Най-лошото е,че извън Тича където и да играем,става празник за съперника.Ето сега събудихме ЦСКА и дадохме малко радост на техните фенове.Жалко.Мислех да ида с Черноморец,ама пак ще си стоя в къщи.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Батстанчо написа:За мен няма значение как са се представили в предния или по-предния мач.Аз съм на Тича и си ги подкрепям всичките 90 мин.
Не ходя на стадиона единствено и само за победа.Искам да гледам футбол, да подкрепям момчетата, да усетя атмосферата, да повикам и да се посмея!За мен си е празник и аз си празнувам на всеки домакински мач!
Само Черно Море!!!
The Sailor Man написа:Всички искаме да се забавляваме с играта на отбора и да ни е гот.Аз съм от БГ почитателите на Барселона и искам Черно Море да показва същата игра,по същия начин да контролира топката,но това не е възможно.Изисквате твърде много от този отбор и играчи.Ние нямаме Шави,Меси и Иниеста,имаме Димов,Петков и Жоро Илиев.Затова превръщаме мачовете си в битки с по-малко футбол или по-точно в битки с тотален футбол без технически гениални изпълнения.Но нека да ви питам нещо.Аз съм запален по Черно Море от малък,ходя на мачове от средата на 90-те когато отборът беше на средно ниво в Б група.Може би вече 15 години съм на Тича и съм видял сума ти генерации и отбори,играчи,треньори.Ей Богу,нито веднъж не сме играли като Барселона.Убеден съм и,че вие,хората коит оследите Черно Море от 80-те не сте гледали такъв футбол.Моля ви се,Барона,Верони,МАРАТА,ами този отбор става 4-ти с 12 загуби и после изпада от А група след няколко сезона.Кой знае какъв футбол надали е имало,пак битки и така е било винаги.Освен това не ви разбирам.Имаше критики към отборът постигнал 3-то място,ами този отбор е класи класи над този от 80-те,а големия отбор от края на 60-те не коментираме,твърде назад е.В момента Черно Море преболедува раздялата с голяма фигура като Кривия,играч даващ блясък в играта ни,компенсираме с повече мъжество и хъс.Нима не размазахме Левски 4:1,Локо Сф 4:2?Нима не направихме 2:2 на Армията,0:0 във Варна?Отборът може да няма блясък,но е силен и е много по-силен от отборите които вие сте гледали,които аз съм гледал.Помня аз,имахме разни циркаджии - 5 финта,петички и къде бяхме?В Б група.Въпроса е,че в момента Черно Море е на топ ниво откъм школа и опитващ се да намери себе си представителен отбор.Забавленията ще ги оставим за времето,когато отборът намери лицето си,а дотогава бутаме-ние,те,всички заедно,а не отвкъщи да чакаме светлите дни.Те по-бързо ще дойдат ако сме по 6-7 000 на Тича както преди година-две всеки мач,по 9 000 с Пирин.Тази публика на 50% създаде митът за крепостта Тича и непревземаемия стадион.Колкото повече се повтаря слаби сме,зле играем нещата не отиват надобре.Стига,Левски ли играе добре,ЦСКА ли,Литекс?Всички сме на едно ниво,но медиите не пишат за тях,натискат нас.Нима ЦСКА се забавлява вчера?Вчерашния мач беше копие на мача Черно Море-Миньор,когато играхме слабо,Миньор ни надигра,удариха греда и случайно Жоро ги набоде за 1:0....Тука ауууу ужас,ауууу трагедия,а я вижте чорбарите,на седмото небе,победата си е победа.
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост