Тия жълт екипи са направо потресаващи... Помня един мач на Левски, който беше в Петък и се наложи да играете с резервните фланелки... Лично аз се смях до сълзи докато коментатора (заклет левскар) разправяше как много му било мъчно , ама все пак трябвало да каже, че с жълтите екипи думата "луд" била като залепена на гърдите на всеки от футболистите...
Много, ама много ще тичат едни бели екипи със сини номера и контури... Червеното не е подхоящо не защото ЦСКА е с червено, а защото жълто, червено, бяло и синьо е ужасно грозна комбинация...
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Син фен дари 30 000 лв.
CSKASUCK написа:Щом тръгваш да си мериш .. в теми който не ти харесват, говори достатъчно за теб. Пак ще ти кажа, въпреки че ме съмнява да го осмислиш.. КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА, НЕ П И Ш И! А за колегата над мен.. Пич, нито ме знаеш, нито нищо тъй че не приказвай.
Явно не си в състояние да застанеш мъжки, нито зад думите си, нито зад потребителското си име! Колкото и да те карам, не можеш да кажеш, какво в мнението ми показа избиване на комплекси и нямаш смелост да кажеш, какво изразява потребителското ти име, омраза към противника, или любов към отбора. Както и не можа да отговориш, в ника "CSKASUCK", прозират ли комплекси от противниковия отбор.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Re: еуфорията свърши,време е за финален щурм!
Да подкрепим момчетата в неделя срещу спартак да сме поне 10000 тези момчета го заслужават вероятно мача във варна е х да се надяваме на сашо които е със синъо сърце да им разкаже играта на чорбарите напред към титлата Левски я заслужава наи -много, и на мача с минъор да напълним стадиона и да триумфираме много сладка титла.Има справедливост.
-
- Контакти:
Re: Гонзо oтива в Барселона
Гонзо има най-грозните и проблемни колена на футболист, които някога съм виждал да играят на футболен терен. Затова и не мина нито един медицински тест по големите отбори... Жалко е, ама като малък не се е пазил и сега страда.
Абе, да не сме литературен форум че да ми анализираш ника, щом така съм се написал така значи има причина. Която ти с Славия, никога няма да изпиташ.
- slavia_forever
- Контакти:
tprodanov написа:Славия, понеже така напористо питаш - аз ще ти отговоря - е ти си ебаси комплексара. Някой ти казал нещо на криво и ти изписваш 20 мнения в гонитба? Ти на 15 години ли си бе? Ми комплексарско е, голема работа тук всички са псували и псувани, много повече от неговото мнение, ебахти булдога си, захапал и не пуска....
Не ми отговори на въпроса: Защо ме обиждаш и какво ти направих?

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
Re: Екипи за сезон 2009/2010
Не знам защо, но винаги ми е харесвала комбинацията бяло-жълто. Не знам как точно ще бъде съчетано, но ми се вижда доста свежо.
Иначе това свързване на жълтото с лудите е леко пресилено. Например в Испания Виляреал, един изключителн симпатичен отбор, играе в жълто и всичко (дори мрежите на вратите им) е жълто и се гордеят с това.
Иначе това свързване на жълтото с лудите е леко пресилено. Например в Испания Виляреал, един изключителн симпатичен отбор, играе в жълто и всичко (дори мрежите на вратите им) е жълто и се гордеят с това.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- F.R.A.N.K.Y
- Контакти:
И аз мисля, че резервния екип трябва да е бял.
А от червено няма нужда
.
Дори логото на мтел е бяло вече.
А от червено няма нужда

Дори логото на мтел е бяло вече.
-
- Контакти:
То това за лудите и петъците е бъзик останал от времето на комунизма,ама един екип,като на Олимпик Марсилия-белия е много як за резервен-направо красива работа.....
Момчета не съм левскар,но 1965 г гледах Левски на герена срещу Спортак Вн .Гостите играха със син екип,а Левски с жълти фланелки и червени гащета .Беше добър мач !2:0 .Какво ще кажете ?