МИЛИЕВ,ГОРАНОВ,КАКВО СЛЕДВА...?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: МИЛИЕВ,ГОРАНОВ,КАКВО СЛЕДВА...?

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2009 11:06

ktulu
Не мога да разбера, при положение, че тези двамата НЕ ИСКАТ да играят за Локомотив, какво точно ви е виновна в този случай Галя??? Още преди месеци те заявяваха, че не искат да си подновяват договорите!

Ами Галка ни е виновна, защото имено тя и представляваното от нея ръководство е причината тези хора да не искат да играят в отбора при ТОВА РЪКОВОДСТВО... То при това "ръководство" и аз, който обичам безкрайно Локомотив Пловдив нямаше да искам да играя /ако имах способностите разбира се за това/... Защото играейки за Локомотив при такова "ръководство" щеше да означачва да лъжа всекидневно хората, които живеят със отбора!!! Я погледни само за година колко хора си тръгнаха от Лаута... Всичките бяха изкарани, че ламтят за пари... Да.. Да... ама не /Петко Бочаров/... Никой не иска да бъде част оттова "нещо"!!! Думата НЕЩО в предното изречение да се разбира като НИЩО!!!
Изображение

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 08 яну 2009 11:14

И какво седите си като мирна рая.СВОБОДАТА НЕ ЩЕ МОЛИТВА,А ИСКА КАРАДЖАТА.

Потребителски аватар
ktulu

Мнениеот ktulu » 08 яну 2009 11:41

plovdivram написа:Ами Галка ни е виновна, защото имено тя и представляваното от нея ръководство е причината тези хора да не искат да играят в отбора при ТОВА РЪКОВОДСТВО... То при това "ръководство" и аз, който обичам безкрайно Локомотив Пловдив нямаше да искам да играя /ако имах способностите разбира се за това/... Защото играейки за Локомотив при такова "ръководство" щеше да означачва да лъжа всекидневно хората, които живеят със отбора!!! Я погледни само за година колко хора си тръгнаха от Лаута... Всичките бяха изкарани, че ламтят за пари... Да.. Да... ама не /Петко Бочаров/... Никой не иска да бъде част оттова "нещо"!!! Думата НЕЩО в предното изречение да се разбира като НИЩО!!!

Да се задържат тези играчи, означава да им се дадат ПОНЕ толкова пари, колкото им дават говедата. А сегашното ръководство на Локомотив очевидно не разполага с такъв финансов ресурс. Когато имахте възможност да задържите Сакалиев и Въндев, защо не го направихте? Защото Галя или няма достатъчно пари, или просто не иска да ги даде!
А има и нещо друго - много често играчи, които са решила да напуснат някой отбор умишлено искат повече пари, за да го използват после като извинение, че не им се предлагало достатъчно.
http://vbox7.com/play:a1576ca3

Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2009 12:15

Освен за пари всеки МЛАД футболист търси и РАЗВИТИЕ и ПЕРЕСПЕКТИВА... Когато един отбор не може да ти даде ТОВА, то е съвсем нормално да си търсиш "късмета" другаде... Кажи ми какъв смисъл има да играеш за отбор, който ти предлага НАМАЛЕНИЕ на ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО, НЯМА НИКАВИ АМБИЦИИ В ПЪРВЕНСТВОТО, а РЪКОВОДСТВОТО МУ Е В ПЪЛНА НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ от това, което се случва с отбора - дори от ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ИГРАЧИТЕ СИ?! Айде кажи ми какъв трябва да си да играеш за такива "ръководители"?!!
Изображение

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 08 яну 2009 12:18

А вие що за фенове сте да търпите?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2009 12:26

Че кой е казал, че търпим?!! Ама какво?!!... Трябва да правим като вас ли?!! Ами замислял си се, че може да има и по-ефикасни от вашите 10 годишни "методи", които до този момент не са довели до нищо съществено освен това да се мислите за революционери... Аз пак ви казвам проверете хубаво историята на пловдивския футбол отпреди има-няма 10-ина години и ще видите, че ПЪРВИЯТ отбор сменил президента си от феновете си се казва Локомотив Пловдив!!! Вижте хубаво!!!
Изображение

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 08 яну 2009 12:55

А ми за благото на пловдивския футбол давай ги тези ефикасни методи,които свалят президенти.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2009 13:11

hools_1912
А ми за благото на пловдивския футбол давай ги тези ефикасни методи,които свалят президенти.

Нали всеки си гледаше своето?!!
Поне с такова пвечатление останах като си говорехме в една друга тема!
Изображение

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 08 яну 2009 13:23

Даде но не ми отговори.Предполагам,че не е някаква"Велчова завера".

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2009 15:34

Нещо не мога да схвана майна... Все едно съм в някоя детска градина, където на всеки свой отговор другарката получава от децата нов въпрос...
И да ти кажа... Аз лично си имам мнение и виждане по въпроса... но пък далеч не бих го обсъждал това в такъв форум... още повече и с анонимен потребител... Идеите /ако ги имаме разбира се/ за такива неща си има къде да се дават и с кой да се обсъждат... В крайна сметка преди 10-ина години намерихме начин да сменим президента си без да се правим на "революционери"... Може би сега пак ще намерим... Може би казвам!!! Защото времената отпреди 10-ина години доста са се променили... т.е. това, което е важало тогава - със сигурност не важи и сега... Имено затова човек търси ЕФЕКТИВНИЯ начин... Вие сте намерили своя - "въстаническия"... Е... при нас засега нямаме показността, с която вие действате, но пък ние може би още търсим своите начини!!! Това обаче не означава, че сме примиренчески настроени... т.е. нещо, което искаш да намекнеш!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”