Тема за футболното хулиганство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

zlobul
Контакти:

Re: Бой между ултраси на Левски и Берое на мача на националите

Мнениеот zlobul » 08 сеп 2012 21:06

Колеги ,
каквото и да си говорим , ...има ли намесени наркотици и разни поръчки , нещата отиват в коренно различна посока , там където всички ние оставаме безсилни. Точно поради тази причина аз лично твърдя , че единствено държавен орган може да се справи с тези хора и никой друг . България е мутренска държава , а самите мутри са се сраснали със същите тези органи от които ние обикновените хора очакваме ефективни действия , така че в този ред на мисли "Хадежда всякакава оставете".

ПП: В нашия случай ..затриваме 20 "гугутки" и точно след три дена изскачат нови , не 20 , а 100 , защото тези които имат полза ще платят :)
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Бой между ултраси на "Левски" и "Берое"...

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 21:06

delqnski47 написа:
Avanti_Ragazzi написа:Сектор Б е само и единствено за ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ! като си отишъл в него ще се съобразяваш с това иначе, бой! Както и стана! Не може да си скандирал оня велик рефрен и да искаш хората в Б да те приемат. Щом някога си скандирал онова за Левски НЯМАШ МЯСТО В Б СЕКТОР! Бяха предупредени още на мача с Англия никога повече да не идват в Б, никога ако ли не...... И то това стана, при 30 000 свободни билета кво изобщо търсиха там тези индивиди? Защо с феновете на Локо Пд никога не е имало проблеми, щото хората първо са пичове, второ знаят къде се намират и трето никога не са скандирали онова с трите думички! Сектор Б е нещо свято за истинските левскари и няма как да се позволи на разни момченца, дето изобщо мястото не им е там да си разиграват коня!

Щом един път си споменавал онова за Левски НЯМАШ МЯСТО В СЕКТОР Б!!! Запомнете го всички това и най-вече тия от Берое, ако пак дойдете в този сектор ще стане абсолютно същото нещо! Ходете си на мачове на националният отбор, подкрепвайте го, но в Б сектор сте нежелани и нямате място там!

И затова трябваше да се налита и на хора,които не са псували клуба ви така ли?Това ли е решението,бой??Ебаси първобитните мозъци има в България!Същите ги видях до Арианата и налитаха на кой им падне,замалко аз и двама мои приятели(единият е левскар,другият е от Локо СФ) да го отнесем като ходехме към Сектор Г!Най вероятно са от вашто СЗ дето после издигнаха и оня малоумен плакат ''България мрази Тодор Живков''!Той Тодор Живков им е виновен че са друсани...

Делянски аз също имам приятели Левскари които ходят на мач на националите в Г, просто повеччето от групата са цскари.
А народ мразещ и непризнаващ историята си е без корени е обречен

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 сеп 2012 21:06

slavia_forever написа:
zlostar написа:Англия, Холандия, Италия, Германия... достатъчно нормални държави ли са?

Ти правиш ли разлика между английските фенове сега и преди 20 години, когато се убиваха по улиците? Прилагането на закона и СУРОВИТЕ САНКЦИИ спря това явление! Скоро гледах мач между Евертън и Ливърпул на Гудисън парк и видях, че масово допреди враговете вече стояха заедно по секторите с децата си без да се притесняват и без да се бият озлобени по между си. Аз не помня да съм наблюдавал мач на националните отбори на Англия, Холандия, Италия и Германия, на който техните фенове да се млатят като животни по трибуните!

Ако МВР си върши работата качествено ...ще има напредък!Бавно и полека но ще се изкорени тази простотия!Лошото е че футболни президенти и "капацитети" в такива моменти се опитват да се издигат в очите на лумпените ипочват да говорят за "полицейски произвол" и как феновете с нищо не са провокирали...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 21:11

Avanti_Ragazzi написа:
obi4am_pirin написа:
Avanti_Ragazzi написа:Сектор Б е само и единствено за ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ! като си отишъл в него ще се съобразяваш с това иначе, бой! Както и стана! Не може да си скандирал оня велик рефрен и да искаш хората в Б да те приемат. Щом някога си скандирал онова за Левски НЯМАШ МЯСТО В Б СЕКТОР! Бяха предупредени още на мача с Англия никога повече да не идват в Б, никога ако ли не...... И то това стана, при 30 000 свободни билета кво изобщо търсиха там тези индивиди? Защо с феновете на Локо Пд никога не е имало проблеми, щото хората първо са пичове, второ знаят къде се намират и трето никога не са скандирали онова с трите думички! Сектор Б е нещо свято за истинските левскари и няма как да се позволи на разни момченца, дето изобщо мястото не им е там да си разиграват коня!

