Монтана - Локомотив 1 август 18:00 1 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Монтана - Локомотив 1 август 18:00 1 кръг
Къде ще да е сектора там сме утре и ги праскаме с тройка...!САМО ЛОКО ! 

- Lakokara4a
- Контакти:
Има си сектор за гости. Колите на гостуващите фенове са в близост до стадиона и се охраняват през цялото време от полиция. За тях не берете грижа, а по-скоро че трудно ще биете 

Ако не е трудно няма да е сладко!Срещу най-добрите всички искат да се докажат!А не да лягат, като срещу комунистическите грандове.

- 

stanislav89
- Контакти:
Тоя Ахмед Ахмед е безобразно слаб , не че Генков не си залсужи червения картон , но толкова слаб съдия не бях виждал от години в България!

stanislav89 написа:Тоя Ахмед Ахмед е безобразно слаб , не че Генков не си залсужи червения картон , но толкова слаб съдия не бях виждал от години в България!
Здраво накъсваше играта тоя турчин,а такава простотия от Генков не съм очаквал

Иначе честита първа победа на всички локомотивци и дано този сезон да е по-успешен от миналия !!!
Всичко започна както завърши преди 2 месеца -след като съдията закла Локомотив противниковия треньор излезе и почна да сипе хули по...съдията,коментатора по телевизията дори не си даде зор да погледне в тефтерчето си кой играч на какъв пост играе а само сипеше глупост след глупост, а червения картон като се има в предвид с кого играем следващия мач беше абсолютно резонен .дано довечера тези които ни поръчват съдиите да си натрошат краката за да им е поне малко гадно и на тях 

Йеййй .. победа  Малко измъчена, но все пак победа. Дерек сравнително добре игра, както и Цецо Генков, на който картона му беше напълно незаслужен  . Слава Богу , че Васев се сети да смени Димо Атанасов.. слаб, слаб.. че чак се чудя как все още играе при нас   . И веднага след като го смени и на негово място влезе Романов играта ни потръгна , и вкарахме гол. Шведа този мач малко ме изненада, на няколко пъти изпусна нападателите им , и се получиха опасни положения за тях , Атанас Атанасов и той на няколко пъти ги изпусна. Иначе Савич много добре игра, поправяше грешките на другите. Вратаря ни за момента се представя добре, ще го видим нататък. А колкото до съдията нямам коментар, Ахмед Ахмед вече ми стана един от най-омразните съдии , заедно с Генов и Спасов .. Няма такова рязане  , пък да не говорим как си раздаваше несъществуващи жълти картони, че дори заради тоя смешник последните 10 минути трябваше само да се браним . А за пореден път се убедих, че нашата агитка може да надвика всяка публика. Тази победа беше много важна от психологическа гледна точка, заради предстоящия мач срещу левски.
 . И веднага след като го смени и на негово място влезе Романов играта ни потръгна , и вкарахме гол. Шведа този мач малко ме изненада, на няколко пъти изпусна нападателите им , и се получиха опасни положения за тях , Атанас Атанасов и той на няколко пъти ги изпусна. Иначе Савич много добре игра, поправяше грешките на другите. Вратаря ни за момента се представя добре, ще го видим нататък. А колкото до съдията нямам коментар, Ахмед Ахмед вече ми стана един от най-омразните съдии , заедно с Генов и Спасов .. Няма такова рязане  , пък да не говорим как си раздаваше несъществуващи жълти картони, че дори заради тоя смешник последните 10 минути трябваше само да се браним . А за пореден път се убедих, че нашата агитка може да надвика всяка публика. Тази победа беше много важна от психологическа гледна точка, заради предстоящия мач срещу левски.

