съм уверен, че със следващите ще играем геройски и к'вото сабя покаже. Ако ще Вентспилс да ни се паднат (дано не се падат те, де). Ако пусне Ортега, Хичо и Йовчо не ми се мисли. Ако пък паднем, също съм уверен, че в Европа тази кампания ще ни остават още два мача, където "сините отпадат достойно от Европа след 0 - 0 там и 1 - 1 вкъщи", щото част от публиката отново ще ги гипсира как си знае
. Следва смяна на треньора и идва някой тренер, водил досега единствено кучето си на каишка. Завършваме пети. Отбора се разпродава. Нов треньор. Жоазиньо - спортен директор и въобще едни такива ми ти работи.
Докато свят светува.

Доколкото някои казаха ако ЛЕвски ги отстрани тия ще е поставен в следващия кръг.ЦСКА също и черно море ако елиминира ПСВ също ще са поставени... Ловеч май и те били поставени... тъкаче има добри опции !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
KingForadayy написа:sirius123 написа:Баку е по лесно преодолим в сравнение с Дери,а да не говорим за ПСВ.
Да , направо ги смачкваме всичките с по 3 : 0 и чакаме грандовете от европа да им покажем що се вика нападателен фетбол.Айде скрийте се се някъде всички професори , че сте много зле.Вие ,ако ви накарат да се изхранвате със прогнози и залози , гладни ще си умрете.
Искам да кажа,че задачата на Левски е наи-лесна.ЦСКА са на косъм,а ''моряците"са глътнали вода.
-
- Контакти:
Ловеч уцелиха джакпота . заради Шахтьор ще са поставени на техното място в 4 кръг. Но от друга страна заради националния коефициент беше хубаво и литекса да изграят още 2 мача за две победи за коефициента. Иначе и Левски и ЦСКА ще минат тоя кръг, за Морето също има шансове. Беха опълченци снощи, но така се играе срещу силен съперник. Тука ако вкарат някое голче може и до продължения и дузпи да се стигне.
- monster1011
- Контакти:
Ще береме яки ядове ако не отбележим гол първото полувреме. Тогава мача е между 2:0 и 3:1. Ако обаче почне второто при 0:0 или не дай боже при 0:1 , знаеме какво следва. Мъка и стихиен натиск 10-15 мин и останалите 30 налети с олово футболисти опитваи 30-метрови пасове от защита директно в атака. ако беше Мъри треньор щях да повярвам и в спокойна и разумна игра за 1:0 ама при тея треньори съм сигурен че няма да е така. Публиката трябва да дойдем поне 20 000 и да психираме рязаните от викане още първите минути
- gonzofenka
- Контакти:
Просто ТРЯБВА да вкараме гол в първия половин час!!!!!!Иначе нашите ще се изнервят,Баку ще се затворят,а Левски НЕ може да играе адекватно срещу сгъстена защита!А,да, и публиката ще започне много да нервничи,ако играта се закучи...затова просто не трябва да има такава опция!Иначе....не ми се мисли направо...
Успех на българските отбори,на стадиона съм в сряда!!!!! 

Определено ни трябва гол през първото полувреме, но трябва да сме ужасно внимателни в защита защото вкарат ли ни един гол всички знаем какво ще стане ...
Фаворити сме в мача, обаче трябва много да внимаваме. Ако те ни вкарат първи гол наще ще се паникьосат и кой ги знае какво ще почнат да правят. Все пак не сме отбора от преди няколко години, когато обърнахме Удинезе от 0:1 до 2:1. Важното е да вкараме ние бързи два гола и после да заиграем със спокойствие даже и да се даде шанс на някои по-млади.

Бижутера написа:Пишете тук каквото ви е на душата...
Уточнявам, че не съм чел простотиите в темата, ама "душата" ми беше като след тенджера с боб!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!