Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 00:43

El greco написа:Картаго , прав си за Върбан ! Егати промяната - направо не го очаквах !
Аз също много се радвам ,че се намерихме и се събрахме и ги правим нещата да се случват ! Но още много работа ни чака , пичове !

А кой е казал, че бягаме от работа и няма да го направим?! Напред и нагоре! Точка!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 00:48

Опа, за картона на Цоньо съм на друго мнение! Извинявам се на всички, които не мислят така, но това е мое мнение! Мисля, че нарочно си го изкара, даже и Херо не се ядоса! Не съм проверявал с колко картона виси, но като че ли, сега беше момента да го направи, за да е чист накрая! Не знам, за мен беше очевадно, че е така! Цоньо не е глупав футболист, с опит е, и отлично знае за какво става въпрос! А, че много се забави изпълнението е факт! Дано да съм прав, и дано да са го решили с Херо това и да направят правилната тактика за Перник! Нищо не казвате за включването на Мелконян, и то като ляво крило?! Май доста ишиаси ще има след този мач! Жалко, че се е контузил още на мача в Пловдив, за мен това ще е второто откритие на Херо след Шаешу! ЦСКА просто ги разплака ( днес пак ми писаха, къде е оня бе, дето развинти бека ни? :mrgreen: )

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 00:48

Аплодисменти за агитката на Ботев! Бяха дошли 12 човека, с транпаранти, знамена и както си му е реда, въпреки че не се борят за нищо!
След края на мача се поздравихме с тяхната агитка, викайки Враца, Враца! Отвърнаха ни и те! Ако някой от тях чете в този форум, нека знае, че при следващ мач са добре дошли, както бяха и пичовете от Локо Пд. и Черно Море! Няма лошо да пийнем по бира преди или след мач :) Футболът трябва да обединява!

п.п. Само към Левски и ЦСКА нещо не мога да се пречупя... :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 00:52

petkan написа:Аплодисменти за агитката на Ботев! Бяха дошли 12 човека, с транпаранти, знамена и както си му е реда, въпреки че не се борят за нищо!
След края на мача се поздравихме с тяхната агитка, викайки Враца, Враца! Отвърнаха ни и те! Ако някой от тях чете в този форум, нека знае, че при следващ мач са добре дошли, както бяха и пичовете от Локо Пд. и Черно Море! Няма лошо да пийнем по бира преди или след мач :) Футболът трябва да обединява!

п.п. Само към Левски и ЦСКА нещо не мога да се пречупя... :(

Адаш, нищо не се знае! Нека да си бъдем такива каквито сме! Навсякъде има готини хора, просто трябва да се намерят! Мисля, че освен това което правим на стадиона, правим и нова фенска култура! Което е повече от супер! Спомни си колко беше готино след мача с Локо Пд, на мача с Ботев също, е паднахме, но пък намерихме нови приятели! Преди година бихме тука Левски, нямаше билети, агитката на сините беше ми намерила билет, въпреки, ч е сме противници!!!!!! Така че, нищо не се знае! (басси това ми е 6 000 мнение в този форум, луда работа)

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 23 апр 2012 00:57

Petkan, благодаря за добрите думи! Ще го предам и в нашия официален форум, за да достигне поне до част от момчетата, които буквално обиколиха България за един ден.
Последна промяна от r.h. на 23 апр 2012 01:05, променено общо 2 пъти.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 апр 2012 00:57

kartago написа:Опа, за картона на Цоньо съм на друго мнение! Извинявам се на всички, които не мислят така, но това е мое мнение! Мисля, че нарочно си го изкара, даже и Херо не се ядоса! Не съм проверявал с колко картона виси, но като че ли, сега беше момента да го направи, за да е чист накрая! Не знам, за мен беше очевадно, че е така! Цоньо не е глупав футболист, с опит е, и отлично знае за какво става въпрос! А, че много се забави изпълнението е факт! Дано да съм прав, и дано да са го решили с Херо това и да направят правилната тактика за Перник! Нищо не казвате за включването на Мелконян, и то като ляво крило?! Май доста ишиаси ще има след този мач! Жалко, че се е контузил още на мача в Пловдив, за мен това ще е второто откритие на Херо след Шаешу! ЦСКА просто ги разплака ( днес пак ми писаха, къде е оня бе, дето развинти бека ни? :mrgreen: )

Петьо, ако трябва да се чистят картони, то те се чистят с жълт, а Цоньо имаше вече такъв. Червения не върши работа. А изпълнението се забави, защото Цоньо очакваше да се дръпне назад човекът от стената, след като това не стана и Цоньо видя, че съдията не го санкционира, реши да изпълнява, но не се разбраха с Дяков. И в този момент вместо защитникът в стената, картона го получи той.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 апр 2012 00:58

petkan написа:
kartago написа:Коце, както ти се радваш за това което се случва на стадиона, и на гостувания, така и аз се радвам от къде пък излезе една искра! В интерес на истината за първи път я палнахме с Тошко ( Bourgas) писахме си едни ЛС, да се съберем бургазлиите от форума, и ..... така тръгна колелото! Много е готино да се работи с готини хора ( на теб ли да ти го обяснявам?!) Чак вече и Гонг го оценяват как се раздвижи този форум, какви инициативи направи, как от нищо се прави нещо, щом стигнахме от ръководството на "Черноморец" да поръчват шалчета при нас, значи всичко е на прав път! Знаеш, че така се наложи, днес да гледам на компа, мнооооого осезателно се виждаше срещу камерата синята полоса в публиката!!!!!! Позитива е невероятен, хората са невероятни! Младите пичове също са невероятни, вчера пак ги уважихме на мача с адаша, просто отвсякъде го заслужават! Дано не бъркам, ама даже и Върбан се е променил?! ))))))))

Въобще не бъркаш за Върбан. Пич е отвсякъде!!!

Върбан днес влезе в ролята на Шарки!!!!!!

glarus bs
Контакти:

Мнениеот glarus bs » 23 апр 2012 01:03

Няма лошо да пийнем по бира преди или след мач :) Футболът трябва да обединява!

евала бе пичове.само големите хора разсъждават по този начин ;) точно както един важен тракиец/българин/в управата на Константинопол,след проблем с български владетел е казал-ние сме българи,ще се разберем,като хората ;) свалям ви шапка

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2012 01:07

glarus bs написа:Няма лошо да пийнем по бира преди или след мач :) Футболът трябва да обединява!

евала бе пичове.само големите хора разсъждават по този начин ;) точно както един важен тракиец/българин/в управата на Константинопол,след проблем с български владетел е казал-ние сме българи,ще се разберем,като хората ;) свалям ви шапка

Тука винаги ще е така! Няма с никого да се караме, няма какво да делим! Пием си бирата, отиваме на мач, подържаме си отборите, който бил, бил, който паднал, паднал, след мача пак може да си пием бирата, защото това е просто една игра! Присъединявам се към адаша, браво на момчетата от Враца! На мача с Черно Море, някои не ни повярваха, дойде обаче един фен, после им разказа, те се ядосват! Следващия път сигурно ще бъдем пак заедно! Така трябва да е!!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2012 01:10

r.h. написа:Petkan, благодаря за добрите думи! Ще го предам и в нашия официален форум, за да достигне поне до част от момчетата, които буквално обиколиха България за един ден.

Изображение
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”