Локо сф на кръстопът!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локо сф на кръстопът!
Не знам защо не се даде шанс на К.Бонев и на К.Ангелов както и на Вакадинов  дето миналата година изнесоха сезона.А за Ризов просто нямам думи да тренираш 11години и когато да се реализираш просто да се откажеш не  е реално.

Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
						- 

favaca8888
- Контакти:
Е чак пък кръстопът......Септември 2017 ще се разбере дали имаме амбиции за Първа лига.
Мен ме радва базата,школата и това което се прави по стадиона.
Реално ако чакаме резултати от наши юноши,локомотивци -поне 10 години чакане 

Да си говорим реално.Да се върнем веднага ще трябват наемници и хора които да играят за пари, нали...
В тая Втора лига ако вземем качествени 3( словом три ) добри футболиста с тоя отбор ще мачкаме.
Въпросът е защо да се прави това сега, а не след края на сезона.Така ще се спестят едни пари.
Поне аз така си мисля.А и без генерален спонсор най- много да се превърнем в някакъв асансьор и боксова круша. 

Пътя, драги локомотивци е дълъг и труден пред нас, но основното което каза Дани Ризов сме ние публиката.Има ли ни нас, ще го има и Локомотив.
Само ние , Само Локо !

Мен ме радва базата,школата и това което се прави по стадиона.
Реално ако чакаме резултати от наши юноши,локомотивци -поне 10 години чакане

Да си говорим реално.Да се върнем веднага ще трябват наемници и хора които да играят за пари, нали...
В тая Втора лига ако вземем качествени 3( словом три ) добри футболиста с тоя отбор ще мачкаме.
Въпросът е защо да се прави това сега, а не след края на сезона.Така ще се спестят едни пари.
Поне аз така си мисля.А и без генерален спонсор най- много да се превърнем в някакъв асансьор и боксова круша.

Пътя, драги локомотивци е дълъг и труден пред нас, но основното което каза Дани Ризов сме ние публиката.Има ли ни нас, ще го има и Локомотив.
Само ние , Само Локо !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Kaкъв кръстопът бре лаици.Марш в селските групи,там ви е мястото барабар с 3-та фена и двете псета които все още ходят на мачовете ви  
   Вас само Бог Петьо Касев ще ви оправи.ФАКТ

За мен се работи добре и в перспектива в клуба.Не може да се сравняват зоните с професионалния футбол,па макар и второто му ниво и си трябваше сериозна селекция.Сега след изминаването на  полусезона се вижда,че има нужда от нова такава и мисля,че се работи в тая посока.Най-важното в момента е да се изгради боеспособен отбор за Б гр,който след края на сезона с малко надграждане и подобаващо финансиране да е готов да се включи в борбата за А гр.Работи се последователно и според финансовите ни възможности и това е правилният подход.

sandi74 написа:Kaкъв кръстопът бре лаици.Марш в селските групи,там ви е мястото барабар с 3-та фена и двете псета които все още ходят на мачовете ви

Санде,а кажи как да не ти го отпраска човек в провинциалния задник? А може и в устата сочна!
В момента без отбори са-А.Славчев,Д.Васев,С.Манолов,Н.Велков мисля че ще свършат работа на този етап.

- 

favaca8888
- Контакти:
loko29 написа:В момента без отбори са-А.Славчев,Д.Васев,С.Манолов,Н.Велков мисля че ще свършат работа на този етап.
Има и други.Важното е да имаме и добър треньор.

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Треньори пък имаме екстра.И С.Стоев и М.Васев и Велков защо не и Вълчинов.Но нека не подценяваме и сегашния с тоя състав където разполага се представя добре.

Ооо как познах за Вълчинов просто не е  истина.Дано заложи на локомотивското.