Продават Левски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Продават Левски
Ти си пълен боклук!!! Левски не се продава и е доказал това!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
						и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Страно що на тебе ти докладва (лично) ДПС.Явно имаш връзки човече...

ne trebva da badat prodavani PRODAJNICITE,TREBVA DA BADAT ZAKRITI.....ILI MOJE BI DA BADE OTNETO IMETO IM.... 

ЦСКА
Дразни ви името нали чорбарчета малодушни.Осъзнавате че и вие сте от този отбор.Отбора на народа.Затова ви дразни името.И ви се иска да не беше абревиатурата ЦСКА, а Левски ама това ващо е държавно, не като гласът на народа- Левски!

- 

plamen_bgr
- Контакти:
ne si i me4taite koito i da go kupi toia ot levski problema e v rakovodstvoto ne v parite

mnogo ste dale4e ot otbor na naroda...tova ste sigo izmislili za uspokoenie BATE...sled tia pozori po dobre si traite
 mnogo ste dale4e ot otbor na naroda...tova ste sigo izmislili za uspokoenie BATE...sled tia pozori po dobre si traiteЦСКА
						- 

plamen_bgr
- Контакти:
a i mislia 4e e po dobreda go prekrastsiat na Fc DON BALON toia otbor tova po shte gi motivira 

Не става въпрос за далече и близо бате. А за идеал!!!

Бях фен от малък на Левски( и не мразех ЦСКА),но намразих ЦСКА защото приятелите ми ме дразниха на тая тема.
Левски няма нищо общо с ЦСКА батета, ама ви се иска да се сравнявате с нас защото вие не сте идеал.Вие сте държавна политика...

Левски няма нищо общо с ЦСКА батета, ама ви се иска да се сравнявате с нас защото вие не сте идеал.Вие сте държавна политика...
imalo e za kvo date drazniat-ot malak si napravil gre6en izbor-sega ste strada6...sramuva6....realno bi trebvalo dase kazvate FC TAPAN/PODUENE/..VSE VI BIAT, I KOGATO NE TREBVA, I OT KOGOTO NE TREBVA, I PO VSEKO VREME.

ЦСКА
						Върни се в “Футбол - България”