Наистина е гений Раул
 Наистина е гений Раул  

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
 Наистина е гений Раул
 Наистина е гений Раул  

Нищо чудно, че някои хора викат вместо Реал Мадрид - Раул Мадрид
  Нищо чудно, че някои хора викат вместо Реал Мадрид - Раул Мадрид 
fabregas_949 написа:Велик футболистНищо чудно, че някои хора викат вместо Реал Мадрид - Раул Мадрид
 Един ден може и да стане. Просто се гордея, че в любимия ми отбор играе такава личност като Раул. Прекрасен футболист, притежава невероятни футболни умения, играе със сърцето си. И бих допълнил, че за мен е и невероятен спортсмен, за 15 години,как един път не го чух да обиди някой от съперниците на Реал,да се е сбил в някой бар или да са го хванали пиян да шофира. Малко ми е странно играч като него,който е легенда за отбора на  20 век,никога да не е взимал Златната топка
 Един ден може и да стане. Просто се гордея, че в любимия ми отбор играе такава личност като Раул. Прекрасен футболист, притежава невероятни футболни умения, играе със сърцето си. И бих допълнил, че за мен е и невероятен спортсмен, за 15 години,как един път не го чух да обиди някой от съперниците на Реал,да се е сбил в някой бар или да са го хванали пиян да шофира. Малко ми е странно играч като него,който е легенда за отбора на  20 век,никога да не е взимал Златната топка   .
 .  

[/center]
 [/center]

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Madridist написа:Раул написа снощи историята. Превърна се в най-резултатният футболист в историята на европейските клубни турнири. Великан. Легенда. Завинаги мадридист
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

_RoKi_ написа:Наскоро гледах един док. филм с Раул,в който бе описана неговата кариера от дете,след това преминаването му в Атлетико и на 15г. как отива в Реал М.Наистина е гений Раул

.
 . 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта