plamenski написа:k.dimitrov написа:xadez написа:Когато една лъжа се повтори 10 пъти.......Пламен не е председател на фен клуба.
А браво, тогава му е разрешено да говори каквото си иска ли?????? А от чие име е поставил исканията си??????
k.dimitrov, не ме занимавай с твоите теории. Ако искаш да разбереш нещо относно тази прословута среща може да попиташ хората, които бяха на нея.
Ще се повторя , че бе дадена насока в която да се работи, но за съжаление с никаква обратна връзка. И сега след поредните случаи се заговори, че имало нещо ама видиш ли нямало смисъл вече.
Нищо сега вече може и да няма защото това, което се очакваше да се случи от страна на феновете на двата отбора ще се организира от канцеларията на кмета.Или зам.кмета
П.П. на Bartolomej ще му благодаря, че е отделил доста време докато снигне до този пост относно "историята" на феновете на Нефтохимик/ и на мен ми отне бая време/. Има и друга статия в друг сайт http://ultras.bg/5141/Vuzhodut-na-malkite-publiki.html, която също е интерсна.
Достатъчно ми е да прочета какво си написал. Мисълта ти е ясна и точна.
Кой на кого е давал насока? Ти ли си бил насочващия. И от името на кого ?

[/center]