Удобен ли е Черноморец за съдийски произвол !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Удобен ли е Черноморец за съдийски произвол !
Айде пак съдийте приемете, че и вас ви прецака "Месията", "Спасителя" на бургаският футбол.Колкото по-рано го приемете толкова по-добре за вас.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Айде пак съдийте приемете, че и вас ви прецака "Месията", "Спасителя" на бургаският футбол.Колкото по-рано го приемете толкова по-добре за вас.
Целият футбол в България се управлява от подобни месии, не ме карай да говоря за явната мутра, която убиха наскоро, на която даже издигнахте транспарант, както и на всеизвестните перачи на пари, които са сега в Нефтохимик... Ако говориш за Събев, да, и при него работата е ясна, но поне е по-цивилизована. Да няма - кой ми сра в гащите, при положение, че всички БГ отбори са така... ОК?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Удобен ли е Черноморец за съдийски произвол !
Вярно е , че отбора играе слабо,вярно е,че не взимат пари,вярно е,че нещо в управата не е на ред,но е верно,че ако не бяха теслите с/у Тича,Слабия и Уефски,може би щяхме да сме с повече самочувствие и най-вече по-високо в класирането!!!А че Черноморец е много слаб в това спор няма!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Колкото и слаби да са бургаските отбори си ходя и не ми дреме. Тези, които ходят когато отбора бие, а през останалото време се покриват, не мога да ги понасям...
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- obi4am_pirin
- Контакти:
Защо легнахте на Монтана бе?!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Бъркаш. Ама ужасно много бъркаш.Българският футбол не е цъфнал и вързал е така,но Титаните, Батков, Гигов, Гриша Ганчев и така нататък се грижат за отборите си, постоянно присъстват в горната половина на таблицата, докато мисля, че ти е известно, че Събев е имал 3 отбора, от които 2 вече са закрити.Bourgas написа:maldin1 написа:Айде пак съдийте приемете, че и вас ви прецака "Месията", "Спасителя" на бургаският футбол.Колкото по-рано го приемете толкова по-добре за вас.
Целият футбол в България се управлява от подобни месии, не ме карай да говоря за явната мутра, която убиха наскоро, на която даже издигнахте транспарант, както и на всеизвестните перачи на пари, които са сега в Нефтохимик... Ако говориш за Събев, да, и при него работата е ясна, но поне е по-цивилизована. Да няма - кой ми сра в гащите, при положение, че всички БГ отбори са така... ОК?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
obi4am_pirin написа:Защо легнахте на Монтана бе?!
Не сме, просто целия мач беше еднотипет - подаване към Койта и центрирания, на 15-тата минута го разбраха и край
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
maldin1 написа:Бъркаш. Ама ужасно много бъркаш.Българският футбол не е цъфнал и вързал е така,но Титаните, Батков, Гигов, Гриша Ганчев и така нататък се грижат за отборите си, постоянно присъстват в горната половина на таблицата, докато мисля, че ти е известно, че Събев е имал 3 отбора, от които 2 вече са закрити.Bourgas написа:maldin1 написа:Айде пак съдийте приемете, че и вас ви прецака "Месията", "Спасителя" на бургаският футбол.Колкото по-рано го приемете толкова по-добре за вас.
Знам го това, но това не принизява моите думи... Тези, които споменаваш имат и голямо лоби в БФС, не забравяй, а Черноморец имаше шанс за евротурнири, но прецакаха нещата отношенията Събев - Ершов. После се видя какво стана, аз няма да спра да ходя на който и да е отбор, на който и да е стадион и на който и да е собственик, защото за мен този спорт е повече от джафкане и дракане! Той е в сърцето ми, твоят отбор и "шарана", и разбира се МЮ. Но там вече е по-трудно ходенето на мачове... Ако ходиш от време на време на Черноморец пиши тук, може да се видим на стадиона, аз седя всеки път на едно и също място, ще поговорим и ще видиш, че не съм такъв пе*ал за какъвто ме имаш
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
Черноморец е удобен за черно тото.
ЕМИЛ написа:Черноморец е удобен за черно тото.
И не само
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592