wilge написа:Пирин току-що го направи, Левски не можа. Не знам какво да мисля. Май трябва някой Херкулес да почисти авгиевите обори в Сухата река.
Имат си футболист, който вкара не един, а два гола.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
wilge написа:Пирин току-що го направи, Левски не можа. Не знам какво да мисля. Май трябва някой Херкулес да почисти авгиевите обори в Сухата река.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Един път и “собственикът” да си изпълни обещанието
... Наско Сираков вече не е член на „Левски на левскарите”. Собственикът на „сините“ е удържал на думата си и се е отписал автоматично от Сдружението....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
tmanolov написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:tmanolov написа:Пичове, наздраве от Вроцлав - ма дайте вие една сметка, пък да ви я ревизирам, искате ли? Щото и Фройд се пробва да ни изкара на 0, но май се оказва, че сме по-близо до моите 7(5 чисти), отколкото до неговата 0. Те затова трябва да се покажат сметките от Ганев и тези, които имат документите при тях. Аз виждам минимално намаление при нап за парите, които са влезли в клуба, но Насо знае най-добре, иначе нямаше да е собственик, нали така - никой не го е на назначавал все пак
По моята сметка, двата (макс трите) милиона, които сме на плюс са по-близо до нулата от твоите 7А тя сметката може да е и много лесна. Сравняваме основната разлика между приходи и разходи за 2023 спрямо 2022. Приемаме същите заплати на персонала, същите приходи от тв права и същото участие на спонсора за бюджета. В плюсовата част имаме:
- От Цонко 1 100 000 лв.
- Приходи от ЕКТ (един кръг повече и един домакински мач повече) 1 500 000 лв.
- Увеличение на капитала 600 000 лв.
- Мърч условно го слагам с 500 000 лв. повече заради наистина многото продадени фланелки
В същото време имаме в минусовата част:
- 250 000 лв. глоби от УЕФА дето ги нямахме миналата година (доколкото ми е известно)
- Наполовина продадени абонаментни карти и наполовина по-малко хора на стадиона с билети. Айде слагам, че приходите от билети и карти са намалели с 40% заради инфлация и т.нат. Минус 1 500 000 лв.
Всичко на всичко, 2 милиона повече приходи от предходната година. И с 2 милиона намаляла главница за НАП.
Махни от разходите едни 2-2,5 милиона за киселяка и насрания и може и да ти излязат сметките
icemanbg33 написа:Някой знае ли какво има предвид Попето под изказването си “в Левски плакати не уважават”?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта