Немски отбор сам бойкотира хулигани хх

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Re: Немски отбор сам бойкотира хулигани хх

Мнениеот PIMP » 31 окт 2011 22:20

Какви хулигани, лумпени и убийства(!) бе, Славия и Локо Сф (едни от най-успелите ни отбори) събират по 50 човека от 2 млн. град, Литекс събира 500, а всяка година са в Европа, даже и Локо Пд паднаха 2 мача и опразниха стадиона. Нека първо увеличим средната посещаемост на първенството от 2000 на 10 000 и тогава да мислим как да наказваме феновете.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 окт 2011 22:51

Червени_шампиони написа:
pesho_1913 написа:Те пуснаха едни факли и ще ги наказват.
Значи тука в България трябва цял сезон пред празни трибуни да се играе. :lol:

Смешно е да сравняваш футбола в България със този в Западна Европа дето са на 20 години (минимум) пред нас, и най-лошото не е това, че са много пред нас, а че ние тъпчем на едно място докато те се развиват още и още.

Как изобщо ти дойде на ум тва число?! :shock: :shock: :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 31 окт 2011 23:44

Шшшшшш колко сте злееееееее. Това ли ви е кусура бе, зубъри ? Хулиганите ? Това ли е кусура на българския футбол ? А за Динамо Дрезден, мога да кажа, че феновете им са доста сърцати и тази санкция е доста дебилна. Хората с факлите не са животни, една среща с тях , за да си изгладят различията и едва ли щеше да има проблеми.
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 ное 2011 00:41

PIMP написа:Какви хулигани, лумпени и убийства(!) бе, Славия и Локо Сф (едни от най-успелите ни отбори) събират по 50 човека от 2 млн. град, Литекс събира 500, а всяка година са в Европа, даже и Локо Пд паднаха 2 мача и опразниха стадиона. Нека първо увеличим средната посещаемост на първенството от 2000 на 10 000 и тогава да мислим как да наказваме феновете.

А,някога да си си мислил,че може би именно несигурността и изцепките изгониха феновете от стадионите?
110 години любов!

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 01 ное 2011 01:43

Corwin умнико, не съм казал, че изгонването на хулиганите от стадиона ще спре вилнеенето извън него и следователно не си противореча. Просто ти не схващаш една ЕЛЕМЕНТАРНА аритметика: в момента вилнеят на 2 места: по стадионите и по улицата. Ако бъдат изгонени от стадиона, ще остане ЕДНО място - улицата (ако не се вземат и за там мерки).
Кое колко ми е известно на стадионите е друг въпрос. Само че съм бил на достатъчно стадиони и мачове от различен ранг (по турнир, значимост и място), за да съм наясно с това онова. И за разлика от теб съм виждал на Герена Сектор А (тогава бях в него за капак) настръхнал и познай защо - хората в сектора се разделиха на 2, след като едните започнаха да освиркват Н.Сираков (беше доста преди Европохода), а другите им отвърнаха с обиди и част от тях направо скочиха. Разстоянието помежду им беше 1 пътека. Интересно тогава от каква полза са тия СЕКТОРИ, които ме пазят от маломните индианци наоколо.
Освен това познавам и не малко хора, правили в миналото тия изцепки (сега не се интересувам просто занимават ли се, не ходя по стадиони), и знам какво им е мисленето. И знам, че за тях това е просто избиване на комплекси. Нали не са семкаджии хх
Аз точно на тая тема комплекси нямам, просто ти толкова си и разбрал какво имам наум. Просто по някакви причини смяташ омиротворяването на стадионите за ужасяващо и ненужно начинание. Едни искат там да има футбол и нормални фенове, други като теб смятат че и така си е добре. То затова и понеже има СЕКТОРИ, които те отделят, познавам купчина хора, които заради обстановката няма да стъпят на стадион дори и отборите ни да заиграят като Барселона. Ниското качество не ги отказа, отказа ги обстановката. Понеже са почитатели на спорта, практикуван на ТЕРЕНА, а не ОКОЛО НЕГО, според индивиди като теб - семкаджии.

Хайде сега моето момче не ми се прави на умен, ходи си прави погото по стадиона там, кютай си и обяви всички противници на насилието по стадиона за семкаджии и комплексари.

П.П. Счупи някоя седалка ако не ти харесва какво пиша, не е нужно да дъвчеш килима, докато ми обясняваш колко е нередно да се взимат мерки срещу хулиганщината.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 01 ное 2011 08:42

groti написа:
PIMP написа:Какви хулигани, лумпени и убийства(!) бе, Славия и Локо Сф (едни от най-успелите ни отбори) събират по 50 човека от 2 млн. град, Литекс събира 500, а всяка година са в Европа, даже и Локо Пд паднаха 2 мача и опразниха стадиона. Нека първо увеличим средната посещаемост на първенството от 2000 на 10 000 и тогава да мислим как да наказваме феновете.

А,някога да си си мислил,че може би именно несигурността и изцепките изгониха феновете от стадионите?

В Европа най-развитото футболно хулиганство е в Полша, но стадионите им са винаги пълни. В Гърция също. Не ми се дават примери с Италия, Русия, Аржентина, Бразилия и т.н защото са много по-големи държави от България. Стадионите са празни защото футболът ни е трагичен, а не заради "изцепките" на феновете ни, които не могат да се сравнят с мелетата които стават по света.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 ное 2011 11:53

Да му го набия на модерния футбол!!!Стадионите се пълнат вече само с дебели грозни уродливи същества ядащи пуканки, чоплещи семки, гледащи тъпо и цъкайки с език при първата запалена факла!!!Пълно е с малоумни японци,китайци-цъкащи с фотоапарата и издаващи истерични писъци, забулени араби и сяква измет!!!
Изображение

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 01 ное 2011 13:46

cska_90 написа:Да му го набия на модерния футбол!!!Стадионите се пълнат вече само с дебели грозни уродливи същества ядащи пуканки, чоплещи семки, гледащи тъпо и цъкайки с език при първата запалена факла!!!Пълно е с малоумни японци,китайци-цъкащи с фотоапарата и издаващи истерични писъци, забулени араби и сяква измет!!!

Много си прав, но има едно изключение - тюрбаните които на всеки мач стоят до САФ на Олд Трафорд. Тях не давам никой да ги бара, много ме кефят :lol:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 ное 2011 18:42

PIMP написа:
cska_90 написа:Да му го набия на модерния футбол!!!Стадионите се пълнат вече само с дебели грозни уродливи същества ядащи пуканки, чоплещи семки, гледащи тъпо и цъкайки с език при първата запалена факла!!!Пълно е с малоумни японци,китайци-цъкащи с фотоапарата и издаващи истерични писъци, забулени араби и сяква измет!!!

Много си прав, но има едно изключение - тюрбаните които на всеки мач стоят до САФ на Олд Трафорд. Тях не давам никой да ги бара, много ме кефят :lol:

Уя ми да ги утепа!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”