Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
След толкова мизерии през годините е нормално сега никой да не вярва, че не са били те. Дори да е истина... Още повече, че Семейната приказка (всекидневно) допълнително настройва една част от хората срещу тях.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Този филм сме го гледАли вече. Тяхна си е провокацията и никой няма да им се върже на лъжите!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
modor написа:Лапетата никой не ги проверява.
Модоре, а 'лапетата с какви дрехи са и кой ги вкарва?
Кой им дава бомбите и ги покровителства?
Или викаш СЗ и подобните Елигофрени, срамежливо гледат как някакви имагинерни провокатори си внедряват хора и внасят какво ли не в Б сектор?
Очаквам с интерес разбора на снощните събития от Манолов, че ми е непонятно как може да играем сносен футбол и да побеждаваме в трети пореден мач без всякакви гурута на правилния футбол и въпреки всички кърлежи, дето дават, ама и взимат 10%
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

По-назад, някои хора се пенявеха, че след мача в Скопие нас ни наказват, а брат'чедите не.
В тази връзка:
"...От Шкупи излязоха с гневна декларация след наказанието за ексцесиите в Скопие. Клубът отнесе глоба от 42 хил. евро.
"Тези, които ни причиниха това, няма как да обичат този клуб. Това е просто предателство. Тези хора използват името на клуба, за да направят своето шоу.
За пет години не помогнаха с една стотинка, не спонсорираха. И трябва да водим война с тях, а не с нашите противници.
Щом се налага да се борим с вредителите, ще го правим. Нито един индивид или група не е по-голям от Шкупи!, написаха северномакедонците..."
https://gong.bg/bg-football/evrouchastn ... pie-747320
Хубаво е края на болднатия текст да се чете и "...Левски..."
В тази връзка:
"...От Шкупи излязоха с гневна декларация след наказанието за ексцесиите в Скопие. Клубът отнесе глоба от 42 хил. евро.
"Тези, които ни причиниха това, няма как да обичат този клуб. Това е просто предателство. Тези хора използват името на клуба, за да направят своето шоу.
За пет години не помогнаха с една стотинка, не спонсорираха. И трябва да водим война с тях, а не с нашите противници.
Щом се налага да се борим с вредителите, ще го правим. Нито един индивид или група не е по-голям от Шкупи!, написаха северномакедонците..."
https://gong.bg/bg-football/evrouchastn ... pie-747320
Хубаво е края на болднатия текст да се чете и "...Левски..."
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Минавам да напиша РУК за съдията(оня с контузията) и УЕФА..............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
-
- Контакти:
Не съм Ви гледал мача, ама видях хореото и че сте ги елиминирали.
Браво, тЕхната мамичка мръсна.
Браво, тЕхната мамичка мръсна.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
В сайта на синята УЕФА пише, че северномакедонските припоци отнасят частично затваряне на стадиона.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:В сайта на синята УЕФА пише, че северномакедонските припоци отнасят частично затваряне на стадиона.
Това е добре.
Мисля си, че понеделник или вторник и ние сме след тях!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
1palq4o1 написа:modor написа:Лапетата никой не ги проверява.
Модоре, а 'лапетата с какви дрехи са и кой ги вкарва?
Кой им дава бомбите и ги покровителства?
Или викаш СЗ и подобните Елигофрени, срамежливо гледат как някакви имагинерни провокатори си внедряват хора и внасят какво ли не в Б сектор?
Очаквам с интерес разбора на снощните събития от Манолов, че ми е непонятно как може да играем сносен футбол и да побеждаваме в трети пореден мач без всякакви гурута на правилния футбол и въпреки всички кърлежи, дето дават, ама и взимат 10%
Видя се отлично, все пак бях в блок 6 и стана пред мен - бяха някакви дечурлига и веднага селд това избягаха, Според мои познати са изчезнали извън стадиона в посока А. Не казвам и няма как да кажа, че СЗ нямат общо, просто беше прекалено елементарно, а това дори не бяха боНби, а някакви дезедоранти, пълни с допълнителни лайна - първо съскаха, после гърмяха, нищо общо с миниумките или военните.
Снощният футбол не беше точно футбол, а клатене. Ако на вратата отново имахем корумпитано шкембе, отнасяхме като минимум загуба в края. Но в историята няма "ако", има крайни резултати - Левски е напред с 2 победи и това може само да ме радва.
Колкото до ексцесиите - като гледам Шкупи са със същата глоба като нас, а наръгаха човек (вярно, извън него), та ако наш Наско звънне на 40-годиното приятелство, ще ни се размине всичко. Ма няма да звънне, щото и на него, като за наркосите, егото му е над всичко. А от селската им чест страдаме всички левскари до степен, да има единични освирквания на рефрена "Македония е българска" - мен от това ме беше повече срам, отколкото от бомбите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Ние от клуб на привържениците на Левски "София Запад" се разграничаваме от случилото се и държим да подчертаем, че мигновено реагирахме срещу провокаторите в южната трибуна.
Станислава : "25 години ходя там , всяка година си подновявам картата и тази на дъщеря ми ! Днес тя заяви - Повече не искам да ходя на мачове и да идвам , в този сектор .... Водя я с мен по стадионите от 4-5 годишна , в момента е на почти 14 ..... Тази вечер , Сълзите й не бяха от радост, предвид Победата ни ....Бяха от СТРАХ .....ОГРОМЕН СТРАХ..... Ние бяхме , в епицентъра на всичко случващо се и едвам се изнесохме , да нямаме последици от въргала, който се спретна .... Не знам , кой е виновен и заради какво и кого стана всичко , знам само , че ОТКАЗАХА едно Дете от посещаване на мачове .....Кой ще поеме тази отговорност за Разочарованието и Страха , който изпита тази вечер .....КОЙ ..... В момента ме боли главата , нямам желание за нищо .....чувствам се така , както миналата година след Хамрун -СМАЗВАЩО ..... Това не е поведение на Европейска Публика ....това не е поведение на Нормални Хора .....Това е всичко друго , но не и Левскарско !!! Хубава вечер на всички и САМО ЛЕВСКИ Честита Победа ( между другото) !"
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.