vaskonti написа:Captain Stottlemeyer написа:vaskonti написа:Captain Stottlemeyer написа:А когато преди години държавата натисна БФС в лицето на Боби Михайлов да остави ЦСКА в "А" група, или когато пак същата тази държава определи ЦСКА да получава парите от "Газпром", това не беше ли намеса на държавата в полза на една частна фирма, червени девственико!? ....![]()
![]()
![]()
Друг е въпросът, защо руснаците се отказаха от вас - отказаха се, защото от вас и около вас много миришеше в буквален и в преносен смисъл , но за това трябва се сърдите на бившите (вече) ваши собственици, дарлинг...
Кога точно държавата е натиснала БФС да остави ЦСКА? Кой го казва? Ако е вярно, защо УЕФА не реагира на "официалното" признание на Боби, че е нарушил законите?
Кога точно руснаците са казвали, че имат интерес към ЦСКА, съответно кога точно са се отказали?
На първите ти три въпроса: Прочети интервютата на Боби и питай УЕФА, приятелю.На втория: Ти на коя планета живееш, васконти? Май на червената....Много си неинформиран, или по-точно - "информиран" си само за това, което е в твой интерес.
Слабо ме интересуват интервютата на Боби. В крайна сметка УЕФА си трае относно "признанията" му, че е нарушил законите. Ти нали не твърдиш, че и УЕФА прикрива ЦСКА?
Ок, като не съм информиран, би ли ме информирал - кога Газпром е проявил интерес към ЦСКА и съответно кога се е отказал?
Да ти отговоря вместо него,че няма да събере смелост!НИКОГА!!!Всичко беше казано от Боко в едно интервю по Дарик,как щели да влязат в ЦСКА,......и до там!