Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- old_traff
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Рууни от години не е играл толкова добър мач. Дано срещу Ливърпуул да е по-добър. 

- GGMU_forever
Честно да си призная не очаквах да доминираме толкова.
Мисля, че смазахме Челси в притежанието на топката и единственото, което ни попречи да вкараме е затварянето им. Жалко, че нямаше голове. 

Офтопик:
СЕТУБАЛСКИЯ даде 48 часа на Руни да реши бъдещето си
27.08.2013 11:20
"Човекът който започна тази сага, трябва да я приключи", заяви мениджърът на Челси
Мениджърът на Челси СЕТУБАЛСКИЯТ СЕЛСКИ ПРЕВОДАЧ постави ултиматум на Уейн Руни. Португалецът даде 48 часа на нападателя на Манчестър Юнайтед да обяви какво иска.
Цяло лято медиите в Англия спекулират, че Руни иска да напусне "Олд Трафорд", обиден от изказването на Дейвид Мойс, че е само алтернатива на Робин ван Перси.
Нападателят обаче така и не направи публично изказване. По време на вчерашното дерби между Манчестър Юнайтед и Челси Руни излезе като титуляр. Той изигра силен мач, а през цялото време бе подкрепян горещо от феновете.
Запитан след мача дали ще отправи нова оферта за Руни,СЕТУБАЛСКИЯТ отговори:
"Зависи от него. Не знам дали след тази подкрепа той ще иска да напусне. Ако той не поиска да напусне, сме извън играта, но трябва да знаем".
"Не ние започнахме тази история. Някой започна историята, казвайки, че иска да премине в Челси и че не иска да остане в Манчестър Юнайтед".
"Не сме луди, да търсим играчи, които са щастливи в клубовете. Но мисля, че той трябва да каже дали иска да напусне или иска да остане".
"Човекът, който започна историята, трябва да я завърши. Искам той да каже дали остава или си тръгва".
Запитан колко ще чака преди да се насочи към други трансфери, Моуриньо отговори:
"Имаме 48 часа да приключим този трансфер, преди да продължим напред".
По отношение на представянето на Руни в мача, СЕТУБАЛСКИЯ го похвали за отношението му.
"Руни бе истински професионалист. Той игра за своя клуб, игра за клуба, който му плаща. Опита да спечели, опита да вкара. Той беше фантастичен".
"Аз мога да го похваля. Изигра фантастичен мач в тези трудни условия. Публиката му оказа фантастична подкрепа. Беше много хубаво, много английско".

Пичове, откъде мога да си поръчам по-стари екипи? Искам да си закупя фланелка на Хенрик Ларсон с нашата емблема! Игра малко за нас, но ми е един от кумирите сред нападателите 

Аз искам тениска на Кантона няма значение парите искам да си купя негова тениска просто за мен той е една от най-добрите ни седмици.ЕРИК КАНТОНА THE KING.

Във форума на Байерн са доста "щастливи" от привличането на Алкантара

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Във форума на Байерн са доста "щастливи" от привличането на Алкантара![]()
Аз пък си умрях от кеф,че се контузи хак да им е.

Четох, че бил контузен за 2 месеца...тоя свърши за Байерн 

Пуснал съм нарядите за следващите 2 мача на Юнайтед - Палас и Ман Сити