Петиция на феновете на ФК ЦСКА София в подкрепа на отворенот

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
donDiego

Re: Петиция на феновете на ФК ЦСКА София в подкрепа на отворенот

Мнениеот donDiego » 19 мар 2012 08:01

blue avalanche написа:
zavinagicska написа:Нещата са свързани БОКЛУЦИТЕ трябва да си ходят, но и бфс и държавата има двоен аршин спрямо ЦСКА спор няма. Взеха ни базата на 4 километър искат да разпродадат и имотите на спортния клуб ЦСКА, естествено най голяма е вината на пернишките мутри който със своята неадекватна политика превърнаха клуба в жив труп. Та като за начало нека си идат те после ще обърнем внимание и на другите институции.

Не съм чул да имате СОБСТВЕНА база на 4-и километър,че да ВИ я вземат...
А "имотите" на спортния клуб ЦСКА са...кои?

Пиши по темата или пали цървулите :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 мар 2012 09:51

donDiego написа:
blue avalanche написа:
zavinagicska написа:Нещата са свързани БОКЛУЦИТЕ трябва да си ходят, но и бфс и държавата има двоен аршин спрямо ЦСКА спор няма. Взеха ни базата на 4 километър искат да разпродадат и имотите на спортния клуб ЦСКА, естествено най голяма е вината на пернишките мутри който със своята неадекватна политика превърнаха клуба в жив труп. Та като за начало нека си идат те после ще обърнем внимание и на другите институции.

Не съм чул да имате СОБСТВЕНА база на 4-и километър,че да ВИ я вземат...
А "имотите" на спортния клуб ЦСКА са...кои?

Пиши по темата или пали цървулите :!:

Тц!Не се прави на модератор.Защото не си...

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 19 мар 2012 10:01

Никога и за нищо не е виновен ЦСКА и ръководството им. Винаги са виновни Левски, БФС, УЕФА, ФИФА и целият свят. Открай време трябва всички да дават всичко на ЦСКА, футболисти, пари, да падат с колкото искат от ЦСКА и Тройчо да пъчи гърди и да говори колко е велик и т.н.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 19 мар 2012 11:17

айдееее,пак замириса на кравешка тор... абе тия как подушват кога има тема в нашия форум и веднага започва едно умно и професионално мучене ?!?! аз един път не съм влязъл в техния форум да им давам акъл :evil: бахти напастта !!!

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 19 мар 2012 11:41

Титан сами направиха така, че отбора ни да получава удари отвсякъде. Със своите недалновидни решения, откровенни грешки и съмнителни мачове сринаха авторитета на ЦСКА. Омръзна ми всеки ден, като си купя вестник лошите заглавия да все за нашия отбор. Кой е виновен за това ако не Титан. С вечните дела, вечното неплащане навреме и съмнителни резултати шефовете обругаха емблемата и градения с десетилетия имидж на ЦСКА. Никой не може да ме обеди, че мачовете с Миньор 0:3 и със Славия 1:2 са редовни. Отделно откакто Титан взеха власта започнаха да се случват странни неша. Отбора тръгваше добре, биеше наред, но дойдеше ли време за титлата, край всичко пропадаше за два-три гръга. Не ви ли се струва познат този сценарий. Титан пазят бизнеса си и ако трябва да жертват ЦСКА ще го направят без да им мигне окото. Да, аз обаче не съм съгласен всяка година да правиме нов отбор, с нов треньор и нови началници. Хора, като Перо, Каубоя и Калоян Стоянов нямат работа в ЦСКА. На тяхно място ни трябват професионалисти, които разбират от футбол и бизнес. Ние сме голям отбор, знаят ни в цяла Европа и е тъжно, когато на стадиона седнат един до друг титанити и президента на някой чужд отбор. Трябват ни изпълнителен директор и президент, които да се противопоставят на БФС и да не допускат гаври с ЦСКА. Имахме ли такива началници никога нямаше да посмеят да ни накажат заради Мездра, да ни отнемат лиценза и вечно да тъпчат в ъгъла.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 20 мар 2012 17:52

Градев от години говори за недъзите на футбола ни, но никой не му обръща внимание. Дори напротив, изкараха го некомпетентен. Човека винаги говори с доказателства, точки и алинеи, но БФС си прави, каквото иска. Преди беше Илиев и още 20 играчи на Сливен, сега е Анеси. После само за мача с Левски махат Локото от Надежда уж заради феновете. Локо Пловдив също имаха доста фенове първия кръг и нищо не се случи. Кажете те ми, че няма двоен стандарт и презастраховане. Ще бъде жалка картинка ст. В.Левски с посещение от 5000 зрители на 42 000 стадион. 4-5000 фена ще напълнят стадиона в Надежда и обстановката щеше да много по-футболна от тази на Националния.

Върни се в “ЦСКА”