Avanti_Ragazzi написа:ReZo написа:Avanti_Ragazzi написа:Pupper_ написа:
Написах го още лятото преди мача на Герена ама така и така твоите хора не го разбраха това което пиша, щото си гледате от вашата камбанария!
За Ботев Пловдив това може да е мача на годината, може да е най-голямото ви дерби, може да е всичко и това си е ваше право и никой не го оспорва! 
Но за нас има само едно дерби в България и само срещу един противник, другото са си просто мачове от първенството! Някой като тези с Литекс, Ботев и сега Лудогорец носят по-голям заряд от другите, както и дори гостуванията на Миньор най-вече но и на Черно Море и Берое също така! Тези мачове носят своят заряд но никога няма как да се сравняват и на кота с усещането преди дербито! Няма фен на Левски който преди мач с Литекс или сега с вас да каже следното "Ще ходиш ли на дербито с Литекс (Ботев)" , няма всеки казва ще ходиш ли на мача с Литекс! Израза Дерби го използваме само и единствено за мача с красноармейците и никой друг! И от тази гледна точка е много добре Левски да има самочувствие както за мач с Ботев, така и за всеки друг мач в България! Левски затова е Левски, за да излезе на терена и със самочувствие да смаже противника си! Последните години са точно пример за обратното със страх футбол не се играе, при Гонзо директор и треньор загубихме почти всичките си гостувания в последните 3 години, само и само защото играехме с прекален респект и страх от противника! Вместо да излезем още от първата минута със самочувствие, че ние сме Левски и нищо освен победата не може да ни задоволи никога! Ние излизахме все едно сме Монтана да речем!

Май повечето ваши фенове немислят като теб 

http://football.sportal.bg/news.php?news=415299
  http://football.sportal.bg/news.php?news=415299  
 П.С. После разправяй, че за вас не е дерби 

[/quote]
Браво, сигурно според теб хората в това число и аз, ще ходим на тоя мач заради Ботев а?  

Сигурно след това ще ходим с Литекс в Ловеч два пъти там пак заради тях и с Локо Пд в Пловдив заради Локото! Междувременно ще ходим на дербито заради розовите, и след това с Лудогорец заради Лудогорец! Аз си ходя мачове заради Левски както и всички нормални фенове по-света в това число и вашите, и розовите, и Локото, и всички други си ходят заради отбора си!  Ти ако ходиш на мача на Ботев-Левски заради Левски а не заради Ботев си е твой личен избор! Едва ли ще има много такива като тебе на стадиона! Никога не съм ходил на мач заради противника а винаги заради любимият ми клуб и това си е най-нормалното нещо на света, и всеки фен трябва да прави същото! Но ако според теб това не трябва да е така твоя си работа, всеки си има право на мнение свободна държава сме все пак!
А дали е дерби, ако го броиш дали е дерби на кръга да, дерби на кръга е! Но ако го брои дали е дерби за Левски като клуб отговора е не! Левски има само едно в България дерби с розовите сега и по-царско време със Славия! Другото са напечени мачове с повечко емоция, но дербито винаги си ни е оставало само едно, Вечното дерби! Един мач с Ботев или Литекс никога не може да се доближи като тръпка и на стотна с тръпката преди мач с ЦСКА, никога!!!