ЦСКА - Стяуа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Re: ЦСКА - Стяуа

Мнениеот redrOck » 07 юли 2009 22:26

Браво! Хареса ми как играхме, защитата е малко зле, но до началото на сезона се надявам да се изчистят грешките и да играем още по-добре ;)
САМО ЦСКА!

Потребителски аватар
soundtrack
Контакти:

Мнениеот soundtrack » 07 юли 2009 22:42

Познах го на точен резултат...Браво на нашите,добре че им имах вяра и честито!Заслужаваше си бирата мача ;)
САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 07 юли 2009 23:06

Тимонов направи много добър мач, надявам се и Николай Манчев като се оправи да покаже нещо подобно, тъй като имаме голяма нужда от плеймейкъри. Опорни халфове имаме предостатъчно - Тошко Янчев, Светльо Петров, Мороз, Коста Янев и Маркиньос ако не успеем да се оттървем от него. При вратарите леко ни куца положението, Чавдаров увисна при няколко центрирания, Караджов не може още да се сработи със защитниците, Иво Петров си е на години. Защитата беше доста зле и ако не се подобри значително ще берем големи ядове, общо взето 2-те греди ни спасиха да не загубим, а да не говорим при първата не може стената да се разпада и топката да си минава свободно от там и то при положение, че даже нямаше румънци в нея, които да я разкъсат. В атака що годе е добре особено, когато се оправи Владо Манчев нещата ще са още по-добре, Руй Мигел също играе що годе добре, Спас Делев и Иван Стоянов също играха прилично. За чужденците какво да кажа Ели Маркес се справи мисля, Вуич направи 1-2 неща, отмениха му и гол мисля поради засада, но общо взето след смените през второто полувреме нямаше много пасове към него и няма да е лошо да го пусне в някой мач Любо като титуляр, за да видим, когато има повечко възможности пред него как ще се справи. Испанците много зле наистина по-добре да си ходят, Давид Силва също не ми хареса, но може би просто не е за ляв бек той си е крило човека. За финал мога да кажа сравнително добре играха, но не бива да прекаляваме с похвалите все пак ако бяха влезли 2-те греди сега щяхме да коментираме поредната загуба.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 юли 2009 08:33

Греди мреди, няма значение, не са голове. Ние също имахме добри положения, та макар и да не се удряше в гредата топката. Реално преди 80 мин. румънците имаха една греда и едно положение, ако не се лъжа. Отбора игра добре, защитата също преди многото смени. След това халфовете не помагаха много на защитниците зад тях и заради това се получиха няколко възмножности за Стяуа. Не може да няма грешки, но си личи, че с титулярната отбрана сме доста по-добре, като изключим вратарския пост. Не знам, не ми хареса Чавдаров, още по-малко Караджов. Гола им стана от елементарна грешка, първата греда също - разпадна се стената. Има "матерял", да видим дали ще успее да го използва Любо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 юли 2009 13:00

Момчета,не съм гледал мача и не успях да прочета всички коментари,но въпреки всичко ще си позволя да изразя мнение на базата на чутото и прочетеното.Според мен трябва да бъдем по търпеливи към новото ръководство и треньорския щаб.Все пак това са контроли.Не е важен резултатът в тях а играта.Оставам с впечатление,че има някакъв напредък в тоя аспект и нещата ще вървят към подобряване.Това е по важното.Чака ни труден сезон на фона на селекцията,която се прави в Литекс,Левски и Черно море.Посочените отбори повишават потенциала и качеството си.Просто трябва да дадеме необходимия кредит на доверие на Любо и щабът му.Точно липсата на търпение през годините е причината в отбора да се работи на парче в гонене на незабавни и бързи резултати.Сега има добър метериал,и според мен трябва само време и търпение за да се сглоби боеспособен отбор!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 юли 2009 13:11

Аз се надявам утре да можем да гледаме някъде мача с Дуисбург и Пенев да пусне пак хората, които играха през първото полувреме. Интересно ми е дали ще повторят играта си до 60 мин на мача със Стяуа.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 08 юли 2009 14:02

redrOck написа:Браво! Хареса ми как играхме, защитата е малко зле, но до началото на сезона се надявам да се изчистят грешките и да играем още по-добре ;)
САМО ЦСКА!

+1

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 08 юли 2009 14:07

Нищо лично ,просто сте ми много смешни :)
Паднахте от Жилина и от другите слабаци,но вие викахте,че това е просто контрола и резултатът не важи,важното било да се обиграят играчите(и то наистина си е така,това е важното в една контрола).Но уви когато победихте Стяуа,веднага почнаха коментари"Скъсахме ги"'Ще мачкаме новия сезон""Купата ни е в кърпа вързана""Влизаме в ЛЕ""Бихме Стяуа!!ОМГ ОМГ ОМГ!" :mrgreen:

П.С. Същото прави и вождът ви Ники Александров,до сега мълчеше като ***,една победа и започна с коментарите :)
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 08 юли 2009 17:31

maximalniq написа:Нищо лично ,просто сте ми много смешни :)
Паднахте от Жилина и от другите слабаци,но вие викахте,че това е просто контрола и резултатът не важи,важното било да се обиграят играчите(и то наистина си е така,това е важното в една контрола).Но уви когато победихте Стяуа,веднага почнаха коментари"Скъсахме ги"'Ще мачкаме новия сезон""Купата ни е в кърпа вързана""Влизаме в ЛЕ""Бихме Стяуа!!ОМГ ОМГ ОМГ!" :mrgreen:

П.С. Същото прави и вождът ви Ники Александров,до сега мълчеше като ***,една победа и започна с коментарите :)

Хайде мълче си бе!Любо Пенев чу ли какво каза или в Подуене няма радио и тв???Каза,че резултатът не е от значение.Аз също си го казах тук,в темата-престижна победа ,разбихме Стяуа ,но това е само проверка :!:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “ЦСКА”