Литекс - Миньор - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Миньор Пк
Контакти:

Re: Литекс-Миньор

Мнениеот Миньор Пк » 03 апр 2010 07:18

Има ли отбор в света, колкото и добър да е, който само да печели?!?! Май не.
Мачовете за купата са различни. Поморие - непознат отбор, макар и от долна дивизия, промени в титулярния ни състав, не на последно място - гадната изкуствена настилка. Май трябва да се забранят официални мачове на такива настилки. Сигурно никъде другаде го няма това. Сигурно щото е много готина, та я смениха на Лазур.
Мен ме притеснява не, че паднахме от Черноморец Поморие. А да не ви легнем. Казвам го съвсем отговорно. Спомнете си мача в Перник. Искам да играят истински мач, пък дори и да паднем 4-0. Ще гледаме мача и ще видим. FAIRPLAY само това ме интересува. :idea: :geek:

П.С. сега видях подписа на пича над мен... е това ме притеснява най-много :o :o :o

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 апр 2010 22:06

Забравяш факта, че Литекс е отпочинал доста добре цели 10 дена докато вие през тези 10 дена играхте 2 тежки мача, така че предимствата Литекс да ви бие са доста - по добър отбор са, домакини са, отпочинали са, задължителни три точки за да останат водачи на 4 точки от вторият.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2010 22:12

Абе не се заблуждавайте !
Ако решат да играят перничани ...така както си могат, Литекс много трудно ще спечели !
Разликата игрово между двата отбора, въобще я няма !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 апр 2010 22:43

Вие или много надценявате Миньор или просто подценявате Литекс? :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 апр 2010 22:53

paceto написа:Вие или много надценявате Миньор или просто подценявате Литекс? :roll:

Нито едно от двете пич .....съгласи се,че нивото на първите 10-на отбора в А група ....е почти едно и също !
Мисля ....мачовете до тук, го доказаха.
Сега ако ми кажеш ....че Миньор не играе нищо ( при всичките им победи до тук ...че и включително - над "водещите" отбори ) ....или пък, че Литекс играят невероятно .......е, това вече няма да е реално твърдение !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 апр 2010 06:20

Значи Миньор играят добре и то се вижда това, така че няма какво да се лъжем, но и Литекс не може да кажеш, че играе лошо след като има само две издънки за пролетта - Пирин и Монтана където бяха с 9 човека на терена и си взеха само точка.
За да е Литекс на това място значи не играе лошо и до сега си е победил абсолютно всички преки съперници от 2-ро до 7-то място и то като гости като не броим мачовете с ЦСКА и Славия(бяха Литекс домакини) и хикса на Герена с Левски (2:2).

Отбора от Ловеч може да не играе в момента качествен футбол, но поне си взима мачовете, което е най важното.
Виждаме как други играят хубав футбол или поне се опитват да го правят и се дънят постоянно.

В този етап от първенството за един водач в класирането е много по важно да си вземат 3-те точки от колкото да показват хубава игра, а играта им не е чак толкова лоша.
Все пак трябва да се вземе под внимание, че абсолютно всички скачат на водача, за да се докажат пред него или просто, защото така е изгодно за някои други отбори - сещаш се на къде бия.

Срещу такива отбори е много трудно да се играе и просто играта се руши, защото голяма част от тези отбори когато ходят да речем в Ловеч отиват с мисълта за хикс , не атакуват и стоят в защита като от време на време се опитват да направят някоя изненада напред.

До колкото имам наблюдения Миньор не се затваря а играе открито дори и навънка, така че очаквам да стане хубав мач като краен победител ще е Литекс.

Потребителски аватар
Миньор Пк
Контакти:

Мнениеот Миньор Пк » 04 апр 2010 07:13

paceto написа:...така че очаквам да стане хубав мач...

Това мисля е най-важното за нас, зрителите. Дано да е така, пък ако вземем нещо в Ловеч ще е добре дошло :)

Потребителски аватар
Миньор Пк
Контакти:

Мнениеот Миньор Пк » 05 апр 2010 19:24

Готови ли сте шампиончета :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 05 апр 2010 19:31

Литекс да си взимат мача,че нашата Европа отиде...
Изображение

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 05 апр 2010 19:55

Миньор играят добре само когато им позволиш, а Литекс няма да направят това. Моята прогноза е 2:0 за домакините.
Изображение

Върни се в “Литекс”