Странно решение Мики Орачев да играе вместо него.
 Странно решение Мики Орачев да играе вместо него.Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/
Махмудов контузен ли е нещо?   Странно решение Мики Орачев да играе вместо него.

Странно решение Мики Орачев да играе вместо него.Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра! 
Tommi написа:Махмудов контузен ли е нещо?Странно решение Мики Орачев да играе вместо него.
Лично мнение.Според мен, това в момента е по-добрия вариант, ,до около 50-та минута.След това , ако наистина не е контузен-Махмудов.

PFC Litex написа:Лоша полиджба http://gong.bg/bg-football/a-grupa/todo ... ena-341061
ПолиЧба, колега.

Ужас! Батьо ще гледа мача 

Д.Иванов дори не е на пейката, дано да няма контузия, но е странно единственият резервен централен защитник, ако няма контузия, да е оставен извън групата за мача.
П.П: Сега коментаторът каза, че Д. Иванов е с болки в колената, затова е извън групата.

П.П: Сега коментаторът каза, че Д. Иванов е с болки в колената, затова е извън групата.
Moнтана имат един албанец на име Дости,ще е интересно ако ви вкара. По-възрастните знаят за какво става въпрос  

- ralka_levskarka
- Контакти:
Изпускаме си шансовете, да не ревем накрая.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
До сега в мача /25 мин./ се вижда,че изгонените юноши са по добри от тези които в момента са в Левски.

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
						-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!