11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/

Мнениеот siniq_fen » 08 авг 2012 12:01

Ivo-Chernomoretz написа:Има голяма вероятност доскорошният футболист на ЦСКА Румен Трифонов да дебютира за Черноморец - Бургас в едно от дербитата на първия кръг срещу Левски на "Герена". !!!!!

Никак няма да ви е лесно .... спокойно

Че така като ни гледаш, дали смятаме, че ще ни е лесно ? Вашите играчи може да не са Ривалдо и Меси, ама поне играят на върха на възможностите си , а нашите ем не го правят, ем не стават за нищо ;) Ако питаш мен това, на което се надявам, е името Левски, а не нещастните му футболистчета ;)
Само Левски!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 08 авг 2012 12:04

siniq_fen написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Има голяма вероятност доскорошният футболист на ЦСКА Румен Трифонов да дебютира за Черноморец - Бургас в едно от дербитата на първия кръг срещу Левски на "Герена". !!!!!

Че така като ни гледаш, дали смятаме, че ще ни е лесно ? Вашите играчи може да не са Ривалдо и Меси, ама поне играят на върха на възможностите си , а нашите ем не го правят, ем не стават за нищо ;) Ако питаш мен това, на което се надявам, е името Левски, а не нещастните му футболистчета ;)

За това ти правя евала брадаре ! ......... няма нужда от друг коментар - жив и здрав да си !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 авг 2012 12:10

Ivo-Chernomoretz написа:
siniq_fen написа:

За това ти правя евала брадаре ! ......... няма нужда от друг коментар - жив и здрав да си !

Благодаря ти, жив и здрав и ти :)
Само Левски!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 08 авг 2012 14:43

Ivo-Chernomoretz написа:
siniq_fen написа:

Пълни глупости, това което помага на отбори като Черноморец, Лудогорец да играят точната дума е по-освободен е че там няма напрежението, което е в Левски. Никой копче няма да им каже да загубят който и да е мач. Докато при нас всичко е заложено на масата. Това че Черноморец повече се били раздавали е заблуда, просто краката им не са гипс щото нито феновете им ще им кажат нещо, нито медии и общественост ще им се нахвърли.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 авг 2012 14:46

Така е, ако Левски загубят ще се почне с "големите" заглавия от страна на журналята и искането на оставки ;), което е по- лошото.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 авг 2012 14:51

kambata написа:Пълни глупости, това което помага на отбори като Черноморец, Лудогорец да играят точната дума е по-освободен е че там няма напрежението, което е в Левски. Никой копче няма да им каже да загубят който и да е мач. Докато при нас всичко е заложено на масата. Това че Черноморец повече се били раздавали е заблуда, просто краката им не са гипс щото нито феновете им ще им кажат нещо, нито медии и общественост ще им се нахвърли.

Абе, брат, кое е глупост, Сараево знаеш ли колко ги е*е за напрежението в Левски, взимат по-малко от 1 000 евро на месец, а нашите смешковци взимат по 10-12 бона и накрая ония ни правят сами да си говорим, ей, много сме напрегнати, как не се напрягаха играчи като Бардон, като Ричард, като Вагнер - да, чужденци, ама си оставяха сърцето на терена. Срещу босненците не видях един негър да тръгне да тича.
Само Левски!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 08 авг 2012 14:58

siniq_fen написа:
kambata написа:Пълни глупости, това което помага на отбори като Черноморец, Лудогорец да играят точната дума е по-освободен е че там няма напрежението, което е в Левски. Никой копче няма да им каже да загубят който и да е мач. Докато при нас всичко е заложено на масата. Това че Черноморец повече се били раздавали е заблуда, просто краката им не са гипс щото нито феновете им ще им кажат нещо, нито медии и общественост ще им се нахвърли.

Абе, брат, кое е глупост, Сараево знаеш ли колко ги е*е за напрежението в Левски, взимат по-малко от 1 000 евро на месец, а нашите смешковци взимат по 10-12 бона и накрая ония ни правят сами да си говорим, ей, много сме напрегнати, как не се напрягаха играчи като Бардон, като Ричард, като Вагнер - да, чужденци, ама си оставяха сърцето на терена. Срещу босненците не видях един негър да тръгне да тича.

Тук вината е изцяло на ръководните органи и грешната клубна политика, да се дават огромни заплати за футболисти, които не притежават нужната класа. И на мен може да ми дават 25 000 евро, ама като не мога да си спра топката какъв е смисъла.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 08 авг 2012 15:40

kambata написа:
siniq_fen написа:

Тук вината е изцяло на ръководните органи и грешната клубна политика, да се дават огромни заплати за футболисти, които не притежават нужната класа. И на мен може да ми дават 25 000 евро, ама като не мога да си спра топката какъв е смисъла.

При нас политиката е колкото си по-некадърен по-голяма заплата да вземаш. :evil: По тая логика аз трябва да вземам милион :lol: .
И само Левски оле

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 авг 2012 16:24

Кво коментирате бе хора ? Ръководството е смешно , селекцията е некадърна , аз почнах да се съмнявам и в треньорите вече .Та оттук нататък кво правим ?...чакаме шампионска титла в това загубено пъренство ли ? ...ами догодина идва некво още по загубено отборче и ни отстранява .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 08 авг 2012 17:08

zlobul написа:Кво коментирате бе хора ? Ръководството е смешно , селекцията е некадърна , аз почнах да се съмнявам и в треньорите вече .Та оттук нататък кво правим ?...чакаме шампионска титла в това загубено пъренство ли ? ...ами догодина идва некво още по загубено отборче и ни отстранява .

Не знам останалите какво чакат, но аз се моля да се промъкнем в зона Европа както през миналия сезон. Не виждам въз основа на какво очаквате титла? Играем добре? Имаме хъс в играта? Има наченки на стил? Пълен ташак...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Върни се в “Архив”