Футболистите които трябва да уважаваме !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Re: Футболистите които трябва да уважаваме !!!

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 22 юли 2012 23:10

Пловдивчанинът написа:Прегледах доста внимателно и не намерих Чико, който има много повече сезони от доста хора в списъка. Интересно, че го има Вангел Каунджиев, а Чико го няма. Дори Георги Стойчев от Видима го има.

По принцип можеш да го добавиш в списъка :lol:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 22 юли 2012 23:23

ASENOVSKI VOYN написа:
Пловдивчанинът написа:Прегледах доста внимателно и не намерих Чико, който има много повече сезони от доста хора в списъка. Интересно, че го има Вангел Каунджиев, а Чико го няма. Дори Георги Стойчев от Видима го има.

По принцип можеш да го добавиш в списъка :lol:

Ама и аз хич не зацепих, че мога :lol: .

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 23 юли 2012 00:13

Хора как мога да добавя футболист в тази класация.
САМО С БОЯ НЕ СТАВА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 23 юли 2012 11:31

greenandwhite написа:Хора как мога да добавя футболист в тази класация.

Отиваш на редактиране и си готов. Ако не успееш ми кажи кой да сложа и веднага го слагам.

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 23 юли 2012 12:27

Ако се загледате по задълбочено в списъка ще забележите, че има много пропуски :lol:

Един от пропуските е името на Акинфеев от ЦСКА Москва, невидях и Джерарт от Ливърпул :shock:

Затова нека всеки който открие липсващо име да го запише :lol:
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 23 юли 2012 12:47

Искам да обърна специално внимание на БГ спорните журналисти, че в списъка липсват много имена на велики Български футболисти играли през цялата си кариера само в един отбор ;)

На вас се пада задачата да ги допишете ( ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ :lol: ), а и феновете да не спим а да направим нещо в името на БГ футбола, а не само да се плюем :!: :!: :!:

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 23 юли 2012 13:21

В списъка няма нито едно име от ЦСКА София, Локомотив Пловдив, Черно море, Спартак Варна, Берое Ст. Загора, Етър Велико Търново, Пирин Благоевград и т.н.
Това е много срамно не мислители :evil:

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 23 юли 2012 17:01

Не съм много съгласен. Да, когато става въпрос за пари - всичко е възможно. Но когато някой - юноша на даден клуб стане звезда в него, никога няма да го напусне!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 23 юли 2012 18:54

ASENOVSKI VOYN написа:В списъка няма нито едно име от ЦСКА София, Локомотив Пловдив, Черно море, Спартак Варна, Берое Ст. Загора, Етър Велико Търново, Пирин Благоевград и т.н.
Това е много срамно не мислители :evil:

Тази селекция не я правил българин. Предполагам, че повечето, ако не и всички българи, са добавени от наши читатели след това. Кой, за когото се е сетил, го е написал. ;)
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
greenandwhite
Контакти:

Мнениеот greenandwhite » 23 юли 2012 19:20

Пловдивчанинът написа:
greenandwhite написа:Хора как мога да добавя футболист в тази класация.

Отиваш на редактиране и си готов. Ако не успееш ми кажи кой да сложа и веднага го слагам.

Колега нещо неми се получава. Искам да добавя Благомир Митрев той има 10 сезона изиграни за Нефтохимик. От 1995/96 до 2004/05 има изиграни 210 мача отбелязани 20 гола. Също така искам да добавя Веселин Бранимиров той има 12 сезона в Нефтохимик. От 1995/96 до 2006/07 има изиграни 260 мача и отбелязани 7 гола.
САМО С БОЯ НЕ СТАВА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!

Върни се в “Свободна зона”