Страхотен Черно море разпердушини домакина Рилски спортист
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Страхотен Черно море разпердушини домакина Рилски спортист
А днес страхотен Левски ще разпердушини Ч.море.Нищо ново под слънцето.

- krum_kravov
- Контакти:
14 Ноември 2008 написа:krum_kravov написа:Агитката на "Балкан" викаше за "Черно море", защото се мразят с тази на "Рилски". Иначе, момчета, никакъв шанс за "Морето" срещу "Левски". Това не ви е футбол, освен това тази година отборът на Левски е много, много силен, а моментната форма на играчите може би е най- добрата в България. Справка- последният мач срещу Лукойл Академик, когато ги смачкаха в Правец. Eто и срещите между двата отбора за този сезон:
Sat 26/Nov 5:30 PM Euroins Cherno more def. by Levski DKS Kongresna Hall (Map) 77-87
Sat 14/Jan 6:00 PM Levski def. Euroins Cherno more Universiada Hall (Map) 97-63
Намери статистиката на Черно море-Рилски спортист,и си припомни една поговорка:Един път стомничка за вода,два пъти и на третия се счупва!
Добре, но не виждам къде е приликата между Левски и Рилски- разликата в класите на двата отбора през този сезон е огромна. Нищо в 19:00 днес пак ще ви питам

На тези които смятат Рилски за "странен, изкуствено създаден отбор" ще им кажа следното. Арена Самоков е отворена сутрин от8ч. до късно вечер. Отидете и вижте как се работи с децата и юношите на клуба, какви професионалисти работят там, и тогава пишете глупости.Черно море играха добре,но извадиха късмет, защото нещо става в отбора на Рилски. Тия от Ботевград са пълни дебили. На техния мач публиката от Самоков беше за Балкан, но както и да е.Иначе според мен финала е Левски-Лукойл.Само Левски!

- krum_kravov
- Контакти:
Gterry написа:На тези които смятат Рилски за "странен, изкуствено създаден отбор" ще им кажа следното. Арена Самоков е отворена сутрин от8ч. до късно вечер. Отидете и вижте как се работи с децата и юношите на клуба, какви професионалисти работят там, и тогава пишете глупости.Черно море играха добре,но извадиха късмет, защото нещо става в отбора на Рилски. Тия от Ботевград са пълни дебили. На техния мач публиката от Самоков беше за Балкан, но както и да е.Иначе според мен финала е Левски-Лукойл.Само Левски!
Абсолютно вярно е това, което казваш за Самоков. И не знам защо някои смятат, че ако някъде преди 40 години не е имало силен спорт с топка, а сега има, е изкуствено създаден отбор. Освен това аз не знам някой отбор да е създаден естествено. Събират се някакви хора и създават отбор- това не е ли изкуствено. Да ви пи*ам на "естествените" спортни центрове
- krum_futbolista
- Контакти:
krum_kravov написа:Агитката на "Балкан" викаше за "Черно море", защото се мразят с тази на "Рилски".[/b]
... нищо вярно ! Подкупили са ги тея от Балкан със Водка и Кола ..

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

- Captain Stottlemeyer
krum_kravov написа:Gterry написа:На тези които смятат Рилски за "странен, изкуствено създаден отбор" ще им кажа следното. Арена Самоков е отворена сутрин от8ч. до късно вечер. Отидете и вижте как се работи с децата и юношите на клуба, какви професионалисти работят там, и тогава пишете глупости.Черно море играха добре,но извадиха късмет, защото нещо става в отбора на Рилски. Тия от Ботевград са пълни дебили. На техния мач публиката от Самоков беше за Балкан, но както и да е.Иначе според мен финала е Левски-Лукойл.Само Левски!
Абсолютно вярно е това, което казваш за Самоков. И не знам защо някои смятат, че ако някъде преди 40 години не е имало силен спорт с топка, а сега има, е изкуствено създаден отбор. Освен това аз не знам някой отбор да е създаден естествено. Събират се някакви хора и създават отбор- това не е ли изкуствено. Да ви пи*ам на "естествените" спортни центрове
И да пи*каш, и да не пи*аш Кравов, това е положението.
 Дано сме живи и здрави да си говорим (пишем) пак след време за отборчета като "Литекс" (футбол), "Лудогорец" (футбол), "Рилски спортист" (баскетбол), "Лукойл - Академик" (който например е взел славното име на "Академик" - София, спонсор му е "Лукойл", а играе домакинските си мачове в Правец).
  Дано сме живи и здрави да си говорим (пишем) пак след време за отборчета като "Литекс" (футбол), "Лудогорец" (футбол), "Рилски спортист" (баскетбол), "Лукойл - Академик" (който например е взел славното име на "Академик" - София, спонсор му е "Лукойл", а играе домакинските си мачове в Правец).  

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
						- krum_kravov
- Контакти:
Жителите на квартал "Чайка" не ги чувам нещо....

- blue avalanche
- Контакти:
Задачата по "разпердушинването" не беше изпълнена",за което обвинявам бездарника Папазов лично!

krum_kravov написа:Жителите на квартал "Чайка" не ги чувам нещо....
Ти какво опитваш се да ни жегнеш ли?
 Сам не виждаш колко си жалък и как не можеш да се похвалиш с успеха на местния си отбор, та затова и фен на Левски се пишеш. Честито на феновете на Левски, истинските, не такива селинджъри като теб. Колкото до нас можем само да се гордеем с нашите млади 20-21 годишни момчета, които се държаха в мача срещу големите бг "звезди" на по 30+ години и 3-те американчета. Най-малко има за какво да ни е срам и да мълчим.
 Сам не виждаш колко си жалък и как не можеш да се похвалиш с успеха на местния си отбор, та затова и фен на Левски се пишеш. Честито на феновете на Левски, истинските, не такива селинджъри като теб. Колкото до нас можем само да се гордеем с нашите млади 20-21 годишни момчета, които се държаха в мача срещу големите бг "звезди" на по 30+ години и 3-те американчета. Най-малко има за какво да ни е срам и да мълчим. 
Браво на момчетата   раздадоха се докрай.Без пари толкова.
  раздадоха се докрай.Без пари толкова.
На дебилите писали какви ли не глупости,ще кажа само едно - ако Черно Море изчезне то баскетбол в България няма да има.
Към феновете на Черно Море имам един призив.Да се организираме и да направим един протест пред общината,че да вземат да се събудят и подкрепят спорта във Варна.Ясно е че стадион няма да ни направят,но поне да не закриват такава школа 

Давайте идеи как да направим организацията 

раздадоха се докрай.Без пари толкова.
  раздадоха се докрай.Без пари толкова.На дебилите писали какви ли не глупости,ще кажа само едно - ако Черно Море изчезне то баскетбол в България няма да има.
Към феновете на Черно Море имам един призив.Да се организираме и да направим един протест пред общината,че да вземат да се събудят и подкрепят спорта във Варна.Ясно е че стадион няма да ни направят,но поне да не закриват такава школа

Давайте идеи как да направим организацията

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.