Щом един път си споменавал онова за Левски НЯМАШ МЯСТО В СЕКТОР Б!!! Запомнете го всички това и най-вече тия от Берое, ако пак дойдете в този сектор ще стане абсолютно същото нещо! Ходете си на мачове на националният отбор, подкрепвайте го, но в Б сектор сте нежелани и нямате място там!

Ти луд ли си?В Подуяне може!На НАЦИОНАЛНИЯ си се объркал бек!Полицията да се взима в ръце да изрине сганта!

Няма национален, няма между-континентален, няма между-галактически стадион! Пак го повтарям щом си пял онова за Левски в сектор Б нямаш място. Никой няма да те търпи от феновете на Левски. А не ти трябва да си много умен, та да не се сетиш каква е по-голямата част от масата в сектор Б на тоя мач!

При толкова празни места на стадиона какво правят тия в Б сектор а питам? Човек винаги трябва се съобразява с хората около него без значение на къв мач е. На националите, на клубен отбор или на приятелски мач! Бяха препредени с Англия, не си взеха поука, сега вече едва ли някога ще стъпят пак в Б!

Иначе за Боя той по-принцип не е решение, но за съжаление понякога е единственото решение!

Откъде на къде умните и възпитани, обарзовани хора, ще се съобразяваме с престъпници и първобитни маймуни.
За това съм за полицейска държава и се радвам катовидя толкова полиция колкото вчера по улиците и когато откриваха метрото.
А за сз си трябва полицейски произвол, явно в къщи бащите им не ги бият достъчно, съд за ''нашите деца''

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 сеп 2012 21:12

cska_90 написа:Мен пък винаги ми е било чудно-къв ви е проблема на вас в такива ситуации!!Не ми пука нито за феновете на левски нито на берое-ама вас кво ви засяга??
Имали са проблеми-сбили се-ударили са си по някой шамар и толкова!!Вие кво ревете изобщо не разбирам!
Още повече беройци да не се правят на много невинни,че те са същите!!Кво правеха при феновете на левски-айде в б е по-евтино-ама левскарите бяха в лъвчето-не им пречеше на тия от стз да идат в другата част на Б, която беше празна!!ДА не припомням и други техни мъжки постъпки в студентски миналата година!Ебати драмите правите!

Ето отново ултрас тежката категория! Димо, аз бях в сектора, виж снимките в първото мнение как нагоре се извличат момичета и хора, които нямат нищо общо със сбиването. Какво са виновни тези хора? Как може да не ти пука за опозоряването ни като нация, като целият свят ни гледа как се млатим по между си на мач, в който трябва всички да сме обединени! Другите пък от Локомотив Пд, които вместо да си пеят цял мач "Българи юнаци" си позволиха вкупом да изпеят "жълтa кочина", а сега да казват в горните мнения колко е лошо. Това като теб - правите трансперант за Гунди "Толкова ли е трудно да стигнеш до Враца", а после тук не одобряваш уж такива изпълнения. Или пък палите огън в сектора, пишете в интернет "герена да гори", а самички по улиците сте напълнили гащите, преди каквото и да било сбиване! Какво бяха виновни тези в сектора вчера, които искаха да си подкрепят необезпокоявани Националния отбор и отнесоха "по някой шамар"? Или големият ултрас в твое лице не мисли много за това?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

joro bad

Мнениеот joro bad » 08 сеп 2012 21:13

Ето и моя отговор на всички които незнаят или са фенове на други отбори. Това е писано от мен в една друга тема;

