Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Eminem написа:Преживяхме и този край на света. Чакаме новата дата от разните "учени", "медиуми", медии и т.н.
Дано хората да са разбрали колко е глупаво да се вярва на тези простотии и колко са лесни за манипулиране. Дано да си вземат поука повечето от тях. Интересно ми какво ще кажат сега скапаняците, които говореха за край на света.
Тези "учени", "медиуми", разни хора, световните агенции трябва да бъдат съдени

Eminem написа:Преживяхме и този край на света. Чакаме новата дата от разните "учени", "медиуми", медии и т.н.
Дано хората да са разбрали колко е глупаво да се вярва на тези простотии и колко са лесни за манипулиране. Дано да си вземат поука повечето от тях. Интересно ми е какво ще кажат сега скапаняците, които говореха за край на света.

Niksh0 написа:Eminem написа:Преживяхме и този край на света. Чакаме новата дата от разните "учени", "медиуми", медии и т.н.
Дано хората да са разбрали колко е глупаво да се вярва на тези простотии и колко са лесни за манипулиране. Дано да си вземат поука повечето от тях. Интересно ми е какво ще кажат сега скапаняците, които говореха за край на света.
Много насериозно ги примеаш нещата. Повечето хота го вземаха за майтап тоя край на света. Едва ли някой трезвомислещ човек си е повярвал напълно, че светът ще свърши днес.

Niksh0 написа:Много насериозно ги примеаш нещата. Повечето хота го вземаха за майтап тоя край на света. Едва ли някой трезвомислещ човек си е повярвал напълно, че светът ще свърши днес.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта