efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 12:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rasputin_nk
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Събота от 12:30

Мнениеот rasputin_nk » 11 фев 2023 14:57

Футболната среща не следва ли да се преиграе? Имаше сняг около терена!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 фев 2023 15:00

Мъри още ли е треньор на Левски?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 фев 2023 15:02

между другото почти бях сигурен, че ще бием 0-2 и така го прогнозирах мача, защото твърде много ревахте преди мача ...говоря за г-н Стоилов най-вече :) още преди мача имаше готово оправдание, търсене на странични фактори и какво ли не ....сякаш терена и условията не са еднакви за двата отбора :) вместо да се говори и играе мъжката, мрън мрън мрън, претенции, претенции, оправдания..... не знам как с тая психологическа нагласа и реване преди мача се очакваше да ни биете?! ми те условията са толкова страшни за вас и вашите бразилци :Р ако някой се хлъзне или изкълчи глезенче света ще свърши....
и вратаря допринесе, но тоя мач го бяхте загубили предварително с мрънкането според мен и затова бях уверен в победата ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 11 фев 2023 15:04

ogrizko написа:между другото почти бях сигурен, че ще бием 0-2 и така го прогнозирах мача, защото твърде много ревахте преди мача ...говоря за г-н Стоилов най-вече :) още преди мача имаше готово оправдание, търсене на странични фактори и какво ли не ....сякаш терена и условията не са еднакви за двата отбора :) вместо да се говори и играе мъжката, мрън мрън мрън, претенции, претенции, оправдания..... не знам как с тая психологическа нагласа и реване преди мача се очакваше да ни биете?! ми те условията са толкова страшни за вас и вашите бразилци :Р ако някой се хлъзне или изкълчи глезенче света ще свърши....
и вратаря допринесе, но тоя мач го бяхте загубили предварително с мрънкането според мен и затова бях уверен в победата ;)

Заради такива мнения нито футбола, нито държавата ни ще се оправи. Защото вместо всички да мрънкат, всички скачат срещу хората които мрънкат.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 фев 2023 15:08

icemanbg33 написа:Заради такива мнения нито футбола, нито държавата ни ще се оправи. Защото вместо всички да мрънкат, всички скачат срещу хората които мрънкат.

като иска да мрънка, да мрънка в правилното време ..не да се търсят само отлагания на мачове и временни решения :) аз съм съгласен да се обсъжда въпроса пролет-есен и т.н., но това да се отменят мачове и щуротии.... абе няма лошо, то на вас ви пречи мрънкането като цяло вие си знаете ;)
едно е да се търси истинско решение на въпроса, друго да се мрънка с време и без време за спорта и да търсим оправдания за резултатите...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 фев 2023 15:10

Да, Мъри измрънка, че само 2 стадиона ставали за футбол по това време.
Не, 3 са. И Националният има отопление.
Защо отоплението не влиза в лицензирането на стадионите?

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 11 фев 2023 15:12

ogrizko написа:
icemanbg33 написа:Заради такива мнения нито футбола, нито държавата ни ще се оправи. Защото вместо всички да мрънкат, всички скачат срещу хората които мрънкат.

като иска да мрънка, да мрънка в правилното време ..не да се търсят само отлагания на мачове и временни решения :) аз съм съгласен да се обсъжда въпроса пролет-есен и т.н., но това да се отменят мачове и щуротии.... абе няма лошо, то на вас ви пречи мрънкането като цяло вие си знаете ;)
едно е да се търси истинско решение на въпроса, друго да се мрънка с време и без време за спорта и да търсим оправдания за резултатите...

Мъри мрънка от както е дошъл в Левски. Не всъщност, мрънка от 10 години.

Даже след един мач с Лудогорец каза, че приключва с българския футбол, ако не се лъжа.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 фев 2023 15:15

icemanbg33 написа:
ogrizko написа:между другото почти бях сигурен, че ще бием 0-2 и така го прогнозирах мача, защото твърде много ревахте преди мача ...говоря за г-н Стоилов най-вече :) още преди мача имаше готово оправдание, търсене на странични фактори и какво ли не ....сякаш терена и условията не са еднакви за двата отбора :) вместо да се говори и играе мъжката, мрън мрън мрън, претенции, претенции, оправдания..... не знам как с тая психологическа нагласа и реване преди мача се очакваше да ни биете?! ми те условията са толкова страшни за вас и вашите бразилци :Р ако някой се хлъзне или изкълчи глезенче света ще свърши....

Заради такива мнения нито футбола, нито държавата ни ще се оправи. Защото вместо всички да мрънкат, всички скачат срещу хората които мрънкат.

Па да бяхте си играли на Герена, там има топло на терена. Ама то не става хем душата в рая, хем ......
А и какво му имаше на терена при положителни темепратури и слънчево време през целият мач.
Мъри синоптика може да обясни на тия където не разбираме как може нещо да е замръзнало при положителни температури.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 11 фев 2023 15:16

На лицето Стоилов отново друг му е виновен...това е неговата запазена марка.
КАУЗА КОЛЕЖА!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 фев 2023 15:17

До някъде е прав човека за мрънкането. Мъри вече трябва да го кръстим Мрънли. Той да си подготви състава и да бие - това му е работата, не да се прави на политик. Когато Черно Море са ти вкарали 3 гола, нищо че два са отменени, нямаш право да търсиш оправдания. До тук от Сираков и Стоилов слушам само гръмки обещания и кухи фрази без покритие, а на терена провал след провал. Това в България го гледам от над 30 години и ми писна от политиканстване. Под политиканстване имам предвид лъжи и оправдания с други и друго. Колкото и да шикалкавят работата им се вижда на терена. Това няма как да го извъртят.
Да си гледат работата и да спрат да мрънкат. Ако не могат, да хвърлят кърпата и да дойде някои друг. Само не казвайте - няма кой. Има отбори с по-малки бюджети и с по-малко фенове които си ни бият редовно. И са преди нас в класирането.

Върни се в “Левски”