Здравко Лазаров напусна Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Здравко Лазаров напусна Черно море
Лазаров в мачовете за Ч.Море една топка не можа да отиграе-кръгла 0! Така,че може да си ходи заедно с Каката и Керчев,които също побягаха за здраве с екипа на Моряците. 
И там го разкриха тоя
Минаха на Електричката златните и славни времена 
Време му е да си ходи.И на него и на Какалов и на Керчев.От тях тримата,единствено за Керчев се чудих,какво прави при нас.
Само Черно море.
garfild8 написа:Време му е да си ходи.И на него и на Какалов и на Керчев.От тях тримата,единствено за Керчев се чудих,какво прави при нас.
Това което прави Керчев на терена, го може и всеки зрител от стадиона
-
blue,lagoon
[offtopic]
Саше още ли си такъв нервак братле?Недей не си заслужава бе ! Видях те,познавам те изглеждаш нормално момче,защо се нервиш толкова?Всеки има право на мнение. Да не би да не е истина,че този сезон сте зле? Не съм те забравил приятелю! Просто пфк Литекс беше преди теб!
[/offtopic]
MORSKI написа:eighteen написа:Ааа! Едно разумно мнение! От зелено-бяло! Наистина няма какво да се прави във"вашия" форум! Ама нищо!
Махай се тогава, щото почваш да нервиш яко...Заяждай се другаде....
Нали не ти пукало за нас-каква работа имаш тук, че да разваляш темата и да се заяждаш??Май вие завиждате и се дразните- не ние висим във вашите форуми и да ви се смеем, че нямате отбелязан гол...Вие също не сте нищо повече от една малка прашинка от грознотата наречена бг. футбол...
Живееш в миналото мойче....Преди 40 гдоини и ние сме биели Аякс и Нотингам да ти кажа....Направихме смешни Щутгарт преди един сезон , представихме се на ниво срещу ПСВ....Къса ти е паметта на теб- не на мен....Не си уцелил нито отбора, нито мястото да се заяждаш....
Не разваляйте темата с провокациите си!!!
И още нещо, ако ще ни срамите с загуби от по 0-5 и 0-4 по-добре не се явявайте в ЕКТ....Това да не е на олимпийския принцип...Вижте Бате- равен с
Юве направиха,за малко Реал да бият. Вижте румънските отбори, вижте Копенхаген и само не ми казвай, че те не са мерило....Те също играха с колоси, но ги победиха и до равни резултати достигнаха, а вие.....
Саше още ли си такъв нервак братле?Недей не си заслужава бе ! Видях те,познавам те изглеждаш нормално момче,защо се нервиш толкова?Всеки има право на мнение. Да не би да не е истина,че този сезон сте зле? Не съм те забравил приятелю! Просто пфк Литекс беше преди теб!
Темата нямаше нищо общо със "Софийския Гранд", но въпреки всичко левскаря се изтопурка, започна да се оси*а и не спря! Говорим за Здравко Лазаров, а не за излгацията на България, която ни предоставяте! Относно сезона - не е свършил! Пилците се броят на есен. А сега ОНТОПИК - Здравко няма да ходи никъде, това е моментно, връща се за пролетния полусезон 100 про. 
ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
[offtopic]
Лагуно, домъчня ми за теб
Не отирчам, че сме зле- прочете ли ми псотовете, но е наивно и вие да летите в облаците, че сте велик отбор, а евроучастията да сочат друго
А и не само, непостоянните ви игри в първенството също го доказват
Тук говорим, че вие ни се присмивате, вместо да съжалявате, че още един бг.отбор е слаб, че няма конкуренция...
Иначе аз винаги съм бил нервак, нали знаеш от годините е
[/offtopic]
blue,lagoon написа:Саше още ли си такъв нервак братле?Недей не си заслужава бе ! Видях те,познавам те изглеждаш нормално момче,защо се нервиш толкова?Всеки има право на мнение. Да не би да не е истина,че този сезон сте зле? Не съм те забравил приятелю! Просто пфк Литекс беше преди теб!
Лагуно, домъчня ми за теб
Тук говорим, че вие ни се присмивате, вместо да съжалявате, че още един бг.отбор е слаб, че няма конкуренция...
Иначе аз винаги съм бил нервак, нали знаеш от годините е
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Ticha написа:Вижте информацията на Гонг, според която си заминава Какалов, а не Електричката. Аз съм склонен да вярвам повече на това.
И двамата са пътници
Не ми се отваря цяла тема, в Нов спорт пише, че има вероятност Лусио Вагнер и Г.Христов да заиграят при нас
http://www.novsport.com/news69015_1003.html
http://www.novsport.com/news69015_1003.html