Лудогорец-Реал Мадрид 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.
Кралско белите ще напълнят кошницата на лудогорци, прогноза 0-5.

Реал няма да се напънат много в този мач. По-скоро ще вкарат 2-3 бързи гола и ще го решат. Лудогорец се опъна на Ливърпул, но срещу "кралете" няма какво да стори.
Знаейки, че ще си спечелят мача без да си дават много зор едва ли ще се хвърлят като зверове жадни за кръв.
Резултата ще зависи от това колко ще се стъписат Лудогорец след първия гол в тяхната врата, изпаднат ли в глуха защита и да ритат топката на посоки нищо чудно да се повтори този на Реал с Базел
Тотоманяците да го търсят на Over 4.5
Резултата ще зависи от това колко ще се стъписат Лудогорец след първия гол в тяхната врата, изпаднат ли в глуха защита и да ритат топката на посоки нищо чудно да се повтори този на Реал с Базел
Тотоманяците да го търсят на Over 4.5
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Там съм. Иначе 1:4 като резултат. Реал имат страхотни крила и нюх за центрирания, за разлика от Ливърпул, а Лудогорец колеблива защита. Все пак няма да е разгром, колкото и да им се ще на някои хора.
Успех ще е за всеки който успее да е на стадиона.
Равен , напук на всички хейтъри ! 0-0 или 1 : 1 !
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
0:8
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Един съвет... не включвайте мачовете на Лудогорец във фишовете си! Зелените човечета могат да направят всичко, срещу всички. Прогноза... достойна загуба, но има ли подценяване при кралете... ще си платят! Все пак, ако трябва да съм РЕАЛист казвам - 0:2 

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Oчаквам това да бъде най-голямата загуба в профи историята на Лудогорец и мача с най-много допуснати от тях голове.
Лично аз очаквам поне 5 гола за Реал, двамата манияци пак ще се надпреварват да вкарват. А Лудогорец колкото и да се пъне, колкото и хъс да вкара и да играе на 200%... Реал е прекалено силен.
Лично аз очаквам поне 5 гола за Реал, двамата манияци пак ще се надпреварват да вкарват. А Лудогорец колкото и да се пъне, колкото и хъс да вкара и да играе на 200%... Реал е прекалено силен.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
В такива мачове резултата не е важен! Важното е че цената на Кейсара, Безяк и компания ще се вдига до небето, а и отбора става разпознаваем. В цяла Европа вече знаят за нас. Приятелката ми работи в Лондон и в деня след мача един клиент случайно я попитал откъде е. След като отговорила от България, човека с възхита казал "Гледах мача на Лудогорец, играхте страхотно!" Хората вече знаят къде е България на картата, а името на Лудогорец става разпознаваемо. Цените на играчите се утрояват. Така че и 0:8 да е резултата пак ще бъдем победители
А празника да видя как Безячето разцъква срещу CR7 или как Кайсара омотава Грахчето ще е пълен! Как Влади отразява удари на Бейл и Бензема абе... пълна лудница. Още не мога да осъзная какво ни очаква! Резултата е последното което ме интересува 
Иначе последните три мача на Реал са 5:1(Базел), 8:2(Депортиво) и 5:1(Елче).... става направо страшно

Иначе последните три мача на Реал са 5:1(Базел), 8:2(Депортиво) и 5:1(Елче).... става направо страшно

Последна промяна от Emmanuel на 25 сеп 2014 00:06, променено общо 2 пъти.