Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за Локо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Клуб напривържениците на ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 1929 ЗаЕдно за
И още едно доказателство за Фавака че Локомотивите са два:http://gong.bg/bg-football/drugi/ivajlo-asparuhov-shte-ima-novini-okolo-lokomotiv-sofiia-355086
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Абе, клес, на какъв език още трябва да ти се обясни, че въобще не ни грее твоето мнение за това колко и какви Локомотиви има в България? Ако ще златната кокошка да си и да сереш сутрин златни яйца, кафяво-жълтият ти "разследващ журнализъм" грам не ни вълнува. Реалният Локомотив София в България в момнта е само един-единствен. Пък ти ако щеш цял форт Нокс от "информация" да изсереш един от тия дни.

Реално ако беше прочел по-горе щеше да разбереш че Локо Сф не развива футбол в момента.Реално това прави новия Локо1929Сф-с нов календар и емблема различна от на ЛокоСф.Пундек!
Как нещо което е основано 1929г. се преосновава през 2015?Справка:Уикипедия-ПФК ЛокомотивСф.Там четем уникалната мисъл на някой локомотивец:"ФК Локомотив1929 е български отбор създаден 1929г."Смяяях-създаден е 2015г.Другата глупост е в карето пак в Уикито.ФК Локомотив1929 -основан 1929 преоснован 2015!Нали уж е създаден 1929 ?През 1929 е основан ЖСК а не Локомотив 1929
Абе, плазмодий, защо си мислиш, че на някой въобще му пука какво мисли по въпроса някакъв мухльо като тебе?!?!icko65 написа:Как нещо което е основано 1929г. се преосновава през 2015?Справка:Уикипедия-ПФК ЛокомотивСф.Там четем уникалната мисъл на някой локомотивец:"ФК Локомотив1929 е български отбор създаден 1929г."Смяяях-създаден е 2015г.Другата глупост е в карето пак в Уикито.ФК Локомотив1929 -основан 1929 преоснован 2015!Нали уж е създаден 1929 ?През 1929 е основан ЖСК а не Локомотив 1929
Lyubaka01 написа:Абе, плазмодий, защо си мислиш, че на някой въобще му пука какво мисли по въпроса някакъв мухльо като тебе?!?!icko65 написа:Как нещо което е основано 1929г. се преосновава през 2015?Справка:Уикипедия-ПФК ЛокомотивСф.Там четем уникалната мисъл на някой локомотивец:"ФК Локомотив1929 е български отбор създаден 1929г."Смяяях-създаден е 2015г.Другата глупост е в карето пак в Уикито.ФК Локомотив1929 -основан 1929 преоснован 2015!Нали уж е създаден 1929 ?През 1929 е основан ЖСК а не Локомотив 1929
Истината боли братче.Затова и обиждаш.И аз не ги мисля тия неща-това са фактите.
Ици, единственият засегнат и с проблем по темата, когото виждаме тук, си ти. 

парци написа:Ици, единственият засегнат и с проблем по темата, когото виждаме тук, си ти.
Нито съм засегнат нито имам проблем.Просто държа нещата да се назовават и представят според фактите и с истинските им имена.Това е всичко..А не някой да ги извърта както му е удобно и когато получи коректив да обижда и да плюе навред.
icko65 написа:Lyubaka01 написа:Абе, плазмодий, защо си мислиш, че на някой въобще му пука какво мисли по въпроса някакъв мухльо като тебе?!?!icko65 написа:Как нещо което е основано 1929г. се преосновава през 2015?Справка:Уикипедия-ПФК ЛокомотивСф.Там четем уникалната мисъл на някой локомотивец:"ФК Локомотив1929 е български отбор създаден 1929г."Смяяях-създаден е 2015г.Другата глупост е в карето пак в Уикито.ФК Локомотив1929 -основан 1929 преоснован 2015!Нали уж е създаден 1929 ?През 1929 е основан ЖСК а не Локомотив 1929
Истината боли братче.Затова и обиждаш.И аз не ги мисля тия неща-това са фактите.
А ти точно кой беше, че нещо не мога да се сетя, че да определяш кои и какви са фактите?!?! Пък за обиждането, вземи и поразгледай кой и кога е почнал с обидите.
Много са ми смешни такива "мозъци", които по незнайни причини са на мнение, че света се върти около тях... Палячо, не се ли усещаш колко си жалък? Виж се, че имаш повече постове в под-форума на Локомотив, отколкото в този на ЧМ... Дървен философ...
icko65 написа:парци написа:Ици, единственият засегнат и с проблем по темата, когото виждаме тук, си ти.
Нито съм засегнат нито имам проблем.Просто държа нещата да се назовават и представят според фактите и с истинските им имена.Това е всичко..А не някой да ги извърта както му е удобно и когато получи коректив да обижда и да плюе навред.
Напиши книга, като си такъв фактолог - барем някой лев ще изкараш, докато тук просто ще си останеш недооценен.