Как да свалим момиче?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Black&White1926
- Контакти:
Re: Как да свалим момиче?
Офтопик:
Офтопик:
- ЗАВИНАГИ СИН
- Контакти:
Ако върви леко разкрачена,може да не е бодната ,но ако са и събрани краката това е за да не й изпадат карантиите! Успех!
joe написа:неска си напавих малко та*ак в даскало, ядох много чесън и влязох така повреме на класно, голяма изцепка беше, та едва ли така ще я впечатля, ама си прави редовоно простотии
Следващият път пробвай с боб с кисело зеле
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Ако има Фейсбук, Импулс и т.н., дясно копче и "Запис изображението като..."
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Как да свалим момиче?
Gateca написа:Пич отиваш и пробваш бе! То си е като игра на тото. Възможностите са две или ще ти върже или ще те разкара тактично. От опит глава не боли, а и ще си сигурен дали да се занимаваш. Трябва да се действа и с правилен подход ще е твоя!
Ами ако те разкара нетактично (грубо)?
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- Captain Stottlemeyer
megan fox написа:joe написа:Аз съм малък, за тва питам по-големите как се сваля хубаво момиче, една от моя клас ме кефи, ама е много надута и се прави на лошакак лесно вие сваляте мацки и то успешно?
Човек много е трудно да получаваш уроци по свалки по нета! Или можеш да забиваш мацки, или не, трябва да ти идва от вътре! И подхода никога не е един и същ, винаги си зависи от дамата насреща и трябва да умееш да реагираш на момента! Подхождяш персонално към всяка една, но най-важното е да я караш да се чувства специална и че е нещо повече и различно от другите п*тки около теб. Как ще го направиш... еми ти познаваш мадамата, няма как да ти дадем съвет без да знаем що за човек става въпрос!
Това, че е надута да не ти пука много! - НЯМА НЕДОСТИЖИМА ЖЕНА, ПРОСТО НЯМА ТАКАВА!!! ИМА ГРЕШЕН ПОДХОД!
Много точно мнение на колегата. Бих добавил само: Жените и момичетата ценят чувството за хумор, опитай се да блеснеш с него. Ако тя се прави на недостъпна - прави се и ти, недей да се мазниш пред нея и да сваляш звезди, опитай малко поведение тип "Филип Марлоу" (предполагам, че си чел някой от романите на Чандлър). Издебни момент да направиш дребен жест, който да я впечатли: например помогни и в нещо, макар и дребно. Хич да не ти пука, ако не приличаш на фотомодел като Дейвид Бекъм - жените и момичетата ценят у мъжа не толкова външния вид, колкото мъжкарството, чувството за хумор (това го споменах по-горе), непукизма. Това не значи, обаче, че трябва да бъдеш груб или вулгарен - в никакъв случай. Надявам се, че съм полезен с тези няколко съвета. Ако нещо не е ясно или имаш нужда от помощ, пиши ЛС - ще ти отговоря. И успех с момичето!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Пичове, за вас имам два съвета (по-скоро правила):
-Гаджетата са като ремонтите вкъщи - даваш много пари за тях, но не знаеш кога ще влезеш...
-Гаджетата са като вратите на колата: първия път леко ги отваряш, с времето все повече ги лашкаш, а накрая ги сменяш за по-хубави...

-Гаджетата са като ремонтите вкъщи - даваш много пари за тях, но не знаеш кога ще влезеш...
-Гаджетата са като вратите на колата: първия път леко ги отваряш, с времето все повече ги лашкаш, а накрая ги сменяш за по-хубави...
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Как да свалим момиче?
ама тая тема сериозно ли?... хахаха стига бе направо се разбих от смях за "пищовите" които сте дали на момчето! Пич важното е да си естествен ако наистина си малък и темата не е за майтап, няма от какво да се притесняваш ако едно момиче ни ти обръща внимание ще имаш още много неуспехи както и успехи разбира се жени бол...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Black&White1926 написа:Thsmith написа:S.T.A.L.K.E.R написа:joe, мацка лесно се сваля, трудно да я задържиш ако нямаш класа за нея.
че то целта обикновенно не е да я "задържаш"
Е защо ако е яка тупалка
Всяка красавица има поне един мъж на който му е писнало да я оправя
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- ***cska***
- Контакти:
Black&White1926 написа:kingofpop написа:joe написа:по какво се разбира дали е детствена?
Искаш да кажеш, че не знаеш какво е детствена или не знаеш как да разбереш дали е такава?
На външед вид по нищоТрябва да и свалиш прашките и да провериш
Едно време,е требвало да и свалиш гащите за да и видиш задника,а сега разтваряш задника за да и видиш гащите. ......
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!