Гонзо - фен тема на новия треньор :)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- aidemorqci
- Контакти:
Re: Гонзо - фен тема на новия треньор :)
Поне махнаха Зафиров пък за Гонзо ще го видим какво ще направи следващия полусезон
Нека да видим какво може да направи аз лично съм преграквал от псуване и с нетърпение чаках гонзо да дойде на Тича защото винаги седим зад гостите и удоволствието бе незабравимо ,НО също така не уважавах и Вили преди да ни стане треньор и почна да унижава чорбата литекс като гост а и други.Без заплати надъхваше отбора събран със свободни трансфери и ставахме 5 ти .Знам че едно нещо трудно се повтаря но се надявам да е за добро .От мен има кредит на доверие поне до мача с Левски , а ако ударим както миналата година (само ние като гости) делиормана там още първия кръг супер

-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 08 май 2013 22:08, променено общо 1 път.
Гочето1913 написа:Моят крдит на доверие към Гонзо е 10 мача - специално под лупа ще следя играта ни срещу Левски в 19 кръг и видя ли нещо нередно и съмнително в играта ни , още тога ва ще поискам оставката му , а ако играем на 100 % тогава ще ръкопляскам!
Пълен абсурд е Гонзо да легне на Левски. Не го вярвам.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Да се надяване че с назначаването на Гонзо,най-накрая ще се намери тренъор който да изгради един приятен атакуващ стил на игра на Черно море.Никой тренъор до сега не успя това -от първата до последната минута да атакуваме.Дори и Илиан,който толкова искам да се върне т.к. е Истински Варненски Моряк ,и винаги е играл зад нападателите не направи нищо.Стига страхливи схеми с двама,трима дефанзивни халфове или да чакаме само на корнери или пряк свободни.Искам да ги мачкаме цял мач,защитата да стои на центъра и само в тяхното поле да се играе мача.Сега е момента да се селектират офанзивни футболисти,стига сме чакали Миро или Паломино сам да играе напред момчето и сам да си я взима и сам да я вкарва.Който не става или не успява да разкрие потенциала си като Симеонов,да не запълва само бройката напред.Трябват офанзивни халфове,бързи крила,хора които като им подадеш топката не гледат веднага да ти я върнат обратно от страх да не сбъркат или да поемат отговорност. Хубавото е че заради Гонзо,шопските рогати медии,най-накрая ще дават повече инфо за Черно море.
Черно море-първият шампион по футбол в България
-
- Контакти:
Момчета,Илиан е моряк,Илиан бе голям плеймейкър,който радваше хората с всяко пипане на топката....но характера му - злоблив,отмъстителен(присъщ за всички джуджета
),мекушав(не може да се кара на играчите,а само да си отмъщава злобливо)....Той не е за треньор!На деца треньор - да,на юноши - да,но не и на мъже.Категоричен съм в това,ако някога се върне тук ще се провали пак.Хора с характера на Гонзо(такъв беше и Вуцов),това са хората пасващи на нашия отбор.А дали ще легне на Левски?На Батков?На Илиан,който го изхвърли от Герена?На играчите,дето не му позволиха да направи ръководителска кариера в любимия си отбор?На тях ли да легне?И не на псоледно място-като човек е мъжкар....Сериозно ли някой мисли,че той ще даде мач на когото и да било?Просто няма начин.Ако мача е даден по-скоро ще се усъмня в ТИМ дори,но не и в Гонзо.Просто абсурд.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ТИМ може да са всякакви, но не са п*тки да продават мачове. Такъв е и Гонзо ( предполагам ).
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Аз все пак ще припомня един мач от пролетта на 2007 г.,когато паднахме от Спартак с 2:0.Обществена тайна беше,че мача е уреден от кмета преди изборите,за да спаси каменарските от изпадане.Мача го дадахме гнусно,а изпълнителен директор беше Николай Николаев,тогавашното лице на ТИМ в Черно Море.Изобщо съмняваш ли се,че такова нещо е станало зад гърба му?Другия управленец беше Красен Кралев тогава,доста деен човек обичащ Черно Море,точно от такъв,какъвто сега имаме остра нужда.Аз срещнах Кралев в едно заведение 2 или 3 дни след мача и му поисках сметка защо играхме така,не съм казвал,че сме се гъзили....Кралев каза - аз обяснение нямам.И после ми каза - видях нещо от което не искам да бъда част.Съвсем скоро след като говорихме Красен си подаде оставката и напусна,както Николаев.За мене решението за онази гавра беше взето от кмета и изпълнено от най-високите етажи на ТИМ,по-високи от Николаев и тотално зад гърба на Красен Кралев.От оставката на Николаев може да съдим,че той е бил против,но не е имал думата,боса е казал друго....Сам си прави изводите
.И ти знаеш,и аз знам-те са интересчии.За добруването на кмета се дупнаха,а в следващия мандат кмета беше щедър откъм терени... 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Аз все пак ще припомня един мач от пролетта на 2007 г.,когато паднахме от Спартак с 2:0.Обществена тайна беше,че мача е уреден от кмета преди изборите,за да спаси каменарските от изпадане.Мача го дадахме гнусно,а изпълнителен директор беше Николай Николаев,тогавашното лице на ТИМ в Черно Море.Изобщо съмняваш ли се,че такова нещо е станало зад гърба му?Другия управленец беше Красен Кралев тогава,доста деен човек обичащ Черно Море,точно от такъв,какъвто сега имаме остра нужда.Аз срещнах Кралев в едно заведение 2 или 3 дни след мача и му поисках сметка защо играхме така,не съм казвал,че сме се гъзили....Кралев каза - аз обяснение нямам.И после ми каза - видях нещо от което не искам да бъда част.Съвсем скоро след като говорихме Красен си подаде оставката и напусна,както Николаев.За мене решението за онази гавра беше взето от кмета и изпълнено от най-високите етажи на ТИМ,по-високи от Николаев и тотално зад гърба на Красен Кралев.От оставката на Николаев може да съдим,че той е бил против,но не е имал думата,боса е казал друго....Сам си прави изводите.И ти знаеш,и аз знам-те са интересчии.За добруването на кмета се дупнаха,а в следващия мандат кмета беше щедър откъм терени...
Така е. Но това беше съвсем друга работа - ставаше дума да спасяваме съгражданките. Честно казано на мен ми липсват дербитата с тях.
Нали не смяташ, че Киро пияндето се надява на следващ мандат?

-
- Контакти:
Киро и сега не искаше мандат,ТИМ го натиснаха ми се струва.Няма отърване от тях,ще служи на господаря си до гроб.Аз мисля,че Киро ще умре скоро,замязал е на чируз,това съвсем сериозно.2015 ще отбележи истински рекорд,16 години служба на ТИМ - мисля,че трябва да му дадат плакет