ВЛ | 34-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Астън Вила | 1:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ВЛ | 34-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Астън Вила |
Само Ерера на мястото на Фелайно и състава е най - добрият моментен !

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Само Ерера на мястото на Фелайно и състава е най - добрият моментен !
Аз бих бих оставил и Мата на пейката, а на негово място чистото крило Йънг.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
						Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Айде бе кога,ще падне гола до сега да водихме с 2:0

- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ВЛ | 34-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Астън Вила | 1:0
Едвам бием изпадналият Вила   

Това описва цялостно формата на отбора под ръководството на ЛВГ от самото му начало с клуба !
Едно силно турне е крайно недостатъчно !
ВРЕМЕ Е да се съобщава НОВИНАТА и всичко да приключва вече !

Това описва цялостно формата на отбора под ръководството на ЛВГ от самото му начало с клуба !
Едно силно турне е крайно недостатъчно !
ВРЕМЕ Е да се съобщава НОВИНАТА и всичко да приключва вече !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
						- MapTo_D
- Контакти:
Баси, държаха ме на тръни. Поне шифа излезе.   Не съм гледал, че пътувах, пак сме държали топката ама до там, или? Някакви впечатления?
  Не съм гледал, че пътувах, пак сме държали топката ама до там, или? Някакви впечатления?

Не съм гледал, че пътувах, пак сме държали топката ама до там, или? Някакви впечатления?
  Не съм гледал, че пътувах, пак сме държали топката ама до там, или? Някакви впечатления?Re: ВЛ | 34-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Астън Вила | 1:0
Честита победа! Честит пореден гол на големеца Рашфорд!
НО... Бием с едва 1 гол Астън Вила, който в сегашното си състояние ще е изпадащ и в Чемпиъншип. Достигнахме кота 40 гола едва в 33-тия мач. Абсолютно, крайно недостатъчно. Много слаба резултатност, в следствие на липсата на изявен централен нападател, можещ да бележи регулярно и другия по-важен фактор - слабите наставления на мениджъра. Да идва края на сезона и да го уволняват. Единствено ще съм му благодарен за налагането на младите и това, че откри и даде шанс на Рашфорд да покаже на какво е способен. Не знам дали е, защото обстоятелствата го наложиха или просто реши, че това момче трябва да получи шанс, но истината е, че потенциалът му е забележителен.

НО... Бием с едва 1 гол Астън Вила, който в сегашното си състояние ще е изпадащ и в Чемпиъншип. Достигнахме кота 40 гола едва в 33-тия мач. Абсолютно, крайно недостатъчно. Много слаба резултатност, в следствие на липсата на изявен централен нападател, можещ да бележи регулярно и другия по-важен фактор - слабите наставления на мениджъра. Да идва края на сезона и да го уволняват. Единствено ще съм му благодарен за налагането на младите и това, че откри и даде шанс на Рашфорд да покаже на какво е способен. Не знам дали е, защото обстоятелствата го наложиха или просто реши, че това момче трябва да получи шанс, но истината е, че потенциалът му е забележителен.
Пълна скръб сме да свършва сезона,и да го махат тоя некадърник.Едвам бием супер слабите Вила.

- MapTo_D
- Контакти:
Ауу, репортаж гледах, към края Вила са изтървали 2-3 положения в рамките на минута, ако бях загубил пари заради последния не знам!   Май спирам да играя хазарт с участието на Юнайтед, че могат да ме изненадат лошо по всяко време. :D Главуна дано е стегнал куфарите. Кога е мача с Евертън, има ли дата?
  Май спирам да играя хазарт с участието на Юнайтед, че могат да ме изненадат лошо по всяко време. :D Главуна дано е стегнал куфарите. Кога е мача с Евертън, има ли дата?

Май спирам да играя хазарт с участието на Юнайтед, че могат да ме изненадат лошо по всяко време. :D Главуна дано е стегнал куфарите. Кога е мача с Евертън, има ли дата?
  Май спирам да играя хазарт с участието на Юнайтед, че могат да ме изненадат лошо по всяко време. :D Главуна дано е стегнал куфарите. Кога е мача с Евертън, има ли дата?Re: ВЛ | 34-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Астън Вила | 1:0
Следващата събота от 19:15.