Пак отзад напред!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пак отзад напред!
Нека да не изжълтяваме
В статията за Стоян Колев пише, че Даксон за сега оставал в отбора. Аз лично смятам да видя какво ще се случи на 21. Иначе писания има всякакви. Ако все пак Даксон замине, това ще е лошо, не толкова защото ще загубим много добър играч, колкото това ще означава, че Галя остава 
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Abbiati написа:за да е приказката още по-позната, като че ли няма да се продава нищо друго, освен играчи...сори, че ви пиша във форума, съвсем информативно исках да споделя с вас...
До кога трябва да ви се обяснява, че вашата приказка няма нищо общо с нашата.
L'Europa non è lontana
Moже би продажбата на Даксон ще се отрази добре на отбора.До сега се разчиташе само на него,а след напускането му вече може да заиграете,като отбор.
- child in time
- Контакти:
Masaba написа:Moже би продажбата на Даксон ще се отрази добре на отбора.До сега се разчиташе само на него,а след напускането му вече може да заиграете,като отбор.
Не вярвам! Старата мъдрост гласи : -" Гладна мечка хоро не играе" ! Нито пък футбол!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
MoNteSo написа:Няма да решиш проблемите на клуба и футбола във форума... разбери го най-сетне
+ 1 Абсолютно си прав тук. Това стана ясно и в Симитли
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
- child in time
- Контакти:
И през ум не ми минава че мога да оправя Локомотив през компютъра ! Аз за мое съжаление в последните години бях дале4 от Пловдив и само пост фактом участвах във действията на Локо феновете ! Сега съм по активен но отново от далеч поради физическото ми състояние което не позволява стрес в големи размери! Мога да помагам като не си мълча!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!