От кои отбори няма нужда "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: От кои отбори няма нужда "А" група

Мнениеот MORSKI » 21 апр 2009 18:22

Taz написа:
Берое да забравих ги. Но Черно море в никакъв случай, едно на ръка, че са тимаджийски отбор, но и феновете са им супер измислени, къде бяха тия хора 90-те години?

Я се научи на футболната история на България и тогава ми говори кой къде бил.....90-те беше най-слабия период на Черно Море,но всеки отбор си има такива периоди...Я да видя всеки един отбор да прекара 6 години,че и отгоре в "Б" група да видя длаи ще го има изобщо или ще стане като Ботев Враца,Черноморец И ПИРИН..Айде преди да кажеш някоя глупсот поне малко бъди информиран
1:Футболът в България като цяло започва от Варна
2:Първият футболен отбор в България е варненски,чиито приемник сме ние Черно Море!!!!!!!
3:Черно Море е имал голямо минало,ако не си запознат се запознай с мачовете ни срещу Диунамо Киев,Аякс и ВЕРДЕР!!!!!!Че и миналата година срещу ЩУТГАРТ!!!
4:ЧЕРНО МОРЕ Е ДАЛ МНОГО ИМЕНИТИ ФУТБОЛСИТИ НА ФУТБОЛНА БЪЛГАРИЯ!!!!
5:ТИМАДЖИИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО.... ТОЗИ ОТБОР ГО Е ИМАЛО И ЩЕ ГО ИМА И ПРЕДИ И СЛЕД ТИМ!!Да ти е ясно.Още нещо откак Тим купиха Черно Море нашият отбор не е продал мач за разлика от всеки друг отбор в България!!!!!!
Феновете ни хич не са малко да ти е ясно,ако не знаеш виж посещаемостта за последните 2 години,а тази година без да са се изиграли мачовете срещу водещите отбори сме на 4 място,проелтта може би пак ще сме 2!!!!!
Така,че моля те замълчи,явно изобщо не си запознат!!!!!
Последна промяна от MORSKI на 21 апр 2009 18:51, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Re: От кои отбори няма нужда "А" група

Мнениеот MORSKI » 21 апр 2009 18:42

green man написа:Левски
ЦСКА
Славия
Локо Сф
Литекс
Сливен
Черноморец
Черно море

Последните 4 отбора за какво си ги сложил за цвят ли?
Кой от тях има Школа традиции и прочие, че нещо не мога да се сетя.

Ти бъзикаш ли се???Литекс и ние имаме най-добрите школи и бази за юноши заедно с Левски.
На нас сега ни се строи стадион и прочиие.Ама на Цска нито стадиона,нито школата са нещо кой знае какво,ама са в списъка нали!!!!!Отбор с дългове и неясно бъдеще,ама защо не казваш нещо против него????Много заблудени хора имало в този форум бе чак да ви се чуди човек!!!!!За историята ни вече писах в предния пост,ако нямате какво да говорите по-добре не казвайте нищо,ама да се иакзвате непдоготвени най-малкоот ставате смешни....
Иначе за ситуацията във Варна ви я обясни Семпер Фидела-феновете на Спартак спряха да ходят на стадиона си-техен изобр,а феновете на морето нарастнаха страшно много(за добро или за лошо...).Аз също съм бил малък 90-те години така,че нормално да не съм ходил на стадионите иначе откак се помня съм за Черно Море пък и съм 3 покоелние моряк!!!

Върни се в “Футбол - България”