ПФК Левски : Импулс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ПФК Левски : Импулс

Мнениеот ralka_levskarka » 15 фев 2013 16:24

parvanoff написа:Eгати критикарите, егати чудото... Според мен играем доста раздвижено напред, пресираме добре, което основно се дължи на Михелич, но заразява и останалите. Опитват се да играят комбинативно и бързо и това е нормално да води и до грешки. Не съм съгласен за играта на Старокин-според мен се справя добри-бяга достатъчно, не видях пробив през неговата зона, той самият опита няколко пробива и дори удар към вратата и опит да си изпроси дузпа, което е доста добре за десен бек-та дори ми се струва, че играе по-добре, отколкото от ляво. За Йовов сте прави-няма никой пред него, а той връща топката назад-мисля, че на тези години не би трябвало да е толкова притеснителен и страхлив. Силва се мота малко като муха без глава и е нормално да не му подават, след като не се открива. Новото момче е много добре този мач-предишният не ми направи такова добро впечатление, но този е добре. От доста време не бях виждал нашите така да пресират цяло полувреме, но може би, защото очакват да ги сменят на полувремето. :lol: В защита много неориентирани и това ни е най-голямата слабост до момента...

Не трябваше да слага нова двойка цз, трябваше да си започне с Везалов и Пламен Димов, а отляво и дясно пак да са си Ели и Старокин, примерно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

way
Контакти:

Мнениеот way » 15 фев 2013 16:24

Да ми пуска Родригес поне ми прави кеф като го гледам тея мърди само тичат на пред и се спъват в топката след 20 метра

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 15 фев 2013 16:25

parvanoff написа:
kambata написа:
parvanoff написа:Eгати критикарите, егати чудото... Според мен играем доста раздвижено напред, пресираме добре, което основно се дължи на Михелич, но заразява и останалите. Опитват се да играят комбинативно и бързо и това е нормално да води и до грешки. Не съм съгласен за играта на Старокин-според мен се справя добри-бяга достатъчно, не видях пробив през неговата зона, той самият опита няколко пробива и дори удар към вратата и опит да си изпроси дузпа, което е доста добре за десен бек-та дори ми се струва, че играе по-добре, отколкото от ляво. За Йовов сте прави-няма никой пред него, а той връща топката назад-мисля, че на тези години не би трябвало да е толкова притеснителен и страхлив. Силва се мота малко като муха без глава и е нормално да не му подават, след като не се открива. Новото момче е много добре този мач-предишният не ми направи такова добро впечатление, но този е добре. От доста време не бях виждал нашите така да пресират цяло полувреме, но може би, защото очакват да ги сменят на полувремето. :lol: В защита много неориентирани и това ни е най-голямата слабост до момента...

Ти сериозно ли на това му викаш бързо играене ХЕХЕ :lol: Стига бе човек не се излагай.

Ами сериозно му викам бърза игра-все пак не говорим за Реал М...

Без коментар.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 фев 2013 16:26

kambata написа:
parvanoff написа:
kambata написа:

Ти сериозно ли на това му викаш бързо играене ХЕХЕ :lol: Стига бе човек не се излагай.

Ами сериозно му викам бърза игра-все пак не говорим за Реал М...

Без коментар.

Никой и не те е карал!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

way
Контакти:

Мнениеот way » 15 фев 2013 16:26

Илиан чете конско на защитата

Треньорът на Левски Илиан Илиев не бе доволен от играта на неговите възпитаници по време на контролата с Дукла Прага. Точно затова вчера старшията е имал разговор с футболистите, като най-много са го отнесли защитниците, пише 7 дни спорт.

След проверката наставникът на сините предупреди, че всеки се бори за титулярното си място и е възможно някой да изгори.

- През първото полувреме не бяхме толкова агресивни в защита. Това се видя при двата гола, както и в други ситуации. Дукла играеха здраво за топката и се бореха много. Който не се бори за мястото си, рано или късно ще изгори - каза Илиев. Определено агресията и избягването от единобор-ства притесняват Илиан. Като титуляри в сърцето на отбраната срещу Дукла започнаха Пламен Димов и Ромейн Ели, които определено не се справиха със задачите си. Французинът бе титуляр през есента, но с тези си изяви в контролите ще изпадне от сметките. Димов пък още не може да се отпусне и се вижда скованост в отиграванията му. През втората част двойка централни защитници бяха Дани Димов и Милиев, които се представиха задоволително. Везалов пък вече е здрав, но треньорският щаб е стигнал до решениe да не разчита на него срещу чехите.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Да видим след този мач какво ще каже за защитата по добре да ги гони всичките и да търси от юношите 2-3 поне ще знаят за какво играят

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 15 фев 2013 16:26

parvanoff - ти на затапи всички, приятелю :roll:

tevez написа:Няма смени, явно искат Йовов да припадне на терена и тогава да го изкарат.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от LevskiZavinagi на 15 фев 2013 16:28, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 фев 2013 16:27

Няма смени, явно искат Йовов да припадне на терена и тогава да го изкарат.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 15 фев 2013 16:28

Ти сериозно ли на това му викаш бързо играене ХЕХЕ :lol: Стига бе човек не се излагай.[/quote]
Ами сериозно му викам бърза игра-все пак не говорим за Реал М...[/quote]
Без коментар.[/quote]
Никой и не те е карал![/quote]

Така, защо ли и аз се занимавам с хора дето хал хабер си нямат от тая игра. Айде чао.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 фев 2013 16:28

Илиан да вземе да направи някои смени ,че не се търпи вече...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 15 фев 2013 16:30

Не мога да разбера, защо всеки фаул го бие Йовов? Все едно пролетта той ще ни е щатния изпълнител. Михелич, цяло първо полувреме се мъча да видя, че с нещо е по-добър от останалите ни халфове, обаче не мога. Почти съм сигурен, че лятото няма да бъде откупен. Някой ще кажат, че е рано, но и първенството ни е кратко. Като го гледам в началото ще е резерва, не знам. Лятото да се пробват пак за Бру. Защитата няма да я коментирам, напълно излишно беше да се "подсилва" с Димов и Милиев.

Върни се в “Архив”