Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот dreben23 » 06 май 2015 02:42

Не спират да ни хвалят медиите, кеф ми е като ги чета! :lol: :)

Ред е на Уилшър да се похвалим и сами. :) Пер също каза днес, че заради слабото начало на сезона и конкретно педиода след световното Арсенал не е успял да стане шампион, разбира се и контузиите посочва като фактор, които всички омаловажаваха цял сезон, но ясно се вижда, че като сме здрави конкуренция просто нямаме.Абсолютно никой не ще да се надиграва с Арсенал и Арсен Венгер. По-хубав сезон здраве му кажи! :) Като им разправях аз кой е най-добрият отбор цял сезон, дори и в периода с контузените, някои хора си се подиграваха и смееха, ама ей ги на. :)

Wilshere: Arsenal have “some of the best forward players in the world”

Jack Wilshere believes that Arsenal’s current squad boasts some of the most lethal attackers in world football, as reported by The Daily Mail.

Wilshere made his long-awaited return to the side in last night’s 3-1 victory over Hull City at the KC Stadium. The 23-year-old replaced Welshman Aaron Ramsey on the right-wing with 25 minutes to go, and looked relatively fresh considering the amount of time he’s been out for.

The England international completed an impressive 95% of his passes against the Tigers, who went into the game off the back of back-to-back wins over Crystal Palace and Liverpool, in their bid to avoid relegation this term.

Wilshere’s pass map against Hull

Brady: Arsenal’s Jack Wilshere is too brave for his own good

Alexis Sanchez netted the Gunners’ third of the game, which was their 100th goal in all competitions this season. It was also their 66th goal of this league season; only Manchester City (71) and Chelsea (69) have scored more.

Wilshere has started just seven league games this season
Following last night’s clash, Wilshere expressed his excitement at the attacking prowess now available to the squad: “We’ve got some of the best forward players in the world and their quality has shone through.”

The midfielder was injured against Manchester United back in November, and hadn’t featured for the first-team until yesterday. Wilshere has endured an injury-plagued career in the first-team at the Emirates, making just 58 league appearances for Arsene Wenger’s side in the past four seasons.

With that in mind, former Arsenal player Stewart Robson believes that Wilshere should move on from the club in order to develop, as reported by talkSPORT.

Last night’s win also means that Wenger has maintained his meticulous record of qualifying for the Champions League in every season since he’s been with the North Londoners.

Arsenal have scored (66) double what they’ve conceded (33).

Нов играч, който много харесвам от Барса може да акостира на Емирейтс- Педро Родригез. Говори се и за почти сигурна раздяла с Подолски и Кемпбъл, независимо че наемът им изтича и трябва да се завърнат лятото едва ли ще останат при нас.
Arsenal Moving For Another Barcelona Winger?
This entry was posted in Arsenal News, Arsenal NewsNow and tagged Barcelona, Pedro on May 5, 2015 by admin.
Following reports of Arsene Wenger’s intention to sell Arsenal’s fringe strikers like Joel Campbell, Yaya Sanogo and Lukas Podolski, there have been a lot of rumours popping up linking Arsenal with top-quality wide forwards across Europe. The Metro is reporting today that Arsenal will be looking to move for Barcelona’s Pedro Rodriguez, who Wenger has been watching for quite some time now.

The Spanish international, who has seen very limited first-team opportunities since the arrival of Luis Suarez, has made no secret of his discontent, hinting several times that he will be leaving the Camp Nou at the end of the season. The report also goes on to claim that the Barcelona manager Luis Enrique is willing to listen to offers of around £20 million for the versatile winger.

In addition to the fact that Arsenal are losing two wide forwards in Campbell and Podolski, there is also a very real possibility that Theo Walcott may leave as well, so I believe that there is good amount of credibility to this story. Since both the club and the player seem to have a mutual agreement in regards to the player’s future, it will certainly be a very straight-forward deal to bring him to the Emirates.

Considering the immense success of Alexis Sanchez in the Premier League, I believe that Pedro will also be a hit should he move to the Emirates. The 27-year-old Spaniard has an arsenal of very effective wing-play which includes great pace on the ball, pinpoint crossing, good physical strength and lethal finishing as well. Needless to mention, he will find it very easy to adapt to Arsenal’s passing game as he will be making the move from Barcelona.

For me, Pedro Rodriguez will be a perfect fit for Arsenal and I’d love to see him at the Emirates. However, if Theo decides to leave, we will need more reinforcements out wide. Looking at the market now, Dortmund’s Marco Reus and Liverpool’s Raheem Sterling both seem to be looking for a new club and I do believe Wenger should pounce if the situation requires him to.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

r0sen4y
Контакти:

Мнениеот r0sen4y » 06 май 2015 18:59

С риск да ме набедите че и аз ви влизам в форума ви само да тролвам- мога ли да попитам кой сезон сте нямали проблеми с контузии? И защо е така? Защо Венгер не вкара в един трансферен прозорец допълнителни 60,70 милиона и да си реши проблема с късата скамейка за 3,4 години напред? Може да не съм особено възрастен, но си спомням шампионския отбор на Арсенал и футбола им (Анри, Пирес, Бергкамп, Виера, Коул, Леман- дупката, преди него имаше още една дупка на вратата на който му вкараха гол от центъра на едно световно и стана за смях :) :) ). Въпреки, че не съм им фен, би ми се искало да видя отново такъв шампионски отбор на Арсенал, който да е наистина конкурентноспособен. Колкото и да ви хвалят сега и да ви "галят по гушката" с думички, никой не възприема този отбор за реален претендент за титлата...... От фен на Челси. Хранете ме сега :) :) :) .

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 май 2015 20:54

r0sen4y написа:С риск да ме набедите че и аз ви влизам в форума ви само да тролвам- мога ли да попитам кой сезон сте нямали проблеми с контузии? И защо е така? Защо Венгер не вкара в един трансферен прозорец допълнителни 60,70 милиона и да си реши проблема с късата скамейка за 3,4 години напред? Може да не съм особено възрастен, но си спомням шампионския отбор на Арсенал и футбола им (Анри, Пирес, Бергкамп, Виера, Коул, Леман- дупката, преди него имаше още една дупка на вратата на който му вкараха гол от центъра на едно световно и стана за смях :) :) ). Въпреки, че не съм им фен, би ми се искало да видя отново такъв шампионски отбор на Арсенал, който да е наистина конкурентноспособен. Колкото и да ви хвалят сега и да ви "галят по гушката" с думички, никой не възприема този отбор за реален претендент за титлата...... От фен на Челси. Хранете ме сега :) :) :) .

Определено имам доста несъгласия с теб.

Сиймън вероятно е най-добрият Английски вратар в последните 30 години. Вярно е, че е пусна няколко гола от далечна дистанция, но се случва. Е го Касияс му я шибват от където им падне :lol:
Стига сте се хващали за този гол на Роналдиньо. Това си беше лошо стечение на обстоятелствата. Случайно топката отиде в ъгъла и нямаше как да я извади. Няма качествен вратар който да седи на линията на вратата при такова центриране. Всички тръгват напред за да пресекат изсипаната топка, но в случая го хванаха в крачка... Защо си мислите, че Кан или Бартез щеше да се намеси различно например?

Освен това състава на Арсенал не е къс изобщо в момента. Предишните сезони беше къс, но сега не е. Смея да твърдя, че състава е най широк спрямо останалите топ отбори.

Шчезни/Оспина/Мартинез

Пер, Лоран, Паулиста, Чембърс*

Белерин, Дебюши (чембърс при нужда)

Гибс, начо

Коклен, Артета, Фламини, Уилшър, Рамзи, Росицки, Касорла (Диаби няма да го включвам), Чембърлейн играе също и тук

Уолкът, Санчес, Чембърлейн, Гнабри

Йозил, Касорла

Жиру, Уелбек

+ Саного, Подолски, Дженкинсън, Кембъл.

Това значи, че са налични поне 2 ма играчи на всяка позиция, а дори повече на доста от местата. По скоро трябва някаква класа, а не ширина. Ширина си има достатъчно.
Примерно някой добър вратар ;) Изобщо на всяка позиция без крилата и атакуващия халф е възможно да се добави по-добър играч. Тук говорим обаче за найстина добър играч, а не за ширина. Ширината е идеална.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

r0sen4y
Контакти:

Мнениеот r0sen4y » 06 май 2015 22:55

Thsmith написа:
r0sen4y написа:С риск да ме набедите че и аз ви влизам в форума ви само да тролвам- мога ли да попитам кой сезон сте нямали проблеми с контузии? И защо е така? Защо Венгер не вкара в един трансферен прозорец допълнителни 60,70 милиона и да си реши проблема с късата скамейка за 3,4 години напред? Може да не съм особено възрастен, но си спомням шампионския отбор на Арсенал и футбола им (Анри, Пирес, Бергкамп, Виера, Коул, Леман- дупката, преди него имаше още една дупка на вратата на който му вкараха гол от центъра на едно световно и стана за смях :) :) ). Въпреки, че не съм им фен, би ми се искало да видя отново такъв шампионски отбор на Арсенал, който да е наистина конкурентноспособен. Колкото и да ви хвалят сега и да ви "галят по гушката" с думички, никой не възприема този отбор за реален претендент за титлата...... От фен на Челси. Хранете ме сега :) :) :) .

Определено имам доста несъгласия с теб.