Re: АНКЕТА : В кой сектор ходите на мач
от joro bad на 26 Авг 2012 09:03

В сектор ,,А" разбира се. Там се събираме в по-голямата си част хора между 30-50 годишни,повечето от тях легенди и създатели на сектор ,,Б" през края на 70-те и началото на 80-те години, като един от първите сектори в България, които има за цел събирането на така наречените ултраси за подкрепа на отбора с песни, реквиеме и мощни ,,организирани" възгласи! Като никога по това време не сме имали фракции и прецедател-парисабирач , а ЛИДЕРИ и то няколко на брои. В по-голямата си част, сме се събирали на групички по квартали и от там сливали и ОБЕДИНЯВАЛИ в една идея- ЛЕВСКИ в сектор ,,Б" . ВИНАГИ бранили неговият имидж, идея и гордост!!! Ние също не сме ангели, но днешните бабаити са смешки и ми се повръща от тях. По наше време без мегафон и разпяваш (не че съм против това, напротив), целия сектор беше препълнен, прав и пееше мощно 90 минути. За всяка хвърлена бомба ни гонеха поне по три реда с хора от сектора, за псувни и средни пръсти, особено срещу цска, са ме задържали в районото, а при битки винаги се биехме с голи ръце и имаше неписан закон, паднал вече на земята не се докосваше и от двете страни. В секторите ,,В" и особено ,,А" в последно време има в десетки пъти повече хора отколкото в ,,Б", което е жалко и показателно, но е самата действителност за съжаление! Сега там има предимно платени мажоретки и позиращи клакьорки, почти във всички фракций, мракций и т.н. както и при повечето други отбори!!!joro bad

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 21:14

Червени_шампиони написа:Сектор Б НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН, НЕ Е сектор Б НА ГЕРЕНА!

То на Герена също не е сектор Б, а е секБтор

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 сеп 2012 21:16

mannoli написа:
cska_90 написа:Мен пък винаги ми е било чудно-къв ви е проблема на вас в такива ситуации!!Не ми пука нито за феновете на левски нито на берое-ама вас кво ви засяга??
Имали са проблеми-сбили се-ударили са си по някой шамар и толкова!!Вие кво ревете изобщо не разбирам!
Още повече беройци да не се правят на много невинни,че те са същите!!Кво правеха при феновете на левски-айде в б е по-евтино-ама левскарите бяха в лъвчето-не им пречеше на тия от стз да идат в другата част на Б, която беше празна!!ДА не припомням и други техни мъжки постъпки в студентски миналата година!Ебати драмите правите!

какво му е нормалното на всичко това???-Българи да се бият срещу Българи на мач на Българския Национален Отбор и то на Националния стадион???

Каквото е нормалното да се пее на същия мач и стадион от агитката на Локо Пд "жълта кочина".
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 сеп 2012 21:17

delqnski47 написа:
CTAHKO написа:
delqnski47 написа:Боят никога не може да бъде решение!Боят го взимат за ''опция'' в ония първобитните страни,дето го смятат за единствено решение,защото са тъпи животни там!
Ей такива биячи толкова са ми противни,че нищо против нямам да ги сложат с циганите на един стадион и едно C4 с тях!

Точно тези дрогирани малоумници,само боя ще ги оправи 8-) Тези неща ги првят,защото се мислят за ненаказуеми и недосегаеми,а като дъпнат някоя и друга линия и за безсмъртни 8-)

Ако говорим за ония 50 човека с едни и същи черни тениски,които се бяха събрали до езерото в Борисовата на пътя към Сектор Г,да!Тук вече съм съгласен!Това не са хора,а животни!Същите отидоха след това в Б и почнаха да се бият!

Интересно мие само дали владимиров след като оново се видя, че не можа да си ги контролира, да ли ще си подаде ОСТАВКАТА. Едвали

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 сеп 2012 21:19

Между другото можем да повдигнем въпроса защо се залага тази разлика в цените на билетите за различните сектори?!Понякога човек може да има голямото желание да не сяда във въпросния сектор но да няма финансовата възможност за друго!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Футбол - България”