Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2016

Мнениеот Rofles » 13 юни 2016 23:17

Thsmith написа:
Rofles написа:
Thsmith написа:На мен Канте ми прилича на версия на Лас Диара. Изобщо не смятам, че ще е успешен в по голям отбор.

На база на какво го смяташ това ? Канте в кой голям отбор е играл, за да си вадиш тоя извод ?

На базата на това което виждам и на това което виждах от Ласана в Помпи и сега в Марсилия. Ако беше играл в голям клуб, нямаше да "очаквам", а щях да кажа какво съм видял вече. Всеки си има мнение и може да е прав или да не е.
Аз не те питам на базата на какво смяташ, че той ще се справи и в "кой голям отбор е играл за да си правиш такъв извод", нали? Просто имаме различно мнение и времето ще покаже кой е бил по прав.

Е не ме питаш, защото нищо не съм казал по въпроса, нали :lol: ?
Пък и те попитах като човек, а ти нищо конкретно не отговори, продължаваш със сравненията с Ласана. Говорим за Канте, не ме интересува мен какво е направил Ласана.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юни 2016 00:34

И аз като човек ти отговарям, че ми напомня на него. Като го гледам и се сещам за Ласана. Какво да ти кажа повече? :lol:
Е вчера казах същото за тоя Родригез от Швейцария. Гледам го и ми напомня на Иън Харт, не ти ли се е случвало да гледаш даден играч и той да ти напомня на такъв който си гледал преди 10 години да кажем?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 14 юни 2016 01:07

Thsmith написа:И аз като човек ти отговарям, че ми напомня на него. Като го гледам и се сещам за Ласана. Какво да ти кажа повече? :lol:
Е вчера казах същото за тоя Родригез от Швейцария. Гледам го и ми напомня на Иън Харт, не ти ли се е случвало да гледаш даден играч и той да ти напомня на такъв който си гледал преди 10 години да кажем?

Канте ми напомня за Макелеле.. :roll

Гледаме през различни очи все пак, но аз не съм казвал, че смятам, че Канте ще е провал в голям отбор или пък ще е пак на такова високо ниво, първо трябва да го видя в такъв.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 14 юни 2016 17:40

Швеция най-хубаво да отпадат още в групите. :mrgreen:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 юни 2016 17:42

+ 1 :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 15 юни 2016 14:38

Rofles написа:
Thsmith написа:И аз като човек ти отговарям, че ми напомня на него. Като го гледам и се сещам за Ласана. Какво да ти кажа повече? :lol:

Гледаме през различни очи все пак, но аз не съм казвал, че смятам, че Канте ще е провал в голям отбор или пък ще е пак на такова високо ниво, първо трябва да го видя в такъв.

ЗАЩО ТИ НАПОМНЯ НА МАКЕЛЕЛЕ ?

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 юни 2016 23:18

t0bl3ro_bg написа:
Rofles написа:

ЗАЩО ТИ НАПОМНЯ НА МАКЕЛЕЛЕ ?

ЩОТО ИМА СХОДЕН НАЧИН НА ИГРА И КАТО ВЪНШЕН ВИД.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юни 2016 08:18

Канте има страхотен потенциал и очаквам да го развие през следващите години ! Да не казвам голяма дума, но може да стане един от най - добрите играчи на неговия пост.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 16 юни 2016 11:01

Мино Райола казал, че играчът му Мхитарян с удоволствие би играл в Ман Юнайтед, защото такава възможност била веднъж в живота. Миналия сезон завърши с над 20 гола и над 20 асистенции и беше избран за най-добър в Бундеслигата. Бърз е, може да играе и зад нападателя и вдясно на крилото. Има много качества, но това, че е арменец леко ме прави скептичен. :mrgreen:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юни 2016 14:56

soad написа: Има много качества, но това, че е арменец леко ме прави скептичен. :mrgreen:

Е ти пък :mrgreen:

Виж, ако беше АРМЕЕЦ съм сигурен, че ще е перфектен :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”