КЦМ отново спонсор на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КЦМ отново спонсор на Ботев
ПЛОВДИВ ОТНОВО ЗАПОЧНА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА СВОЯ ОТБОР
- el pipita
- Контакти:
ilian12 написа:johny написа:очаквайте до края на деня официална декларация от лаута защо пак се фаворизира единия отбор
След като КЦМ ни става спонсор, то индиректно и сумати привърженици на Локо ще са ни спонсор. Доста от тях са в бизнеса с метали (най-вече крадени).
най-вече Цветните
- ЛокоМотив Пловдив
- Контакти:
bnborisov написа:ПЛОВДИВ ОТНОВО ЗАПОЧНА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА СВОЯ ОТБОР
Това звучи малко превзето, не мислиш ли?
Аз вашия тим никога не съм го мразил и се радвам, че ще се възроди, ама вие хора ме отчайвате с вашите нападки... Не може ли просто да се радвате? И ние ще се радваме с вас! Ама изглежда вашата радост се изразява в това да нападате нас. Почти всички "черно-бели" фенове във форума биха ви защитили при нападки от София, а вие се обръщате към нас, когато чуете хубава новина за вас... Тва как ви звучи?
Иначе успех де
ЛокоМотив Пловдив написа:bnborisov написа:ПЛОВДИВ ОТНОВО ЗАПОЧНА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА СВОЯ ОТБОР
Аз вашия тим никога не съм го мразил и се радвам, че ще се възроди, ама вие хора ме отчайвате с вашите нападки... Не може ли просто да се радвате? И ние ще се радваме с вас! Ама изглежда вашата радост се изразява в това да нападате нас. Почти всички "черно-бели" фенове във форума биха ви защитили при нападки от София, а вие се обръщате към нас, когато чуете хубава новина за вас... Тва как ви звучи?
Иначе успех де
Ти пък какво се правиш на гръмнат , БЕ ?
" Пловдивският любимец "
между другото локомотивчето е прав . не знам каква връзка има новината с буферите . пичове стегнете се . дайте да си гледаме нашите работи и стига вече с тези нападки .
а за новината , не е някаква изненада . КЦМ се очакваше да е едини сигурен спонсор .. чакаме другите

а за новината , не е някаква изненада . КЦМ се очакваше да е едини сигурен спонсор .. чакаме другите

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- ЛокоМотив Пловдив
- Контакти:
kanari написа:ЛокоМотив Пловдив написа:bnborisov написа:ПЛОВДИВ ОТНОВО ЗАПОЧНА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА СВОЯ ОТБОР
Иначе успех де
Ти пък какво се правиш на гръмнат , БЕ ?
" Пловдивският любимец "
Значи не си съгласен с мен така ли? И какво ме нападаш вместо да се засрамиш малко! Защото докато се радваш плюеш по братя пловдивчани!
Съгласен съм с ШАЙН. Радвайте се на новината, няма нужда от дразги! 
Оставете го Локото на мира.
Смеем им се и се дразним,че само с нас се занимават, а ние какво - същата работа.
Живи и здрави да са от КЦМ, дори и да не е вярно - направили са много за Ботев през годините. Че и шампиони сме ставали благодарение на тях.
Дано сега, отново с помощта им, видим бял ден!
Смеем им се и се дразним,че само с нас се занимават, а ние какво - същата работа.
Живи и здрави да са от КЦМ, дори и да не е вярно - направили са много за Ботев през годините. Че и шампиони сме ставали благодарение на тях.
Дано сега, отново с помощта им, видим бял ден!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- captain_drifuss
- Контакти:
BultraStyle написа:200 хиляди на месец ,на сезон ,на година ?????
ти се оля, много ясно че за година, в тая криза за отбор от б група (в най-добрия случай) няма как иначе!
дано се завърнете в А група по-скоро!
А как стоят нещата с телевизията в Б група?Мисля,че и от там се излъчват мачове.От билети ще има приходи също,от членски внос мисля,че поме половин милион може да се събере...Общо взето не е невъзможно да се върже бюджет