Сиймън вероятно е най-добрият Английски вратар в последните 30 години. Вярно е, че е пусна няколко гола от далечна дистанция, но се случва. Е го Касияс му я шибват от където им падне :lol:
Стига сте се хващали за този гол на Роналдиньо. Това си беше лошо стечение на обстоятелствата. Случайно топката отиде в ъгъла и нямаше как да я извади. Няма качествен вратар който да седи на линията на вратата при такова центриране. Всички тръгват напред за да пресекат изсипаната топка, но в случая го хванаха в крачка... Защо си мислите, че Кан или Бартез щеше да се намеси различно например?
----------------------------------------------------
Това значи, че са налични поне 2 ма играчи на всяка позиция, а дори повече на доста от местата. По скоро трябва някаква класа, а не ширина. Ширина си има достатъчно.
Примерно някой добър вратар ;) Изобщо на всяка позиция без крилата и атакуващия халф е възможно да се добави по-добър играч. Тук говорим обаче за найстина добър играч, а не за ширина. Ширината е идеална.

Е Сиймън с това ми е останал в съзнанието- той си беше на възраст човека тогава, пък имам спомени че беше късоглед и може би затова го пусна онзи гол. Мисълта ми е че никога вратарския пост в Арсенал не е бил силното звено (или такова което да вади мачовете).
За класата съм съгласен, но това никога не е било в стила на Венгер- освен Йозил, трансфер на толкова завършен футболист в Арсенал аз не помня. Пък и тук във форума и английските медии пак се говори за Педро Родригез, Стърлинг, Дибала. Те първо не са завършени още, а другия момент е че и Венгер не може тези футболисти да им вмени шампионско мислене. Те сами не си вярват. Няма го този който да прави за вас това което правеше Туре в Сити и Виера едно време- като тренера не може да ги поведе, лидерите дават воля на играчите.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 май 2015 00:43

Веднага ще ти отговоря защо, съдейки от това, което е говорил самият Венгер по въпроса, а неговата философия е да не натоварва излишно бюджета на клуба. Казвал го е десетки пъти, че ако Арсенал харчи толкова безразборно за трансфери просто няма да е Арсенал! :) Аз я подкрепям донякъде тази му философия, защото той продължава да създава млади и талантливи играчи, но разбира се той не е тъп човек и цял сезон не ни слагаше в сметките за първото място, защото е наясно и че трябва да се поохарчи един отбор, за да стане и шампион. Нееднократно е заявявал, че не бива да се поставя под съмнение бъдещето на отбора, а и на Арсенал не се отпускат чак такива големи суми за трансфери каквито имат другите отбори, а за капак си казваше в прав текст, че отборът не е готов да бъде шампион, само че вчера вече каза в още по-прав текст, че следващият сезон Арсенал ще бъде основният претендент на Челси за титлата, че си имаме добър отбор и нямаме нужда от много на брой трансфери, а само един или двама от световна класа. Такава е философията му и сме длъжни да я приемем, това е Арсен Венгер, а неговата дума е закон, инатът му пък е още по-сериозен фактор Арсенал да има някакви успехи сега и доста повече в миналото, не много, но са достатъчни! :) Феновете на Арсенал са длъжни да разберат веднъж завинаги - Арсенал е отбор, чиято сновна цел е да създава млади таланти, които ще вдигат титли някъде другаде, за жалост въпрос на философия е всичко, но пък е някъв повод да си горд, че си артилерист точно поради тази причина. Ако искаш титли, ставаш фен на друг отбор и толкова, в Арсенал трябва да си търпелив. А и едно време сме си имали достатъчно успехи, щом ме е привлякъл този отбор още от детските ми години. :)
Уважавам Венгер за начина по който играе Арсенал- отбор, който излиза и се надиграва с всеки с футбол, другото не ме интересува и нито ще ме и подразни, по-младите може и да се подразнят, но те като не са виждали любимия си отбор шампион естествено, че ще се дразнят, а и други тролове ще ги дразнят, че Арсенал нямал успехи в момента! За парите, които влага, си има достатъчно, имаме си и млади суперталанти, пред които е бъдещето- примерно Ектор Белерин е номер едно в Англия на своя пост благодарение на Арсен Венгер! :P

Задава се и следващият номер едно на своя пост...
Arsenal Boss Arsene Wenger Gets Out Cheque Book For Italy Under-21 Defender

Arsenal manager Arsene Wenger is chasing the services of Italian defender Daniele Rugani and is prepared to pay €10m for his signature.

Wenger has been impressed with the 20-year-old's performances for Empoli in the current campaign and is keen to take him to north London in the summer transfer window, according to Italian daily Gazzetta dello Sport.

Rugani has been on loan at Empoli from Juventus and the Italian champions' stance on the defender is unclear, meaning Arsenal may have significant work to do to convince the Serie A giants to sell.

There is also interest from Genoa, who are eyeing taking Rugani on loan for next season.

Rugani is a product of Empoli's youth system, but was quickly spotted by Juventus, who swooped to sign him at first on loan in 2012 and then permanently the following year.

A centre-back by trade, Rugani has long been tipped for the top and has represented Italy at Under-17, Under-18, Under-19, Under-20 and Under-21 level.

Rugani has featured regularly for Empoli in Serie A this season, with 34 appearances to his name.

И едно невръстно момче, което може да е номер едно на всеки един пост в атаката, може би се задава.. :) Въпросът е как би изглеждал един подобен тандем Дибала-Санчес-Йозил? На мен лично ми звучи доста страховито за съперниците като знам всички какво могат! А като прибавиш Санти Касорла и Рамзинатора тежко им и горко.

Arsenal set to seal STUNNING 1st summer transfer next week?
This entry was posted in Arsenal News, Arsenal NewsNow, Arsenal rumours and tagged Dybala, Palermo, Wenger on May 6, 2015 by Bob.
Perhaps Arsene Wenger is so keen to get his first Arsenal transfer of the summer done and dusted very quickly in order to stop Maurizio Zamparini talking about it, because the president of Palermo is just about the opposite of the Arsenal boss when it comes to keeping a lid on his transfer dealings.

The player in question is the talented and highly rated young striker Paulo Dybala and the Palermo chief has made no secret of the interest in him and the likelihood of him being sold. He has mentioned the Gunners specifically before and has now suggested that the deal could be wrapped up before the end of the season, as reported by Metro.

With reports from Italy suggesting that Wenger has made a bid of around £29 million for the 21-year old Argentinean, it could be that the Gunners are the club set to sign him up, although the transfer window does not officially open until after the season comes to a close.

Zamparini said, “At least three teams are really interested in him.

“The apple is ripe and we’re ready to pick it. I think in 10, or a maximum of 15 days we’ll know his future.

“We’ll meet the lad and his agent to complete the deal, those who understand football realise his potential.”

Dybala is very versatile, able to play on the flanks, as centre forward or behind the main striker and he is very promising but with less than 100 Serie A games behind him he is far from being the finished article. But with Chelsea and PSG also said to be keen, should Wenger be doing all he can to make sure that this striker becomes a Gunner?
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 май 2015 14:00

Абе, ще се наиграеме с тоя Дибала, ама както и да е :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 май 2015 20:47

Аз хич не съм очарован от перспективата за тоя дибала. Уж го хвалят, но нещо играчите излезли от калчото в последно време са пълен кошмар.
Ламела беше ебати звездата и в спърс не пипа топката, Балотели и Куардадо да не ги споменавам изобщо. От друга страна Салах отиде в калчото и почна да изглежда като Пирес в пика си :lol: В Челси топката не спираше, а там...
Това говори за класата на това първенство май май. Трябва да имаме едно на ум за играчи идващи от там. Предпочитам немци и французи 8-)

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 май 2015 08:35

Аарън Рамзи и Дани Уелбек отпадат от сметките за домакинството срещу Суонзи. Артета, Окслейд-Чембърлейн и Дебюши също не са готови. Според мен ни чака доста зрелищен мач с много голове и в двете врати. :)
Санти Касорла разкри в едно свое интервю вероятните постове, за които ще се търсят нови попълнения лятото- защитник, дефанзивен халф и нападател. Според него обаче всички те трябва да са от световна класа.
Арсенал поглежда отново към младата звезда на Шалке Юлиян Дракслер, междувременно стартираха първите разговори със Саутхямптън за Морган Шнайдерлин, но оферта все още няма отправена. Според медиите в Англия единственият кандидат в момента за подписа му е именно Арсенал.

Президентът на Палермо Маурисио Дзампарини потвърди за интереса на Арсенал към Паоло Дибала за пореден път, този път и за официалния сайт на ФИФА. От аржентинеца се интересуват още Ювентус, Милан, Интер, Манчестър Сити. Вчера играчът на Палермо изрази своето желание в интервю да продължи кариерата си в чужбина. ;)

Джоел Кемпбъл може да продължи кариерата в Спортинг (Лисабон) през лятото. Говори се, че костариканецът може да бъде използван и като разменна монета и за част от правата на трансферната цел на Арсенал Уилям Карвальо.
Италианският шампион Ювентус изглежда е готов да се раздели с Пол Погба за около 58 млн паунда според сайта Метро, Арсенал също е навиван да си осигури услугите на французина.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 май 2015 13:01

Неназован английски клуб е предложил оферта от 25 млн паунда за Джофри Кондогбия на Монако. Футболистът е трансферна цел на Арсенал и Ливърпул. :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 май 2015 17:43

Аз такава новина в Екип не виждам :| Щом я няма там (що се отнася до френски футбол) ми се струва фейк

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Арсенал”