Дискусия: Кого искате за национален треньор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Венелин
Контакти:

Re: Дискусия: Кого искате за национален треньор?

Мнениеот Венелин » 10 сеп 2025 11:26

metodito написа:
Венелин написа:
metodito написа:
Аз се чудих за треньора им - на младите. Той и има поглед над бг младежите.

Не знам какъв поглед има, но от години си живурка там без да е постигнал нито резултати, нито игра. За мен той е първият който трябва да бъде сменен, собено след днешния срамен мач със суперслабия отбор на Азербейджан. Задължително човек от Западна Европа с опит като селекционер - говоря за младежите. За мъжете е все тая.
Спокойно може Гонзо да съвместява двете длъжности като президент и нац. селекционер - ще се спестят излишни разходи на БФС и резИлтатите ще са същите, ако не и по-добри.

Според мен, през годините, чрез налагането на някакви голобради пиш*егари им е осигурил доста сносни трансфери.[/quote]
Какво и на кого е осигурил не знам, но според мен не е на този пост за това. Основната цел е де изгражда отбор и да постига резултати. Нито едното, нито другото. Ако е сложен там да осигурява трансфери, Гонзо да излезе и да съобщи.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 10 сеп 2025 14:56

Любо Пенев.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 сеп 2025 19:46

Дано не е вярно това за Херо. Човекът е далеч от футбола. В същото време пък, от активните специалисти у нас, той е сред най-добрите. А може би трябва да постъпим като Грузия. Не беше ли Клаудио Раниери в основата на възхода на Грузия? Треньорът на младежите ще е добро временно решение понеже той има виждане над младите футболисти, каквото други нямат. То и при положение, че младите футболисти бг отборите не ги пускат, как друг да има виждане? Къде да ги гледа? Трябва свежа кръв. Може примерно да се оставят Чочев и Георги Миланов, които да са за пример на малките. И Ради да речем. Всички други, които са над 27 да се махат. И вече след тези клатификации да се наеме чужд специалист, който да развие тези малчугани.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 14 сеп 2025 13:30

Появиха се информации за Александър Димитров, даже тук в Гонг твърдят, че било едва ли не сигурно и другата седмица ще го обявят. Дано не е той, ситуацията ще е от трън, та на глог с него.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 25 сеп 2025 16:09

Каквито са ни шефовете- Г. Иванов и К. Котев такива и новите треньори- А. Димитров и Т. Янчев.
Сашо Димитров не искам да го обиждам но той като дългогодишен треньор на U21 си е с основна вина
за липсата на качествени кадри при мъжете и за награда го повишават. Супер!
Тошко Янчев въпреки че беше все пак някакъв читав играч в сравнение със сегашните няма визитка
никаква като треньор.
УСПЕХ и на двамата!

Върни се в “Национален отбор”