realitybites написа:Тия ще се хвърлят на кръв, това е ясно. Не съм гледал кога се пада спарингът им с тирето, но за тогавашна дата е предвидена почивката, от която ще се нуждаят след утрешното раздаване. Гледам, Холмар най-сетне е в групата, което е положително, но докато е готов за игра общо взето единствената надежда за защитата ще е Каргас и Рейш да имат ден, както гласи клишето. Струва ми се, че двамата имат проблем с тази висока защитна линия и отзад на моменти изглеждаме уязвими даже срещу отбори като Царско Село. Затова обезателно ще трябва да нападаме по-смислено, отколкото в предходния мач, а този път несериозни пропуски като зачестилите на Станислав най-вероятно биха ни коствали мача. Не съм гледал вероятни състави, но от психологическа гледна точка самочувствието трябва да е на страната на Робърта, а не на Алар, който след онзи гол от воле просто е тотално разочарование, а и му се натрупаха пропуски, които, за разлика от Станислав, не изглежда, че има енергията и физическата подготовка да компенсира, за да излиза отново на стрелкова позиция. Общо взето, типичният таран, който унива след пропуск и изпада в дупка. По-добре Хубчев да търси положителна промяна при него, като го пуска от скамейката, за да забие пак някой гол и да си възвърне увереността.
Впрочем, ако не бе продажбата на Мариани, изобщо нямаше да е лоша идея леко позабравилият се и слабо играещ Паулиньо да поседи малко на пейката за сметка на Здравко. При сегашните обстоятелства обаче явно ще дойде прекалено, а и нищо чудно да се опасяват, че ще започне да прави мръсни номера. Кръгла нула е от едно известно време насам, играта му е напълно разгадаема дори от нашите тактически гении, свидетелство за което бе пълното му обезличаване от Адмирала/Царско Село. Утре поне на теория би следвало да получава повече пространства срещу по-открит отбор като Берое, дано това го вдъхнови да заиграе по-вменяемо.
Как можа да отделиш 20 минути и да разгадаеш всеки един от Левски че даже и тактиката за мача да направиш а не намери две да прочетеш кой са контузени и поне статистиката от последните мачове???
Що треньори има тука е*аси а футболът ни един такъв....като феновете