Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
ivan.stefanov написа:Не съм им счетоводител за да знам какво са плащали и какво не. Обясних ти какво означава термина укриване на данъци и защо се използва по този начин - не само доходите се облагат.
Никъде не съм твърдял, че Титан са цвете. Прочети ми постовете и сам ще видиш. Не само, че те не са цвете, ами честно казано не виждам кой от собствениците на футболни клубове е.
Ако искаш да изкараш Титан черни - ми може и да си прав. В крайна сметка какво очакваш от хора с прякори Праховеца и Гърнето??? Честни, ерудирани, културни бизнесмени??? Трябва да си доста зле с главата, за да ти се мяркат дори бегло такива мисли. Но коментара ми не беше насочен към тях, а към Батков, а ти се хвана да обясняваш как данъци не можело да се укриват - доходи се били укривали. Изненада - укриват се и двете.
Кашчей написа:vaskonti написа:Ами въпроса ми беше риторичен, смятах че ще схванеш намека ми, че се хващаш за едната дума, при положение, че е ясно какво се има в пред вид. В края на краищата тук не е юридически форум за да се говорим с абсолютна прецизност. Щом тук казваме "укриване на данък" е ясно, че се се говори за укриване на доход, просто защото едното е средство да се извърши другото.
Казваш, че по тази причина от Титан обявяват високи цени на трансферите навън, за да плащат по-високи данъци?
Кашчей написа:ivan.stefanov написа:Не съм им счетоводител за да знам какво са плащали и какво не. Обясних ти какво означава термина укриване на данъци и защо се използва по този начин - не само доходите се облагат.
Никъде не съм твърдял, че Титан са цвете. Прочети ми постовете и сам ще видиш. Не само, че те не са цвете, ами честно казано не виждам кой от собствениците на футболни клубове е.
Ако искаш да изкараш Титан черни - ми може и да си прав. В крайна сметка какво очакваш от хора с прякори Праховеца и Гърнето??? Честни, ерудирани, културни бизнесмени??? Трябва да си доста зле с главата, за да ти се мяркат дори бегло такива мисли. Но коментара ми не беше насочен към тях, а към Батков, а ти се хвана да обясняваш как данъци не можело да се укриват - доходи се били укривали. Изненада - укриват се и двете.
Не, не се укриват и двете.Укриват се събития, които водят до облагане с данък.Данъкът или го има, или го няма.Или се плаща, или не се плаща, но не се укрива.Това е някаква сума, която се дължи на държавата или общината, по силата на закон.Почтените го спазват и плащат, другите не го спазват и не плащат, но няма как да го скрият, знае се какво трябва да се плати, ако са официално обявени и доходи, и сделки.
ПП-Вие имате ли патент върху абревиатурата ЦСКА?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта