Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 06 окт 2025 12:58

W84me написа:
rhaegar написа:
Странджата написа:Не знам защо е трудно да се разбере, че Левски е златната кокошчица на Сираков. И кой би искал да си я изгуби, като й позволи да снася повечко яйчица. Как може да се надяваме, че Мажоритаро ще доведе Левски до положение да е привлекателен за човек с пари?

Както казах по-горе, Левски е в най-привлекателното си положение за човек с пари, от 15 години насам. Не кой знае колко от това е по "вина" на Сираков, но е факт.

Не по вина на Сираков, само дето нямаше кой друг да дойде, когато я бяхме закъсали. Сираков върна Мъри, после Костов, Генчев, а сега и Веласкес. От фалирал преди 4 години отбор ни докара до 2 пъти плейоф за ЛК, но сигурно е въпреки него... И аз не съм му голям фен, но никой друг от големите левскари не пое отговорност.

Стига бре, Блатер, ти поне си умен, как може да пишеш подобни глупости - все едно да кажем, че ристу кюрдъ е спасил цесека, когато никой друг не е искал :oops: Очеизбоцдащо е зашо взе акциите и все още е очеизбождащо. А още по-очеизбождаши са даренията на свинята и спонсорствата на Щрабаг и Белфрай - все случайни събития...

Регъре, прав си, графоманско стана, така е, а причината да пиша е, че упорито не искам да стане това, което (според мен) е неизбежно да стане. И затова трябва да натиск, но пък нашего брата, бъдещият син припок си е жик-так, така че наистина всуе се моря и аз. Та ще се поспра и ще напиша "аз казах ли ви", когато му дойде времето, щом така искате, но това никой няма да има полза - Левски няма да го има, а сините припоци ще си останат все такива, каквито са и досега
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 окт 2025 13:13

tmanolov написа:
W84me написа:
rhaegar написа:
Странджата написа:Не знам защо е трудно да се разбере, че Левски е златната кокошчица на Сираков. И кой би искал да си я изгуби, като й позволи да снася повечко яйчица. Как може да се надяваме, че Мажоритаро ще доведе Левски до положение да е привлекателен за човек с пари?

Както казах по-горе, Левски е в най-привлекателното си положение за човек с пари, от 15 години насам. Не кой знае колко от това е по "вина" на Сираков, но е факт.

Не по вина на Сираков, само дето нямаше кой друг да дойде, когато я бяхме закъсали. Сираков върна Мъри, после Костов, Генчев, а сега и Веласкес. От фалирал преди 4 години отбор ни докара до 2 пъти плейоф за ЛК, но сигурно е въпреки него... И аз не съм му голям фен, но никой друг от големите левскари не пое отговорност.

Стига бре, Блатер, ти поне си умен, как може да пишеш подобни глупости - все едно да кажем, че ристу кюрдъ е спасил цесека, когато никой друг не е искал :oops: Очеизбоцдащо е зашо взе акциите и все още е очеизбождащо. А още по-очеизбождаши са даренията на свинята и спонсорствата на Щрабаг и Белфрай - все случайни събития...

То е очеизбождащо, но никой друг не го пожела по това време.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2025 14:12

tmanolov написа:
Регъре, прав си, графоманско стана, така е, а причината да пиша е, че упорито не искам да стане това, което (според мен) е неизбежно да стане. И затова трябва да натиск, но пък нашего брата, бъдещият син припок си е жик-так, така че наистина всуе се моря и аз. Та ще се поспра и ще напиша "аз казах ли ви", когато му дойде времето, щом така искате, но това никой няма да има полза - Левски няма да го има, а сините припоци ще си останат все такива, каквито са и досега

Виж, аз не мисля че някой реално иска да се сбъднат прогнозите ти. Просто на моменти наистина идва в повече това негативно натякване, особено когато моментните резултати на терена са може би най-добрите ни в последните години. И това че всяка тема за конкретен мач се обръща в един и същи неща за г*з, фалит и прочее.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 окт 2025 14:22

rhaegar написа:
tmanolov написа:

Виж, аз не мисля че някой реално иска да се сбъднат прогнозите ти. Просто на моменти наистина идва в повече това негативно натякване, особено когато моментните резултати на терена са може би най-добрите ни в последните години. И това че всяка тема за конкретен мач се обръща в един и същи неща за г*з, фалит и прочее.

Напълно на всички ни е омръзнало манолката да повтаря едно и също във всяка тема, даже когато Левски бие добавя и "късмета на Хулио" или нещо подобно.

До момента отборът играе най добрия си футбол от над 10 години, съвсем приличен рейд в Европа, добра посащаемост и намаляване на дъглове... Треньорът е гъвкав тактически, работещ и за малкото време пое синята идея.

Да, всички искаме титла, но всяко нещо по реда си, следващите 2-3 месеца ще покажат и дали ръководството е на същата вълна (селекция).

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 окт 2025 14:33

rhaegar написа:
tmanolov написа:

О, напротив, масата сини припоци не може да видят по-далеч от носа си и живеят от дитирамба на дитирамба и от г.з на анус - ето ти ги, вече праскат простотиите как сме били играели най-добрия ни футбол от 10 години! Това мишкуване и клатене на кАсмет било най-добрия ни футбол - аз истински футбол не съм видял от онзи мач с ПАОК насам, когато смазахме отбор (ок, дето не е във форма и т.н.), който е една идея под Брага и АЗ (Айнтрахт са друга бира). Ма както и да де, оставям си дитирамбите и да се кефят - един е Насо ануса и Хулио е неговият пророк
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 06 окт 2025 14:48

tmanolov написа:
rhaegar написа:
tmanolov написа:

О, напротив, масата сини припоци не може да видят по-далеч от носа си и живеят от дитирамба на дитирамба и от г.з на анус - ето ти ги, вече праскат простотиите как сме били играели най-добрия ни футбол от 10 години! Това мишкуване и клатене на кАсмет било най-добрия ни футбол - аз истински футбол не съм видял от онзи мач с ПАОК насам, когато смазахме отбор (ок, дето не е във форма и т.н.), който е една идея под Брага и АЗ (Айнтрахт са друга бира). Ма както и да де, оставям си дитирамбите и да се кефят - един е Насо ануса и Хулио е неговият пророк

Хахахахах, пич, света не почва и свършва с Мъри, прогледни малко, има живот около теб, стига с този хейт.

Мачът с ПАОК си беше клатене, добър мач, но трябва да благодарим на нашето момче отсреща, че таква грешка в 3 мин. се прави на 100 мача един път, айде стига с този мач, ставаш досаден вече :).

С Айнхтрахт мача на Герена също беше силен, спор няма.

Но ако говорим за ниво на добър отбор и футбол, то не се гледа отделен мач - ПАОК примерно, а поредица от мачове, мисли малко!

За един добре играещ отбор показателно е 1-3 слаби мача на 10-12 силни, а не епизодични избухвания...

След онзи мач с ПАОК всички знаем какъв потоп и мъка беше, айде спри се вече...

Радвай се на адекватния треньор, на добрата игра, на тактическото надираване над другите отбори (да, трябва и късмет, но той е на страната на силните), на парите от Европробива, без географски открития (тип Хамрун и т.н.) и спри за поне едно мнение хейта, ще видиш колко по-пълноценен ще ти бъде деня :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 окт 2025 15:09

Само ще припомня каква беше ситуацията май 2020 г., когато акциите на отбора ни се търкаляха по софийските улици от нове до МС. Не знаем каква е ролята на Сашо Диков, но те пристигнаха в офиса на клуба.
Та ситуацията беше военна, затворени училища, повечето предприятия, магазини, всички заведения и др.под. Спрян междуградски автобусен транспорт. КПП-та на всеки областен град. Забраната за сядане на пейка си е емблематична. А Китайският вирус тамън навлизаше. Забрана за посещения на мачове, от което губехме само ние. Аз си пазя билетите ит такива мачове. Доста бизнеси утекоха.
Но Левски оживя благодарение на Н... и на НАС.
Вчера беше, преживели сме го, че да не помним.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 06 окт 2025 15:29

Той Манолката с последния коментар си показа че е фен на Мъри а не на Левски и негов кумир е Пепи Димитров!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 06 окт 2025 15:38

Не съм във възторг от Сираков като носител на акциите ууппс "собственик" на клуба (колкото и да ме е радвал като футболист), най-вече заради чувството, че използва Левски за собственото си добруване, но от друга страна бързо забравихме как имахме непълна група от играчи (точно трима футболисти), дългове до шия, треньор физкултурник и неясна перспектива пред клуба, по-скоро клоняща към А окръжна.

Сега имаме що годе изграден отбор, ще се види следващите мачове, но на хартия имаме един доста труден, в който може и да паднем (морето), още един с тирето, но с оглед на това, което показват би трябвало да ги бием и едно гостуване на Арда. Каузата имат доста кофти програма, притеснени са (СК мина в обяснителен режим, м..та им съдийска оплетоха се съвсем) и имаме поне основата по помИчтаем ако дръпнем с 5-6 точки.

Дон Хулио такъв онакъв, е изградил поне за нашите стандарти отбор + колектив , който ако играе серизоно трудно пада...е трудно и бие, но двата арабела в средата дават сериозна заявка за нещо смислено.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 окт 2025 16:00

Не може ли да се избяга от това черно-бяло мислене. Каквото направи Сираков за Левски, друг не го е направил, защото не е е имал възможност. Не съм отрицател, а искам да се продължи - да бъде прям с публиката, с тези, които фактически спасиха Левски, защото Сирака само яхна нашта вълна. Не е дал лев, за да твърдим, че е спасил Левски. Идването на Мъри и ентусиазмът на левскарите, че правят нещо невиждано в историята на футбола ни, изпълнен с фалити и припознавания, са тези, който решиха Левски да го има. Дали Сираков не спря този устрем, е въпрос към архивите - укрити засега. Но е факт, че след устрема остана раздвоен Левски и клуб, неофициално взет от спонсора, но управляван от Сирака като че ли е на аутсорсинг. Засега резултатите са добри, но те не задоволяват левскарското сърце. И да станем шампиони, и в групите на шампионите ако ще да влезем - за мене копнежът по Левски - открит и демократичен, по Левски - отворен за народа, ще си остане. Не казвам, че ще се намери някой, който да го доближи до идеала, но искам да виждам стремеж към това, а не статукво, подобно на политическото. Но както ние нямаме собственик, така и България няма политици ....

Върни се в “Левски”