ПС: то пък му изтриха коментара.. :D
Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0
Бяхме 3000 да - но само агитка, а вие сте 20 човека истински фенове на домакински мач, останалите са семкаджии дошли за да гледат Левски,ЦСКА и т.н... Мислите ли че другите не ви знаят :D хаха Може само да си мечтаете да играете на такава атмосфера... Браво на Ботев, надявам се догодина да си направим шоуто с вас в А група ! 
Доколкото разбрах са били 2-3 хиляди на"Лазур" тази вечер. Ако обаче питаш тях са най-малко 8 хиляди.
Не знам за какви врати говориш,но явно е имало изверги,които са чупили "Храма". Очаквах го още когато решиха да играят там.
За мача на Черноморец...Нищо неочаквано. Доколкото разбрах мача е бил равностоен и нашите пак са направили куп пропуски. От това,което чух по радиото разбрах,че Гаел пак е дупка. И друго ми е чудно,как защитници които имаха най-малко допуснати голове миналата есен сега допускат във всеки мач. А ето и Херо след мача "Създадоха по-малко положения и вкара повече голове. Нашият отбор създаде много положения, но не успя да реализира, което е огромна слабост,“ обясни Херо. „Имаше и шанс, като гредата. Но Боли само имаше шест-седем стопроцентови положения, които трябваше да реализира, страшно много бяха положенията. Това е много голям проблем за нас, футболистите, които можеха да реализират, ние ги продадохме, и сега ни е трудно.“ Факт!!! А на агента малко по-горе,дето каза че с Херо отиваме при Нефтохимик ще кажа,че са пари всеки може. Интересно ми е Феро и Петев какво щяха да направят в Бургас с този бюджет. Дали щяхме да сме 4-ти миналата година ?? Да е жив и здрав Херо и да остане при нас. Вярвам,че ако не сега,то догодина пак ще сме фактор. САМО ЧЕРНОМОРЕЦ !!!
За мача на Черноморец...Нищо неочаквано. Доколкото разбрах мача е бил равностоен и нашите пак са направили куп пропуски. От това,което чух по радиото разбрах,че Гаел пак е дупка. И друго ми е чудно,как защитници които имаха най-малко допуснати голове миналата есен сега допускат във всеки мач. А ето и Херо след мача "Създадоха по-малко положения и вкара повече голове. Нашият отбор създаде много положения, но не успя да реализира, което е огромна слабост,“ обясни Херо. „Имаше и шанс, като гредата. Но Боли само имаше шест-седем стопроцентови положения, които трябваше да реализира, страшно много бяха положенията. Това е много голям проблем за нас, футболистите, които можеха да реализират, ние ги продадохме, и сега ни е трудно.“ Факт!!! А на агента малко по-горе,дето каза че с Херо отиваме при Нефтохимик ще кажа,че са пари всеки може. Интересно ми е Феро и Петев какво щяха да направят в Бургас с този бюджет. Дали щяхме да сме 4-ти миналата година ?? Да е жив и здрав Херо и да остане при нас. Вярвам,че ако не сега,то догодина пак ще сме фактор. САМО ЧЕРНОМОРЕЦ !!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
messi710 написа:Бяхме 3000 да - но само агитка, а вие сте 20 човека истински фенове на домакински мач, останалите са семкаджии дошли за да гледат Левски,ЦСКА и т.н... Мислите ли че другите не ви знаят :D хаха Може само да си мечтаете да играете на такава атмосфера... Браво на Ботев, надявам се догодина да си направим шоуто с вас в А група !
Айде,айде !!! Почна броенето пак !! А с Ботев ще играете,ако отпаднат. Ама едва ли.
[center]
[/center]
subzero написа:messi710 написа:Бяхме 3000 да - но само агитка, а вие сте 20 човека истински фенове на домакински мач, останалите са семкаджии дошли за да гледат Левски,ЦСКА и т.н... Мислите ли че другите не ви знаят :D хаха Може само да си мечтаете да играете на такава атмосфера... Браво на Ботев, надявам се догодина да си направим шоуто с вас в А група !
Айде,айде !!! Почна броенето пак !! А с Ботев ще играете,ако отпаднат. Ама едва ли.
Ай стига сте се правили на интересни, знаем се... а и хората виждат кой е отбора на Бургас
messi710 написа:Бяхме 3000 да - но само агитка, а вие сте 20 човека истински фенове на домакински мач, останалите са семкаджии дошли за да гледат Левски,ЦСКА и т.н... Мислите ли че другите не ви знаят :D хаха Може само да си мечтаете да играете на такава атмосфера... Браво на Ботев, надявам се догодина да си направим шоуто с вас в А група !
1во само не разбрах защо ми беше изтрит коментара ..
