Мнениеот madbutcher » 19 мар 2012 11:41
Титан сами направиха така, че отбора ни да получава удари отвсякъде. Със своите недалновидни решения, откровенни грешки и съмнителни мачове сринаха авторитета на ЦСКА. Омръзна ми всеки ден, като си купя вестник лошите заглавия да все за нашия отбор. Кой е виновен за това ако не Титан. С вечните дела, вечното неплащане навреме и съмнителни резултати шефовете обругаха емблемата и градения с десетилетия имидж на ЦСКА. Никой не може да ме обеди, че мачовете с Миньор 0:3 и със Славия 1:2 са редовни. Отделно откакто Титан взеха власта започнаха да се случват странни неша. Отбора тръгваше добре, биеше наред, но дойдеше ли време за титлата, край всичко пропадаше за два-три гръга. Не ви ли се струва познат този сценарий. Титан пазят бизнеса си и ако трябва да жертват ЦСКА ще го направят без да им мигне окото. Да, аз обаче не съм съгласен всяка година да правиме нов отбор, с нов треньор и нови началници. Хора, като Перо, Каубоя и Калоян Стоянов нямат работа в ЦСКА. На тяхно място ни трябват професионалисти, които разбират от футбол и бизнес. Ние сме голям отбор, знаят ни в цяла Европа и е тъжно, когато на стадиона седнат един до друг титанити и президента на някой чужд отбор. Трябват ни изпълнителен директор и президент, които да се противопоставят на БФС и да не допускат гаври с ЦСКА. Имахме ли такива началници никога нямаше да посмеят да ни накажат заради Мездра, да ни отнемат лиценза и вечно да тъпчат в ъгъла.