W84me написа:rhaegar написа:Странджата написа:Не знам защо е трудно да се разбере, че Левски е златната кокошчица на Сираков. И кой би искал да си я изгуби, като й позволи да снася повечко яйчица. Как може да се надяваме, че Мажоритаро ще доведе Левски до положение да е привлекателен за човек с пари?
Както казах по-горе, Левски е в най-привлекателното си положение за човек с пари, от 15 години насам. Не кой знае колко от това е по "вина" на Сираков, но е факт.
Не по вина на Сираков, само дето нямаше кой друг да дойде, когато я бяхме закъсали. Сираков върна Мъри, после Костов, Генчев, а сега и Веласкес. От фалирал преди 4 години отбор ни докара до 2 пъти плейоф за ЛК, но сигурно е въпреки него... И аз не съм му голям фен, но никой друг от големите левскари не пое отговорност.
Стига бре, Блатер, ти поне си умен, как може да пишеш подобни глупости - все едно да кажем, че ристу кюрдъ е спасил цесека, когато никой друг не е искал :oops: Очеизбоцдащо е зашо взе акциите и все още е очеизбождащо. А още по-очеизбождаши са даренията на свинята и спонсорствата на Щрабаг и Белфрай - все случайни събития...
Регъре, прав си, графоманско стана, така е, а причината да пиша е, че упорито не искам да стане това, което (според мен) е неизбежно да стане. И затова трябва да натиск, но пък нашего брата, бъдещият син припок си е жик-так, така че наистина всуе се моря и аз. Та ще се поспра и ще напиша "аз казах ли ви", когато му дойде времето, щом така искате, но това никой няма да има полза - Левски няма да го има, а сините припоци ще си останат все такива, каквито са и досега