и 2ро къде видя 3000 човека на едно място ? ти явно си бил на друг мач ? не повече от 200-250 човека агитка + останалото семкари в сектор А !!! моля ти се не ме карай да вадя снимките !!! нямаше кой да вдигне 200 знаменца така че не ми говори глупости кои кого защо и т.н !!! ПАК ПИТАМ ЗАЩО СЧУПИХТЕ ВРАТИТЕ И ИЗБЯГАХТЕ КАТО ДОЙДОХА ДА ВИ ТЪРСЯТ 5 ЧОВЕКА ОТ АРКУС ? 6 ЧОВЕКА БЯХА СМЕЛЧАЦИТЕ .. НЕ МИ Е РАБОТА НО МОГА ЕДИН ПО ЕДИН ПОНЕ 4 ОТ ТЯХ ДА ОПИША !!!
messi710 написа:subzero написа:messi710 написа:Бяхме 3000 да - но само агитка, а вие сте 20 човека истински фенове на домакински мач, останалите са семкаджии дошли за да гледат Левски,ЦСКА и т.н... Мислите ли че другите не ви знаят :D хаха Може само да си мечтаете да играете на такава атмосфера... Браво на Ботев, надявам се догодина да си направим шоуто с вас в А група !
Ай стига сте се правили на интересни, знаем се... а и хората виждат кой е отбора на Бургас
Че кой се прави на интересен ???
[center]
[/center]
Като цяло доста безидейна игра.. липсва качествен нападател, а за вратата нз, ама е тъпа постъпка..
messi710 написа:Като цяло доста безидейна игра.. липсва качествен нападател, а за вратата нз, ама е тъпа постъпка..
Ей тва е приказка.
[center]
[/center]
subzero написа:messi710 написа:Като цяло доста безидейна игра.. липсва качествен нападател, а за вратата нз, ама е тъпа постъпка..
Ей тва е приказка.И аз не знам за ква врата става въпрос,но трябва да ви(им) е ясно,че не можеш да рушиш нещо,което смяташ за свое. За пореден път затвърждавате мнението ми,че този отбор не ви заслужава. Ако нямаше такива идиотчета,Нефтохимик щеше да събира доста повече зрители.
Дам, за гаменчетата си прав, доста хора се отдръпват от стадиона заради такива ама.. За вратата ся разбрах че е онази до тоалетните под ротондата.. разбил я и хвърлил димка
Тиранта, остави ми един телефон за връзка и ако можеш да ги опишеш, да се свържа с теб утре. Много последствия ще има от тези простотии, които са ставали на стадиона.
За мача в Пловдив, отидохме колкото отидохме, аз не страдам от комплекси за бройка. Играхме по-добре до гола, мога да го кажа с ръка на сърцето и просто сумати и пропуски ни лишиха от гол. Ботев вкараха гол от засада и второто положение беше красиво и ни вкараха. Второто полувреме пак играхме по-добре, смея да кажа, Боли имаше поне 3 чисти положения, греда и прочие и оголването, за да върнем гола, ни докара 2-рия гол. Колкото и искайте ме плюйте, но за мен днес Венко Филипов си беше в жълт екип. Жалко, че нямаме поне още 3-4 играча като Траян.
За тези, които не са гледали мача, мога да им кажа, че е добре да започнат да идват и да подкрепят отбора, стига се оправдавайте.
За зелените събратя мога да кажа, че с фенове на Ботев се видяхме, жалко, че не се снимахме и не сме оспамили нета със снимка, че видиш ли, големи приятели сме и ние с ботевистите. За вашо съжаление, обаче, няма да ви кажа епитетите, с които ви нарекоха. А вие си мислете, че е всеобща, братска любов.
За мача в Пловдив, отидохме колкото отидохме, аз не страдам от комплекси за бройка. Играхме по-добре до гола, мога да го кажа с ръка на сърцето и просто сумати и пропуски ни лишиха от гол. Ботев вкараха гол от засада и второто положение беше красиво и ни вкараха. Второто полувреме пак играхме по-добре, смея да кажа, Боли имаше поне 3 чисти положения, греда и прочие и оголването, за да върнем гола, ни докара 2-рия гол. Колкото и искайте ме плюйте, но за мен днес Венко Филипов си беше в жълт екип. Жалко, че нямаме поне още 3-4 играча като Траян.
За тези, които не са гледали мача, мога да им кажа, че е добре да започнат да идват и да подкрепят отбора, стига се оправдавайте.
За зелените събратя мога да кажа, че с фенове на Ботев се видяхме, жалко, че не се снимахме и не сме оспамили нета със снимка, че видиш ли, големи приятели сме и ние с ботевистите. За вашо съжаление, обаче, няма да ви кажа епитетите, с които ви нарекоха. А вие си мислете, че е всеобща, братска любов.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта