Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Слезте малко на земята!
Христолов във ковчег, але-але!..... Стига песимизъм! Българите винаги се съмняваме, а в същото време се надяваме! Дервенковци и Бобита излизат извън сцената, ако има сделка! Така че, те не са от най-заинтересованат страна за сделка! Те просто лобираха за Ирен! Дори ми е интересно, ако има сделка, дали Боби ще излезе публично и ще се откаже от делото както обещаваше?! Дано да е така! Нека да изчкаме и тогава да се съмняваме в каквото и да е! Все пак, отбора ни със сигурност в последните 2 кръга е по-добър отколкото в първите 5!
- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Циркът продължава
CanariesUltrasFront написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:CanariesUltrasFront написа:И аз го гледах и наистина нещо не ми хареса и на мен.Затова отиваме на мача в София и ако ги няма собствениците и не направят обещаната грандиозна конференция ,тогава ги почваме.
Kakво не ти хареса?
Не ми хареса това,че на сериозните въпроси не каза нищо.Спомена за този от Венеция и това е.Ако беше сигурен,че италианците ще купят Ботев,щеше да каже-Феновете да не се притесняват,ще има сделка.Писна ми от това неговото"аз се занимавам само с футболните неща" и стига с тея изненади,все едно ще дойде Тоти,футболисти от c1 и c2 се пазят в жестока тайна
Човек, в целия нормален футболен свят тренера не коментира тези неща. Това е. Казали са петък - петък да е. Пинокио какво ще каже до тогава...
Салерни каза - за продажби и акции - мен. Пичиони - за отбора, тактиката и футболистите. За всичко останало - Балу.
Аз специално съм на 80/20 че ще има нови собственици. 20-те са заради селяшката бряговска муцуна...
Ако Митю е подкарал тази игра, ще му вържат сицилианска вратовръзка много бързо. Твърде скъп цирк... а да прецака италианци - е, още по-добре, скоро ще го опяваме тогава.
-
Надявам се да е така,че ми писна наистина.Параноя ме гони вече яко
Искам да се изсипем в София ,да видим собствениците и всичко да тръгне!

Много оптимисти, много нещо. Може ли за 1 месец розови приказки и хоп вече сме Лига Европа. Реално досега нещо на лице има ли освен пресконференциите на новите собственици?? 10 анцуга и бла-бла по вестниците, обаче нали и на 800 дни вярва българина 

- Fallen_Angel
- Контакти:
urbano написа:Много оптимисти, много нещо. Може ли за 1 месец розови приказки и хоп вече сме Лига Европа. Реално досега нещо на лице има ли освен пресконференциите на новите собственици?? 10 анцуга и бла-бла по вестниците, обаче нали и на 800 дни вярва българина
Точно така, прав си - трябваше за това време да се докарат поне 15 топ-играчи, да имаме бюджет от 350 млн евро и да е почнал строежа на три стадиона с 12 тренировъчни игрища, плюс малко градче за младите надежди, за да е ясно, че има нещо покрай Ботев.
Логиката е една и съща с това, което казваш, само че обърната на 180 градуса.
Последна промяна от Fallen_Angel на 28 сеп 2009 22:57, променено общо 1 път.
- doctora_1912
- Контакти:
Айде пак... добре кажи какво очакваше ти да стане ...и как мислиш че всичко може да стане толкова бързо при сегашните обстоятелства?????

Fallen_Angel написа:urbano написа:Много оптимисти, много нещо. Може ли за 1 месец розови приказки и хоп вече сме Лига Европа. Реално досега нещо на лице има ли освен пресконференциите на новите собственици?? 10 анцуга и бла-бла по вестниците, обаче нали и на 800 дни вярва българина
Точно така, прав си - трябваше за това време да се докарат поне 15 топ-играчи, да имаме бюджет от 350 млн евро и да е почнал строежа на три стадиона с 12 тренировъчни игрища, плюс малко градче за младите надежди, за да е ясно, че има нещо покрай Ботев.
Логиката е една и съща с това, което казваш.
Не е така, сравни да видиш как Титан почнаха с ЦСКА и как излязоха в публичното пространство.
- Fallen_Angel
- Контакти:
urbano написа:Fallen_Angel написа:urbano написа:Много оптимисти, много нещо. Може ли за 1 месец розови приказки и хоп вече сме Лига Европа. Реално досега нещо на лице има ли освен пресконференциите на новите собственици?? 10 анцуга и бла-бла по вестниците, обаче нали и на 800 дни вярва българина
Логиката е една и съща с това, което казваш.
Не е така, сравни да видиш как Титан почнаха с ЦСКА и как излязоха в публичното пространство.
Титан излязоха три месеца преди финализирането на сделката. И все още оправят бакиите на година и половина лупинизъм. При нас са 10 години селянизъм... Не става бързо. Ти как видя мача срещу Славия? Тези на терена - дали биха се хвърляли така, ако не им е платено и нямат гаранции?
Не ме разбирай погрешно - не очаква ЛЕ. Напротив, дори и с новите собственици има огромен шанс да изпаднем още тази година. Въпроса е как ще се работи. Аз видях как Бифи и Пинокио водят тренировки - честно, по този начин скоро ще има "изненадващи" резултати.
Fallen_Angel написа: Тези на терена - дали биха се хвърляли така, ако не им е платено и нямат гаранции?
И без пари пак щяха така да играят, те просто са научени от малки да работят занаята "футболист", а не като нашите чалгари да мятат гюбеци на терена и после възстановяване в кръчмите.
фален ангел- на тея жабарите, не им ли плащат по някаква социална програма