. И веднага след като го смени и на негово място влезе Романов играта ни потръгна , и вкарахме гол. Шведа този мач малко ме изненада, на няколко пъти изпусна нападателите им , и се получиха опасни положения за тях , Атанас Атанасов и той на няколко пъти ги изпусна. Иначе Савич много добре игра, поправяше грешките на другите. Вратаря ни за момента се представя добре, ще го видим нататък. А колкото до съдията нямам коментар, Ахмед Ахмед вече ми стана един от най-омразните съдии , заедно с Генов и Спасов .. Няма такова рязане  , пък да не говорим как си раздаваше несъществуващи жълти картони, че дори заради тоя смешник последните 10 минути трябваше само да се браним . А за пореден път се убедих, че нашата агитка може да надвика всяка публика. Тази победа беше много важна от психологическа гледна точка, заради предстоящия мач срещу левски.
 . И веднага след като го смени и на негово място влезе Романов играта ни потръгна , и вкарахме гол. Шведа този мач малко ме изненада, на няколко пъти изпусна нападателите им , и се получиха опасни положения за тях , Атанас Атанасов и той на няколко пъти ги изпусна. Иначе Савич много добре игра, поправяше грешките на другите. Вратаря ни за момента се представя добре, ще го видим нататък. А колкото до съдията нямам коментар, Ахмед Ахмед вече ми стана един от най-омразните съдии , заедно с Генов и Спасов .. Няма такова рязане  , пък да не говорим как си раздаваше несъществуващи жълти картони, че дори заради тоя смешник последните 10 минути трябваше само да се браним . А за пореден път се убедих, че нашата агитка може да надвика всяка публика. Тази победа беше много важна от психологическа гледна точка, заради предстоящия мач срещу левски.Локо София до гроб. 

Честита победа. Трудна, но заслужена. Като цяло слаб мач, типичен за началото на първенството. Тъпа постъпка на Генков. Въобще не трябваше да говори. 
Идва мач с левски, на герена, труден, но не невъзможен за взимане. говедата тази година изглеждат добре, играят хитро. Надявам се на победа, но и равният ще е успех там. На мястото на Генков, задължително Преслав, димо няма място в тоя отбор. От романов само добри впечатления, както и от всички нови попълнения. Направи ми впечатление, че нашите играят доста по - освободено и радостта им е искрена. Явно след махането на селяндурите, в отбора има дух. Надявам се на успешен сезон, добро класиране и една купа или титла най-накрая.

Идва мач с левски, на герена, труден, но не невъзможен за взимане. говедата тази година изглеждат добре, играят хитро. Надявам се на победа, но и равният ще е успех там. На мястото на Генков, задължително Преслав, димо няма място в тоя отбор. От романов само добри впечатления, както и от всички нови попълнения. Направи ми впечатление, че нашите играят доста по - освободено и радостта им е искрена. Явно след махането на селяндурите, в отбора има дух. Надявам се на успешен сезон, добро класиране и една купа или титла най-накрая.
Важна и заслужена победа. Само Локо.
п.с. Много слабо заглавие на гонг http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=149447 То бива, бива ама това да не изкараш топката при паднал твой съотборник да се води за неспортсменска игра??? А неспортсменско поведение имаше от страна на Монтана. Вратарят ни изчисти топката в тъч за да се окаже помощ, а после те не я върнаха, а тръгнаха да нападат
  http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=149447 То бива, бива ама това да не изкараш топката при паднал твой съотборник да се води за неспортсменска игра??? А неспортсменско поведение имаше от страна на Монтана. Вратарят ни изчисти топката в тъч за да се окаже помощ, а после те не я върнаха, а тръгнаха да нападат 

п.с. Много слабо заглавие на гонг
 http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=149447 То бива, бива ама това да не изкараш топката при паднал твой съотборник да се води за неспортсменска игра??? А неспортсменско поведение имаше от страна на Монтана. Вратарят ни изчисти топката в тъч за да се окаже помощ, а после те не я върнаха, а тръгнаха да нападат
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
						АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ахмед направи много простотии, ама за картона на Генков и за гола беше прав. За картона Генков си разказа след мача, че казал нещо, не се сещам точно какво сега, и съдията му вдигнал картон, тогава Генков му казал "Смешник" и той му вдигнал втори картон, а не било правилно, щото вече му бил вдигнал един и сега той си говорел по същата сметка. За гола, то е ясно, че никой не е длъжен да вади топката, особено когато става въпрос за съотборник и докато топката е в игра, играеш.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.