"Да, от Лудогорец съм!"...............

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: "Да, от Лудогорец съм!"...............

Мнениеот volf » 20 май 2015 12:21

от KellyB на 20 Май 2015 12:13
Поредният жалък пасквил по поръчка на Кирето! Върнете се малко в реалния живот, футбола не почва от Разград!

Не започва от Разград ( според легендата е започнал на "острова"), но реално сега е "акустирал" точно в центъра на Лудогорието! ;)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 20 май 2015 12:22

Ама вие я прочетохте ли бре?
хахаха.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

miroxp

Мнениеот miroxp » 20 май 2015 12:25

Авторчето е толкова гордо от отбора и загиващия си роден край, че дори го е срам да си напише името!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 20 май 2015 12:25

samo_levski написа:Половин България фенове на Лудогорец, а пък като отидат да гостуват в София или Пловдив - най-големите и най-футболните градове в България - по 5-6 човека - я има, я няма.
Пък ония 100тината ултраса ще напълнят стадион Лазур на другия край на България. Ония пък от сектор г се бият за билети и те с локо сф.

Не мога да си го обесня тая природна аномалия - 100тина ултраса пълнят цял стадион за гостуване, а половин България не може да събере повече от 5 човека при гостуване на Лудогорец.

Авторе, имаш ли някакво научно предположение защо така става?

Иначе за "писмото" - съмнявам се, да го е писал някой фен, по-скоро някой от клуба го е писал в опит да се подмаже на домус ага.

Макар да се повтарям, ще спомена че темата е идеалното място да се преброите противниците на Лудогорец и да докажете таланта си!

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 20 май 2015 12:28

Заглавието наподобява стилът "...от Батак съм чичо",което ми идва в повече!!!
Манипулацията и пропагандата в статията е доста аматьорска, насочена към" да привлечем тийнеджъра"!!!
Кокаина и олигофренията,няма как да бъдат прикрити от подобни,пошли бози!!!
Психологическия портрет на автора,говори сам по себе си за раздвоена личност(volf-орел),между земята и небето...най вероятно е издънка на някой император от Поднебесната :)!
Срамна работа!
Лек ден на всички!
Последна промяна от mannoli на 20 май 2015 12:35, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 20 май 2015 12:29

Ооо, коментарчета? Значи авторът е прав с
... че за другите тези скромни редове ще са повод за нова доза подигравки и присмех.

Брилянтна ПР акция, можеха да измислят едно име поне....Иван Петков от Враца.....върви го търси :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 20 май 2015 12:30

miroxp написа:Авторчето е толкова гордо от отбора и загиващия си роден край, че дори го е срам да си напише името!

Авторът вероятно е популярна обществена личност, която е с влияние върху цялата нация и не желае футболните и пристрастия да оказват негативно въздействие върху психиката дори на незначителна прослойка от обществото! :idea:

Brabam

Мнениеот Brabam » 20 май 2015 12:31

volf написа:
miroxp написа:Авторчето е толкова гордо от отбора и загиващия си роден край, че дори го е срам да си напише името!

Авторът вероятно е популярна обществена личност, която е с влияние върху цялата нация и не желае футболните и пристрастия да оказват негативно въздействие върху психиката дори на незначителна прослойка от обществото! :idea:

Петричев ли е автора ? :roll:
Ч-Б П Д В Е М

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 20 май 2015 12:32

Да не можеш да напълниш стадиона си за честванията на годишнината си, титлата си и държавната трибуна, при все,че е имало безплатни билети? Да ти ходят по 0-50 фена по гостуванията отбора ти? И да твърдиш подобни неща(даже и не изчотох цялата статия), трябва или да си провокатор(подтикнат от жалкото си съществуване и лизане на гелосани мастии) или психопат. Сигурно има и нормални лудогорци, но този писал статията и този пуснал темата не са от тях. :lol:

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 20 май 2015 12:33

iliyan написа:Платена и жалка история ! Фенчето пожелало анонимност колко му е броил Кирето за тази статия ?!
И този няма да е лошо да не говори глупости - само пълни идиоти може да кажат , че половин БГ се отъждествява с Лудогорец.
Къде бяха тези фенове на мачовете на Лудогорец в ШЛ ?! Ако не бяха феновете на Реал и Ливърпул стадиона щеше да си бъде празен.
Да припомняме ли колко пълен беше стадиона на мача с Базел и то заради тройният билет.Без него - най-много сектор.
Volf ти ли си анонимният фен :lol: :lol: :lol: Безяк , Абало и още кой ще покаже среден пръст на Лудогорец ?!
Да не свършиха парите на Кирето и не може да дава големи заплати ?!

Нещо се загуби в последно време, под друг ник ли тролеше,
колко ти плащат да пишеш във форумите на Лудогорец, най-активен си там

ти и сапуна сте най-активните в троленето, сега не знам кой ви плаща, парите на Томов още ли идват

Върни се в “Кошче за отпадъци”