КОЯ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Re: КОЯ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА АГИТКА В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот madghoul » 20 окт 2008 21:04

На Левски и на Ботев Пловдив
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 окт 2008 21:04

user написа:На Сторгозия!? :!:

nostradamus написа:НА "БАЛКАН' ЦЕРОВО

Това са две от най-силните ULTRAS групировки на България ! Някой има ли снимки да качи и да каже как им се казват фракцийте на тези Евроколоси ? :roll: :D :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 20 окт 2008 21:05

Аре почна се ... :D .Това е глупъв въпрос ,ест че всеки ще каже агитката на своя любим отбор.

Потребителски аватар
user
Контакти:

Мнениеот user » 20 окт 2008 21:06

stramberk написа:Най -велика е агитката на националния ни отбор.Винаги и навсякъде като стена зад гърба на футболистите.Друг е въпроса те как играят.

!? Ти май си още под пара от мача на твойте любимци!? И коя е агитката на националите - Сектор "Г" дето се сбиха с полицаите,Сектор "Б" дето се сбиха със стюардите,Сектор "В" дето се чоплеха семки ли...? Впрочем я кажи една песен на "агитката на националите" без Българи-Юнаци и Ние пеем само за победа? Що се правиш на ударен от бърз влак...темата е ясна и отговорите също...
ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!!

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 20 окт 2008 21:08

Aбе големите публики в България са 4. Всеки знае кои са. Две от София и две от Пловдив. И все пак си мисля, че страдалци и големи са такива като Локо-Сф например дето с една кутия бонбони можеш да почерпиш цялата публика. Просто съм се чудил какъв мазохист трябва да си да си фен на подобни отбори-а те не са малко. Много от феновете на Ботев между другото не бяха на мача с ЦСКА – поради простата причина, че не вярват на приказките за нов собственик-познавам много такива.Всеки присъствал на стадиона е забелязал особената атмосфера, която би трябвало да е радостна, но не бе такава. Между другото има нов и новият е много сериозен човек наистина ще разберете.
Поздравявам всички фенове и НАЗДРАВЕ! Ако се мразим по-малко ще сме по-добре!

И САМО БОТЕВ!

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 20 окт 2008 21:09

От клубните без да правя класация най велики са агитките на три отбора-ЛЕВСКИ,ЦСКА И БОТЕВ.Всичко останало е просто на светлинни години след тях.

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 20 окт 2008 21:09

Е наща,въпроса е безмислен хора.Всеки ще каже любимият си отбор,най-велика не може да се каже,най-многобройна може,в случая би трябвало отговора да е Левски
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
user
Контакти:

Мнениеот user » 20 окт 2008 21:11

samatoranaga написа:Aбе големите публики в България са 4. Всеки знае кои са. Две от София и две от Пловдив. И все пак си мисля, че страдалци и големи са такива като Локо-Сф например дето с една кутия бонбони можеш да почерпиш цялата публика. Просто съм се чудил какъв мазохист трябва да си да си фен на подобни отбори-а те не са малко. Много от феновете на Ботев между другото не бяха на мача с ЦСКА – поради простата причина, че не вярват на приказките за нов собственик-познавам много такива.Всеки присъствал на стадиона е забелязал особената атмосфера, която би трябвало да е радостна, но не бе такава. Между другото има нов и новият е много сериозен човек наистина ще разберете.
Поздравявам всички фенове и НАЗДРАВЕ! Ако се мразим по-малко ще сме по-добре!

И САМО БОТЕВ!

Еми като е ясно на всички,защо е тая тема да се заяждаме...впрочем ако си играл за някой по-малък отбор или си от даден град...Бндин Видин, да речем, както аз, то този отбор за винаги ти остава в сърцето,въпреки всичко!
ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!!

armeets
Контакти:

Мнениеот armeets » 20 окт 2008 21:14

Ето едно неясно мнение.Аз съм фен на ЦСКА.Вчера бях е Пловдив.Винаги на голям мач било то на вътрешно или европейско ниво съм гледал публиката.Та по цивилизовано отношение а и в доста мачове (най вече преди две години) публиката на Левски ни бие от всякъде.Но стане ли въпрос по ентусиазъм и подкрепа на отбора определено на едно място слагам агитките на ЦСКА и Ботев.Вярно с тези на Локо Пловдив са най дивите и чупят често но никоя друга публика при загуба от рода на тази с Тулуза (то не беше загуба) и при постоянното малтретиране на отбора ти от ръководителите му не е била така всеодайна и е пяла до последно.

Потребителски аватар
j0rka7a_199

Мнениеот j0rka7a_199 » 20 окт 2008 21:16

stramberk написа:От клубните без да правя класация най велики са агитките на три отбора-ЛЕВСКИ,ЦСКА И БОТЕВ.Всичко останало е просто на светлинни години след тях.

Защо ли за шърви път съм на твоето мнение :roll:
----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази

Върни се в “Футбол - България”