Левски - Партизан | БНТ HD

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски - Партизан | БНТ HD

Мнениеот sin4ec » 15 ное 2014 21:59

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=71757
Ето я истината! Без оглед на резултата, ситуацията или класирането! Милене, ти никога няма да бъдеш част от тези хора! Никога! И не само ти. Вечно плачковци и недоволни, майната ви! Не давате 10 лева за билетче, а съдите и плюете! Ние сме Левски, а такива като вас са никой!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 15 ное 2014 22:02

sin4ec написа:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&playlist&video=71757
Ето я истината! Без оглед на резултата, ситуацията или класирането! Милене, ти никога няма да бъдеш част от тези хора! Никога! И не само ти. Вечно плачковци и недоволни, майната ви! Не давате 10 лева за билетче, а съдите и плюете! Ние сме Левски, а такива като вас са никой!

вие сте л*ф*ки и сега ще ви закрият отборчето!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 ное 2014 22:03

sin4ec написа:http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&playlist&video=71757

Какво като давате пари за билети, след като носите на клуба глоби за десетки хиляди лв. ? Лелеле

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 ное 2014 22:03

svence написа:Може ли някой да ми покаже снимка с прословутата агитка на Партизан :? :roll: !

Никаква агитка нямаше, десетина обикновени хорица, сигурно и в България живеят (било то временно или постоянно), не са никакви ултраси, просто левскарите се опитали да им вземат едно от шалчетата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 ное 2014 22:03

DrAvalanche написа:Не одобрявам случилото се, но искам да попитам "морализаторите" във форума, какво ще стане според тях, ако десетина български фена отидат в която и да е зала в Балканите с фенатрибути и провокират домакините?

Не е случайна забраната за гостуващи фенове.

Аз пък да попитам, тия ще бъдат ли някога виновни ?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 ное 2014 22:04

Stahlgewitter написа:
Вълчан написа:Благодарение на тези ИСТИНСКИ фенове сега нормален човек не може си заведе децата във Белград на ответният мач...Едно голямо евала.Прославят отново синият клуб.Мисля още малко ще продължи това и истинските фенове ще изметат земята със тези платени наркоманчета...още малко.. :!: :!:

В Адриатическата няма гостуващи агитки!Кого ще заведеш в Белград?Ти тука заведе ли си децата?Или само минаваш да вдигнеш пушилка?

Значи говорите откровени глупости никъде не е забранена гостуваща агитка,забранени са ултрасите. Седни си някъде кротко и да видиш дали някой ще ти обърне внимание в Белград около виповете и ложите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 ное 2014 22:05

DrAvalanche написа:Не одобрявам случилото се, но искам да попитам "морализаторите" във форума, какво ще стане според тях, ако десетина български фена отидат в която и да е зала в Балканите с фенатрибути и провокират домакините?

Не е случайна забраната за гостуващи фенове.

Ми, когато гостувахте на Цървена звезда в Пионир, имаше и българи. Да е станал някакъв проблем ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 ное 2014 22:05

1982 написа:
svence написа:Може ли някой да ми покаже снимка с прословутата агитка на Партизан :? :roll: !

Никаква агитка нямаше, десетина обикновени хорица, сигурно и в България живеят (било то временно или постоянно), не са никакви ултраси, просто левскарите се опитали да им вземат едно от шалчетата.

Както вие набихте обикновенните хърватски хорица.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 15 ное 2014 22:07

Красота! Но изоставиха отбора.... заради няколко надрусани......
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 ное 2014 22:07

Stahlgewitter написа:
Вълчан написа:Ма много ясно какво се говориш....половината бяха фенове на Цска...Ама те са виновни много ясно... :) :)
т Stahlgewitter....ще си седна наи нормално и ще си гледам там мача.Независимо че няма специален сектор за агитка.На никои не е забранено да си подкрепя отбора при гостуванията.Не преиначаваите термина гостуваща агитка...За пушека естествено че ще го вдигна...то това на нищо не прилича...Клубът е на всички които го обичат....не на шепа п******вци които си правят каквото поискат и гонят нормалните хора.

Изображение
Ок,така е,аз съм лошата качулка и не знам правилата.

Ако подчертаеш и частта с ОРГАНИЗИРАНЕ НА АГИТКА!!! всичко ще е ОК. Айде сега кажи имало ли е организирана агитка или хората просто са дошли да си гледат мача ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Баскетбол”